Gå til innhold
Hundesonen.no

Kjemisk kastrering


MonicaT
 Share

Recommended Posts

Isak fikk chip, han ble kjemisk kastrert for å hjelpe han å roe seg, for han ble veldig stressa etter tispa mi fikk løpetid. Det ga seg ikke selv om hun var hjemme hos mamma og han var hos meg, og alt med pels og fire bein hadde løpetid i hans verden. Han ble kjempegira på tur og var generelt veldig "høy". Vi fikk den responsen vi ønsket, han roet seg og sluttet å tro at alt hadde løpetid, og vi har ikke slitt med det i ettertid. Merket ikke noen endringer i vekt og pels, men han ville ha mer nærkontakt enn vanlig. Ligge i armkroken i senga (lå vanligvis i beinenda) og ligge inntil meg i sofaen hele tiden. Han ble også litt mer varslete, reagerte på små lyder han ikke reagerte på ellers. Han fikk Suprelorin chip, den kan vare fra 6 mnd og opptil et par år, men vil si at effekten gikk ut etter ca et halvt år, og da ble han mer seg selv igjen i forhold til nærhet og varsling :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man kan velge mellom 6mnd og 12mnd av kjemisk kastrering. Fikk dør jul satt inn 6mnd-chipen for å se om den tilsvarte forventningene.

Har ingen negative erfaringer så langt, og ingen uønsket endring i adferd, så blir å sette inn ny chip når denne går ut, da 12mnd-chipen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...