Gå til innhold
Hundesonen.no

Ny laptop - hvilken?


Raksha
 Share

Recommended Posts

:gaah: Det er aaalt for mange valgmuligheter.

Jeg har to krav som jeg ikke firer på, nemlig skjermstørrelse 17" (minst) og at skjermen skal ha en matt finish.

Pris 4000-7000. Kjører svært lite tunge programmer, eneste som kan minne om tungt er photoshop elements. Men skjermen og skjermkort bør være best mulig med tanke på bilderedigering.

Tips?

Har to alternativer akkurat nå:

Fujitsu Lifebook N532 Intel i3-2328M 6GB 500GB 17.3 W8 Blu-Ray

nest nederste pcen på denne linken: http://cdon.no/elektronikk/komplette_datapakker/?utm_source=facebook&utm_medium=fp&utm_campaign=facebook_fujitsu_datorpaket

Eller denne:

Sony Vaio SVE1712E4E/W

http://www.netonnet.no/art/data/laptop/skjermstorrelse/laptop-17-tom/sony-vaiosve1712e4ew/179557.3004/

Fordelen med fujitsuen er sølesikkert tastatur - det burde jeg absolutt ha. :lol: På vaioen står det strengt tatt ikke at skjermen er matt, men står at den er antirefleks.

Åpen for flere alternativer som fyller kravene altså - men må helst ha litt mer info om hvorfor de er bra og hva som eventuelt ikke er bra med dem. Eventuelt sammenligne med de to overstående.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal ikke si for mye, men min samboer er sikkelig, skikkelig misfornøyd med Sony Vaio. Men en dyrere type som sådan. Mens hans begynte å kødde etter halvannet år er min asus still going strong. De kjøpte vi samtidig til ca samme pris (14 000), og bruken vår er relativt lik. Jeg bruker nok min hakket "hardere" enn han gjør med sin. Noe mer nyttig enn det har jeg forøvrig ikke å komme med :P Men mitt inntrykk av Vaio er ikke veldig godt, dessverre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal ikke si for mye, men min samboer er sikkelig, skikkelig misfornøyd med Sony Vaio. Men en dyrere type som sådan. Mens hans begynte å kødde etter halvannet år er min asus still going strong. De kjøpte vi samtidig til ca samme pris (14 000), og bruken vår er relativt lik. Jeg bruker nok min hakket "hardere" enn han gjør med sin. Noe mer nyttig enn det har jeg forøvrig ikke å komme med :P Men mitt inntrykk av Vaio er ikke veldig godt, dessverre.

Takk - sånt er faktisk greit å høre :) Selv om det ikke er akkurat den maskina.

Litt svak prossesor på fuji'en og mangler blåtann (jeg liker å ha det, men kanskje ikke du?), men ser den får "mye for pengene" på dinside november 2012.

Blåtann har jeg aldri brukt, så kommer nok ikke til å savne det. :icon_redface: Men svak prosessor - hva vil det i praksis si?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

CPU er hjernen kan man si. Det er den som i hovedsak behandler operasjoner. Så tunge programmer og bruk vil si det går tregere enn på en kjappere CPU. (men du kjører jo ikke noe særlig tungt, så du klarer deg nok greit med den der skulle jeg tro)

Thanks! Jeg er skrekkelig grønn :lol:

Men da tror jeg at jeg går for den, tror det er mye maskin for pengene og den har sølesikkert tastatur :aww: Som er en av grunnene til at jeg må bytte ut den jeg har nå (i tillegg til at jeg hater skjermen på den og derfor ikke gidder å bruke penger på å reparere :aww: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Bruk kode "alrute15" for å få 15% rabatt på ruta, rutebånd, blindspots og targets hos Drammen Hundepark. Gyldig til 15. oktober 2024 https://www.nettbutikk.drammenhundepark.no/categories/rute
    • Hei, er det noen som vet hva reglene er for å stille kirurgisk kastrert hannhund i utlandet er, eller hvor man kan finne slik informasjon? Jeg vet at NKK tillater å stille kastrert hannhund dersom det er gjort av medisinske årsaker og hvis man kan fremvise attest for at hunden hadde to normale testikler før kastrering. Men gjelder dette også hvis man ønsker å stille hunden for eksempel i Sverige, Finland, Frankrike etc? Eller har alle land ulike regler? Noen som eventuelt vet hvilke land som godkjenner det eller land som ikke tillater å stille kastrert hund (uansett om det er gjort av medisinske årsaker?😊
    • Hvis hun fortsatt bruker samme metodene er det jo "bare" å anmelde igjen. Ellers ville jeg sendt formelle henvendelser til klubben og NKK.
    • Jeg klagde på dette hos NKK inne på FB da det kom opp at de lot henne holde på. Det ble slettet og jeg fikk "mute" for en tid. Skremmende holdning. jeg kjenner personen fra hestemiljøet helt tilbake til 1988  da jeg kommer fra og har bodd 3 il fra hennes hjemsted. Kjenner og tilk henne fra hund selv om jeg har hatt nada med henne å gjøre.. jeg anbefaler at dere går inn og leser de grusomme sms som ble sendt mellom henne som eier og driver av kennelen - og de to ansatte..saken er mye verre enn det virker i media. Mangelen på respekt og empati er hårreisende.  Hun skal og ha blitt dømt for vold mot menneske og er kjent i området for å være "feisty". hvis man kan si det sånn.. sier ikke mer om  saken.. men rapporter og boikott.. Den som blir direkte berørt må være flink å si i fra.. Kanskje det er på tide at NOAH kommer på banen??
    • Skriv litt fort her men veit at mensen er noe kvinner har å ikke hunder. Men trudde du klarte å slå 2 fluer sammen ✨️ Vi har fikset alt å funnet ut av alt så går det ikke Ann å slette innholde heller  Så andre som sere dette så all good ok8 vi fant ut av problemet 😄
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...