Gå til innhold
Hundesonen.no

Furry Paws - hundeoppdrett- og treningsspill


Tabris
 Share

Recommended Posts

  • Svar 4.8k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja, eller du kan evnt. få mamman din hekta på spillet...Herrefred, moren min tar helt av, ringer meg stadig vekk, her om dagen kom hun for sent på jobb. Fått et kull, jo!

Skal jeg lage en sonenguild der?

Vi er sjette største guilden der nå.

Posted Images

Det er tispe jeg trengte til han. Man driver ikke oppdrett med hannhunder vet du. :P

Jeg veit, det er derfor jeg prøver å kvitte meg med et par :lol::P

Billionaire Estates :aww:

Da vil jeg bo der og :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En persons søppel, en annen person mulighet. :P Jeg mangla ei tispe til den ene hannhunden min. :P

Så bra da :D

Den var for bra til å kasseres, så jeg beholdt den liksom inntil noen ville ha den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har prøvd! 4 mallekull nå, 28 valper tilsammen, 17 av de er hanner og stort sett hakket bedre enn tispene :o

*ler*

Før fikk vi bare en valp forresten. Og jeg hadde en periode jeg fikk BARE hannhunder. Det var frusterende, for man kunne jo ikke velge å ta en dårligere tispe bare for å ta en tispe heller. :P

Så bra da :D

Den var for bra til å kasseres, så jeg beholdt den liksom inntil noen ville ha den.

Ha ha. Ja. Jeg har kjøpt verre hunder enn det før, for å få noen farger man vil ha eller andre gener inn. :P

Blah. Fikk et mudi kull nå. Kun to valper, og begge lla. Og det gidder jeg ikke å beholde. Vil ha lala hunder.... :getlost:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2ne (#1091625)

Level 19
35 UXP for Next Level
Det er nesten så jeg blir litt sur :aww: Det holder ikke å kjøpe en hund eller to til heller, liksom.. Ja ja, da blir det level 20 i morgen da..
*ler*

Før fikk vi bare en valp forresten. Og jeg hadde en periode jeg fikk BARE hannhunder. Det var frusterende, for man kunne jo ikke velge å ta en dårligere tispe bare for å ta en tispe heller. :P

Nei, jeg har jo tisper jeg kunne ha beholdt, men de er jo dårligere enn brødrene sine, og da er jo ikke det noe morsomt heller :aww: Og jeg har ikke kunnet beholde to før de siste 14 dagene, så jeg skjønner frustrasjonen :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Casper er BOB Dogo for 16 dag på rad, men han pensjoneres om 4 dager. Og, de 7 neste på lista er også mine :P

Har ellers låst av en haug GD tisper, da hannene jeg vil bruke er aaaaaaaaaltfor unge... Det betyr rene valpefabrikken i slutten av mai ;)

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Glad noen av hundene mine går ut på dato snart kjenner jeg. Det er ikke noe kult å max'e UXP grensa.

Jeg og! Noen ganger føles furry paws bare som en jobb :lol: men karer jo ikke slutte heer da :P Har låst pitbullene mine nå, og endel av dalmatinerne, trapper ned litt nå i eksamensperioden. Har uansett ingen hannhunder som er gamle nok som jeg kan bruke enda, og alle andre sine hanner er jo låst.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg og! Noen ganger føles furry paws bare som en jobb :lol:men karer jo ikke slutte heer da :P Har låst pitbullene mine nå, og endel av dalmatinerne, trapper ned litt nå i eksamensperioden. Har uansett ingen hannhunder som er gamle nok som jeg kan bruke enda, og alle andre sine hanner er jo låst.

Nei desverre. :aww: Men nå har jeg fått låst noen, og skal kvitte meg med noen. Og nå har jeg vært slem og hatt et 3dje kull på en tispe -og ble straffet! Superdilemma! Hvem beholder jeg? 23HH tispa, eller 17HH(ingen hh) tispa, med sånn farge jeg vil ha?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm.. Nå må jeg ha hjelp til et taktisk spørsmål :P

Jeg har to groenendael-hanner på level 41 nå, nr 3 og 4 på score board for rasen, men de er 99 dager gamle, så jeg lurte på om jeg burde låse dem? De er ikke spesielt gode, det er 9HH/3hh på den ene og 8HH/2hh på den andre, og MP'en deres er på hhv 1.013 og 1.018. Hadde det vært terv eller malle, så hadde jeg pensjonert de om 2 dager, men det er ikke flust av gode groenendaeler, så jeg er litt usikker på om jeg burde spare de og kunne avle på de senere? Jeg har ikke noe jeg hverken kan eller vil bruke de på nå, og jeg er litt usikker på om jeg kommer til å få det senere, men de har jo nådd langt, liksom?

Hva ville dere gjort? Pensjonert de?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg fått et supert Saluki kull! :D

24 HH på alle valpene. Lla eller lala. Kvalitet på 254 på dag 0. Det eneste som er litt dumt er at de har ganske høy str boost. Ikke aner jeg hvorfor, begge foreldrene har relativt lav Strength..

Valpene kommer til å bli matet med Stamina mat.

Anyway, sonenpris er 100k :)

http://www.furry-paws.com/litter/view/228514

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nesten alle salukiene mine har masse strenght, irriterende, jeg avler jo egentlig på speed... eller, har tydeligvis ikke gjort det da... :P Så nå skal jeg rovavle en 4spd tispe så jeg kan få frem noe å bygge videre på, trenger iallefall en 4spd stud...

Isj, kunne tenkt meg en fra kullet ditt egentlig, men det er jo egentlig teit å kjøpe en hund uten en eneste stat jeg vil ha :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg ønsker at prisene på valpene sank betraktelig. Både på blandinger og rasehunder. Grunnen til det er at når man nå tjener så utrolig godt på hvert valpekull, så er jeg redd det bli mer rovdrift på tispene. Og mer useriøs oppdrett. Jeg vet om flere som sper på pensjonen ved å avle kull etter kull, år etter år (på flere tisper, men likevel). Han ene får opp til ca 50 valper pr. år, og sånn har han holdt på i mange mange år. Blir penger av det gitt... 
    • Han får typisk siste måltid i 20-tiden, og da er det oppbløtet, så han får i seg mye væske da. Har tenkt at dette kanskje er litt for seint og at han da får full blære en gang midt på natten. Vi legger oss ca. 22:30 og står opp klokken 07, så det er jo over 8 timer. Men som sagt har han jo klart dette fra han var 2 måneder gammel, så jeg syns det er rart at nå som han er større, så skal han plutselig ikke klare å holde seg lenger. Ja, jeg er streng på at det er kun ut for å tisse og bæsje. Han får ikke begynne å leke med pinner osv. Han sovner fort igjen etter å ha vært på do, så det er bra! 
    • Litt av problemet er at om man avler renrasede hunder så får man konsekvenser i det at man ikke får registrert valpene, mens med blandingshunder så er det litt mer "fritt frem". Dessverre. Og det er lite man kan gjøre så lenge hundene har tilgang til mat, vann og ly, og får det tilsynet de har behov for helsemessig.
    • Hei.. Jeg blir så frustrert.. Noen jeg så hadde valper liggende ute på finn i starten av året (valpene født i Desember), har nå parret tispa igjen på første løpetid etter forrige kull, dette skjer så ofte og jeg blir kvalm! Er det virkelig ingen lov som skjermer de stakkars tipsene for sånt? De blir jo brukt som pengemaskiner. "Oppdretter" får søte små valper og itillegg så tjener de GODT på det, vinn vinn tenker de..  Ikke bare skal de ha nytt kull, men rett etter å solgt valpene fra forrige kull så ble både mor og far (de eier begge selv) lagt ut for omplassering på finn, dette ett eller annet vås om at de skulle bruke tid på Gud og hadde blitt frelst og blabla. Jeg blir helt paff.. Men viser seg jo at hundene aldri ble omplassert allikevel for nå har de lagt ut ny annonse om at de venter valper i August, fra samme tispe og hannhund... Har forresten screenshot fra annonsen til forrige kull. Er det lov å holde på sånn? Rådrift på tispa for at de har funnet ut at de tjener gode penger på det?!  Gjelder forresten Malamute/husky blanding, hvite hunder, du finner de på finn 🤪
    • Takk for tipset, fikk plass så nå får vi testet ut<3
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...