Gå til innhold
Hundesonen.no

Boble - papillion


Miavoff
 Share

Recommended Posts

Etter å ha lest gjennom flere raser, så har valget endelig falt på papillon. Da kjørte vi på å finne en god oppdretter, og vi fant en.

I denne skrivende stund er han bare 6 uker, og skal flytte inn hos oss snart. Både store og små (mennesker) her i huset gleder, og tiden går svært treg... Vi venter og venter til mandag 26. november - for da er det tid for å hente valpen.

Navndiskusjon har ikke vært lett, nei. Til slutt ble vi enige om navnet Boble, og han skal hete Boble til daglig.

20 - tjue - dager igjen til henting... :ball:

Hans navn er Taspitir's Lystige Laban. (Foto: Linda Kjeksrud)

post-11437-0-78288700-1352235793_thumb.j

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med fin Boble! :)

Takk :)

Så søt! :D Gratulerer med valp :)

Takk :)

Gratulerer :D Kjempesøt valp og søtt navn! :D

Takk og takk :) Er ganske stolt over navnevalg i ettertid :D

Kjempeskjønn! Gratulerer med ny valp!

Takk takk :)

Skikkelig kult navn da! :D Gratulerer, han var kjempesøt!

Ja, kult, ikke sant? :D Takk :)

Nydelig liten Boble :D .

Takk :)

Og nå er det bare 17 dager igjen! :hyper:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han har vært overraskende svært renslig, men det har dessverre skjedd 'et par' uhell med tissing på gulv. Dette skyldes menneskelig svikt, og det gjelder å kunne lese og oppfatte signaler svært raskt! Ellers så er det regelmessig tisseturer etter mat/drikke, sove og leke. I dag har han forstått det med sitte-kommando, og jeg er helt solgt! Den største utfordringen er å finne bæsj ute i mørket for å plukke den opp. Min mann stod i kjøkkenvinduet og så på oss, og han sa at Boble var på den andre siden mens jeg satt på huk og lette etter ingenting. (Haha, jeg prøvde jo å finne bæsjen midt i lekeplassen, altså!) Finnes det noe mat som gjør at bæsj blir selvlysende, så fortell meg! :bananas:

Etter et par dager så har mine forventninger blitt slått - han er nydelig, og samtidig så intelligent at han kan faktisk lese oss, spesielt barna som er på 4 og 8 år! :wub: :wub: :wub:

Til sist så har jeg faktisk prøvd å ta iallefall minst ett flott bilde, men mislykket og mislykket! Jeg trenger altså råd og tips til å ta et flott bilde av både stå og sitte. Selve kameraet vet jeg helt klart hvordan jeg skal bruke, men han bare :running: ! Her er det iallefall de to beste bilder jeg har tatt!

Her på togturen etter å ha endelig hentet valpen!

Boble1.jpg

Og her har jeg prøvd å ta et fornuftig bilde (!):

Boble2.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Litt av problemet er at om man avler renrasede hunder så får man konsekvenser i det at man ikke får registrert valpene, mens med blandingshunder så er det litt mer "fritt frem". Dessverre. Og det er lite man kan gjøre så lenge hundene har tilgang til mat, vann og ly, og får det tilsynet de har behov for helsemessig.
    • Hei.. Jeg blir så frustrert.. Noen jeg så hadde valper liggende ute på finn i starten av året (valpene født i Desember), har nå parret tispa igjen på første løpetid etter forrige kull, dette skjer så ofte og jeg blir kvalm! Er det virkelig ingen lov som skjermer de stakkars tipsene for sånt? De blir jo brukt som pengemaskiner. "Oppdretter" får søte små valper og itillegg så tjener de GODT på det, vinn vinn tenker de..  Ikke bare skal de ha nytt kull, men rett etter å solgt valpene fra forrige kull så ble både mor og far (de eier begge selv) lagt ut for omplassering på finn, dette ett eller annet vås om at de skulle bruke tid på Gud og hadde blitt frelst og blabla. Jeg blir helt paff.. Men viser seg jo at hundene aldri ble omplassert allikevel for nå har de lagt ut ny annonse om at de venter valper i August, fra samme tispe og hannhund... Har forresten screenshot fra annonsen til forrige kull. Er det lov å holde på sånn? Rådrift på tispa for at de har funnet ut at de tjener gode penger på det?!  Gjelder forresten Malamute/husky blanding, hvite hunder, du finner de på finn 🤪
    • Takk for tipset, fikk plass så nå får vi testet ut<3
    • Hei! ☺️ Er det noen her som forer med Dyrisk? Er dere fornøyde?
    • Nei, hu har i grunn spist det samme i en stund nå, og er vant til å spise variert. Jeg får ta meg en tur til veterinæren og snakke med de. Takk for svar 😊
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...