Gå til innhold
Hundesonen.no

Recommended Posts

  • Svar 71
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dagens: Halvtin en hvitløksbaguett. Skjær opp en røkt kjøttpølse i skiver. Stikk skivene ned i sprekkene på baguetten. Stek i ovnen. Vips så har du gidder ikke lage middag middag

Nudler - tilsett vann og krydder, vent, spis. Ferdigpizza - sett i ovnen, vent, spis Fjordland - sett i mikro, vent, spis

Se strengt på gubben: "det er din tur i dag" :bug: (<-morskt ansikt). Sette seg ned -> vente -> ferdig

Skrevet

Takeaway sushi! :heart:

Rema 1000 har noen nye sånne kinamatbokser, i frysedisken, som koster 25 kr stykke, og som man varmer i mikroen i syv minutter. Funker fint for late studenter. :P

Takk for tips! Nå har jeg hamstret til overtidsmat på kontoret ;)

Hvor går grensen mellom middag og "ikke"middag kjenner jeg at jeg lurer på. Tidsforbruk? Koking? Steking? Multiple ingredienser? Sunnhetsgrad? Tid på døgnet? strong>ression.gif

Utelukkende tid på døgnet og størrelsen på måltidet for min del (evt. 3. måltid uavhengig av tidspunkt og innhold). Middag for meg inkluderer alt fra søndagssteika til 3 brødskiver med makrell i tomat, så lenge det er inntatt etter lunsj.

Skrevet

3 for 2 fjordland risengrynsgrøt på rimi. Trenger ikke lage middag på tre dager! :D

Jeg har fått helt dilla (kan man fortsatt si det?) på sånn fake-kjøttdeig! Som egentlig er soya og sånn. Etter 10 år med taco skjønner jeg endelig hvorfor folk liker å ha noe annet enn salat og sånn i tacoen sin! Det er jo dritgodt! Så jeg har faktisk spist taco en hel uke hver dag, lunch og middag. Hakker bare opp masse agurk, løk, tomat osv, blander i en skål, så har jeg for et par dager. Dritenkelt. Ååå nå fikk jeg lyst på taco igjen :( men jeg har sendt meg selv på rehab, så da får det bli grøt denne uken. 3 x risengrynsgrøt, 1x hirsegrøt og 1xhavregrøt. DEN STORE GRØTUKEN! (NAM). (På lørdag og søndag skal jeg bare spise godteri.)

  • Like 1
Skrevet

3 for 2 fjordland risengrynsgrøt på rimi. Trenger ikke lage middag på tre dager! :D

Jeg har fått helt dilla (kan man fortsatt si det?) på sånn fake-kjøttdeig! Som egentlig er soya og sånn. Etter 10 år med taco skjønner jeg endelig hvorfor folk liker å ha noe annet enn salat og sånn i tacoen sin! Det er jo dritgodt! Så jeg har faktisk spist taco en hel uke hver dag, lunch og middag. Hakker bare opp masse agurk, løk, tomat osv, blander i en skål, så har jeg for et par dager. Dritenkelt. Ååå nå fikk jeg lyst på taco igjen :( men jeg har sendt meg selv på rehab, så da får det bli grøt denne uken. 3 x risengrynsgrøt, 1x hirsegrøt og 1xhavregrøt. DEN STORE GRØTUKEN! (NAM). (På lørdag og søndag skal jeg bare spise godteri.)

Innsidertips: den soya"kjøtt"deigen er mye mer saftig og smakfull enn vanlig kjøttdeig, folk veit ikke hva de går glipp av. :aww::P ooog nå fikk jeg også skikkelig lyst på taco!

Skrevet

Innsidertips: den soya"kjøtt"deigen er mye mer saftig og smakfull enn vanlig kjøttdeig, folk veit ikke hva de går glipp av. :aww::P ooog nå fikk jeg også skikkelig lyst på taco!

Wee! Er det sant! Kult! :D Ble overrasket over hvor god den var! Kom tilfeldigvis over den på rema, den lå i kjøtt-disken, så hadde det ikke vært for Casper (så etter snacks til ham) hadde jeg aldri funnet det... det sto liksom et skilt med KJØTT over... litt rart, veggiser ser vanligvis ikke der... tror jeg må ha taco i morgen, klarer ikke holde meg lenger
Skrevet

3 for 2 fjordland risengrynsgrøt på rimi. Trenger ikke lage middag på tre dager! :D

Jeg har fått helt dilla (kan man fortsatt si det?) på sånn fake-kjøttdeig! Som egentlig er soya og sånn. Etter 10 år med taco skjønner jeg endelig hvorfor folk liker å ha noe annet enn salat og sånn i tacoen sin! Det er jo dritgodt! Så jeg har faktisk spist taco en hel uke hver dag, lunch og middag. Hakker bare opp masse agurk, løk, tomat osv, blander i en skål, så har jeg for et par dager. Dritenkelt. Ååå nå fikk jeg lyst på taco igjen :( men jeg har sendt meg selv på rehab, så da får det bli grøt denne uken. 3 x risengrynsgrøt, 1x hirsegrøt og 1xhavregrøt. DEN STORE GRØTUKEN! (NAM). (På lørdag og søndag skal jeg bare spise godteri.)

Noen butikker fører et slikt soy-proteinpulver greier i taco sortimentet sitt. Blander med en boks med hakkede tomater. Utrolig godt faktisk. Og veldig enkelt. :P

Skrevet

Noen butikker fører et slikt soy-proteinpulver greier i taco sortimentet sitt. Blander med en boks med hakkede tomater. Utrolig godt faktisk. Og veldig enkelt. :P

Det har jeg ikke sett, men det hørtes jo dritlurt ut. Når du sier det så har du (eller noen andre her inne) kanskje tipset om det før, også har jeg glemt det... for det hørtes litt kjent ut! Vet du hvilke butikker som pleier å ha det?

Skrevet

Det har jeg ikke sett, men det hørtes jo dritlurt ut. Når du sier det så har du (eller noen andre her inne) kanskje tipset om det før, også har jeg glemt det... for det hørtes litt kjent ut! Vet du hvilke butikker som pleier å ha det?

Spiser det alltid hos Anette og T, for da har vi taco. Så kan hende hun har nevnt det.

Meny bruker å ha det i hvert fall. Har funnet det på Ica en gang, men ikke alle butikker.

Skrevet

Litt usikker på om denne endte opp med å høre hjemme her eller i middagstråden, men... Kokte ris og linser, oppi med frossen brokkoli, gulrot og spinat, en buljongterning, hvitløk, grillkrydder og chili. Hadde oppi litt for mye vann og gadd ikke vente på at det skulle koke ut, så voilà: suppe!

Hadde egentlig bare tenkt å koke litt vomfyll, men det ble faktisk ganske godt. :)

Skrevet

sånn soya greier ? Er det veldig dyrt ? Denne veggis kjæresten er en dyr investering har jeg innsett , grønnsaker er dyrere enn kjøtt !

Skrevet

Det har jeg ikke sett, men det hørtes jo dritlurt ut. Når du sier det så har du (eller noen andre her inne) kanskje tipset om det før, også har jeg glemt det... for det hørtes litt kjent ut! Vet du hvilke butikker som pleier å ha det?

Spiser det alltid hos Anette og T, for da har vi taco. Så kan hende hun har nevnt det.

Meny bruker å ha det i hvert fall. Har funnet det på Ica en gang, men ikke alle butikker.

Vi har kjøpt det på meny,var slettes ikke dyrt, også tok vi hakkede tomater oppi og kokte. Tilogmed jeg likte det :P

  • Like 1
Skrevet

Når jeg egentlig ikke orker og lage mat er jeg fæl på og spise spaghetti/pasta med enten ketchup eller bolognese saus, uten kjøtt oppi. Kjedelig og usunt, men jeg blir mett, putte karbonader i mikron og tilsette hamburgerbrød ost og løk funker også greit. Godteri er også en løsning og vårruller til 6 kr stk fra sjappa som ligger 500 m borti veien :) Jeg har heldigvis blitt litt flinkere til og lage meg skikkelig mat da. Løsningen er og lage mat for 2 dager i slengen :)

Skrevet

Tre skiver spirralloff med smør og brunost.... og to plommer til dessert. Ehhhh... det kan kanskje karakteriseres som kveldsmat, det, muligens *host*.

  • Like 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Vi hadde en elghund som stod og ulte ved døra hvis det var løpetisper innen en mils radius (satt på spissen), og en annen elghund som ikke brydde seg i det hele tatt, så det er nok i alle fall til en viss grad individbetinget. Ellers har jeg bare hatt relativt små hunder (6-8 kg), men det har kun vært tisper, og de har vært veldig enkle mtp. løpetid (lite blod, ikke noe særlig hormonpåvirking mentalt utover at det skal markeres hver 5. meter på tur). simira nevner livmorbetennelse, jeg vet ikke om det er mer vanlig på småraser, men min forrige hund fikk i alle fall det. Men skal man ikke drive med avl eller andre raserelaterte aktiviteter er det jo ikke verre enn at man kastrerer.
    • Hvordan er rasene hunden er blanding av? Og ikke minst foreldrene? Det er jo ulempen med blanding, det er vanskelig å gjøre grundig research, men foreldrene og evt. tidligere kull kan jo gi indikasjoner. Hvis det er bevisst blandingsavl så ville jeg uansett håpet at de ikke ville avlet på en hannhund som er slik, men samtidig så ville de da kanskje ikke avlet på blanding heller, om de var opptatte av genetikk. Jeg kan ikke veldig mye om miniatyrhunder, jeg har kjent et par hannhunder som var slik du beskriver, og et par som er helt greie. Når det er sagt er jo tispene også "kjent" for mer gneldring og innbilte svangerskap og livmorbetennelse, så man velger jo litt sine onder. 
    • Hei! Jeg er helt ny i liten-hund-verden. Har tidligere hatt springer spaniel, boxer og schæfer, men skal nå få en liten blandingsrase.  Jeg er så usikker på valget av hannhund eller tispe! Personlig har jeg ikke en sterk preferanse, har hatt to tisper og en hannhund, og heller nok kanskje mer mot hannhunder. Men jeg hører fra mange med små hunder at hanner kan være veldig vanskelig å få stuerene, at de markerer inne og at de er så stressa rundt løpetid i nabolaget feks at de står og uler ved døra osv. Dette er ikke noe jeg har vært borti med store raser, verken min egen eller venner sine (vært aktiv i NRH og NBF-miljø i 15 år, så vært borti en del forskjellige raser) i det hele tatt, så er det en typisk type atferd for små hunder, eller er det mer individbetinget? Vi legger så klart til rette for rotrening og passe aktivitetsnivå osv osv.  Hadde vært fint å høre noe annet enn skrekkhistorier om små hunder, for akkurat nå lener jeg veldig mot tispe.
    • Vi har hittil foret vår valp på 13 uker med fire måltider om dagen og har planer om å gå ned til tre måltider om dagen. Ved fire måltider ga vi frokost ca 07-07.30, lunsj 12, middag 16 og kveldsmat 19.30.  hvilke tidspunkter forer dere valpene deres og hva har fungert for dere?
    • Hei @Betan, min erfaring strekker seg fra 2002 da jeg fikk min første bull-hund. Min første ambull ble født i 2007 og jeg har hatt mange verv i det norske raseklubbens styre, nå sitter jeg i den svenske klubbens styre. Jeg har som oftest hunder i par og jeg er utdannet innefor atferd men også jobbet som hundetrener i mange år. Nå for tiden konkurerer jeg med min ambull-tispe. Vi er i kl 3 i RL f.eks og har flere sporprøver bak oss, tatt i Sverige. Så erfaringen strekker seg fra egne hunder til mange av norges og sveriges ambuller. Holder det?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...