Gå til innhold
Hundesonen.no

Velge farger på kjøkkenet, hjelp!


Garmen
 Share

Recommended Posts

Vi driver da og pusser opp kåken før poden komme, og nå er det kjøkkenet som står for tur. Men det er jo så vanskelig å sette sammen farger og stiler, syns jeg, og det er jo så altfor mange alternativer på alt :lol: Vi har funnet ut av gulvet, som er Pergo valnøtt http://www.pergo.com...ew/?floorId=843 og vi skal ha cafe latte-farge på veggene, med hvite vinduskarmer og lister. Kjøkkenet blir mest sannsynlig dette fra ikea http://www.ikea.com/...ducts/94636210/ .

Men så skulle vi velge kjøkkenbenk, og da ble det plutselig veldig vanskelig. Burde jeg velge en i tilnærmet farge som gulvet? Eller ta hvit der også? Eller Svart? Lys treverk? Hjeeeelp! :frantics:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ville ikke tatt hvit. Alt viser jo :P Kanskje du kan velge en av fargene i gulvet, og trekke den opp i benken? Har samme gulv som deg i hele leiligheten, og har dradd gråfargen i gulvet opp på veggene i form av grå brannmur, grå gardiner, og noen grå fondvegger. Enkelt å sprite opp ellers med farger på tilbehør :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi skal forresten lage sånn sprutebeskyttelse ved å ta kjøpe dette bildet og ett til i samme stil, http://www.wearedorothy.com/shop/film-map-signed-limited-edition og ha glass foran, for å liksom sprite opp litt. Ellers blir det å pynte litt med gardiner og urter og slikt.

Tror kanskje jeg heller mot treverk av noe slag, altså. Å ta en av de lyse sjateringene i gulvet og se om jeg finner en plate i den fargen var en god ide. Får ta med meg en bit gulv og tusle rundt i butikker :twitch:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...