Gå til innhold
Hundesonen.no

Den store baby(og barne)tråden <3


Zitka
 Share

Recommended Posts

  • Svar 9.9k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fineste Tuva Marie ligger på brystet. Hun kom 21.29. Fin fødsel og alt står bra til. Lungene virker eksemplarisk!

Gratulerer masse til Marie og Øyvind med lille Johanne :D :banana: Hun kom 17:42 og alle 3 har det bra!!! *være flink og oppdatere sonen*

Verdens fineste lille jente kom til verden 00.04 i natt etter en stri tørn på fødestua. Hadde verdens beste jordmor siste økt og ung assistentlege som var fabelaktig, begge to bidro til at opplevelse

Posted Images

Ntaw! Fin var hun jammen meg og! :)

Loke: Hehe, ja, det er litt moro det der. Alle de hippe termene for ting folk har gjort i lange tider. Jeg har innsett at jeg er en såkalt "hipster mum", visstnok.. :) Samsoving innimellom for enkelhets skyld, hjemmestrikk og nøstebarn ull (seriøst, i min bok finnes det ikke bedre klær, holder i evigheter gjør de også), bæresjal og ergo (jeg hater å trille vogn, og vesla sover bedre/lengre i ergo), og nå ikke minst, babylead weaning.. :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det store lyset som har gått opp for meg med baby er egentlig magefølelsen. Den har så ofte rett. Og det er så mye mer behagelig enn å høre på råd fra visse familiemedlemmer som vil trykke på oss at vi må lage rutiner for å få egentid på kvelden, stå opp tidligere fordi hun sover for lenge, trille lange turer for alle babyer sover da og 30 min hvil går jo ikke. Og sånn fortsetter det. Vet det er godt ment, men her finner frøkna rutinene selv.

Og ellers lurer jeg på hva jeg skal gjøre med legging, for ungen er som en mark. Ruller og ruller selv om hun er trøtt og egentlig vil sove. Tålmodighetsprøve :P Og jada, det blir sikkert vanskeligere og vanskeligere :lol:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rakk ikke ordentlig magebilde vi. Lille Ida kom til verden kl 06.26 i dag. :wub: hun og Bonden er på legekontroll nå, jeg må bare la være å gå i bakken hver gang jeg setter meg opp, så får vi reise til tynset og ha barselopphold der.

Gratulerer så masse! :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jaran har fått brune øyne :ahappy: Morsomt siden søsteren sine var blå til hun var langt over et år.

Jeg vet ikke hva slags mor jeg er jeg. Aldri tenkt på å lese sånt :lol: Gjør det som passer meg, når det passer meg og hører på råd om jeg synes de er fornuftige men gjør som regel som jeg vil selv uansett. Men tror jeg har fornøyd barn og baby for det om, lillegullet til mamma'n sin er ihvertfall fornøyd dagen lang :) Har enda til gode å høre han gråte med mindre han er sulten :lol:

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du prøvd å svøpe henne, soelvd? :)

Nei, det har jeg ikke tenkt på, takk! Det skal jeg prøve. Men akkurat nå er det for varmt, hun sover bare i bleia, tror hun blir ganske krakilsk om jeg svøper :P

Tuva sover aldri mer enn en time-halvannen. Nå har hun sovet i 2 :o Deilig! For jo mer hun sover på dagen jo mer sover hun på natten/morgenen :ahappy:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis til Rak igjen og velkommen til Ida :D

Men jeg må spørre om noe jeg, jeg vil kanskje tippe dette har noe med kultur å gjøre?

Ute her har vi jo masse barn som leker, og de som har utenlandske foreldre som vel,de kan norsk, men de prater ikke norsk de lar ungene gjøre litt mer enn hva jeg liker da. F.ex igår stod en liten unge og tisset ute på asfalten og plenen på fellesområdet som alle bruker, foreldrene bare så på han og gikk videre, og jeg tenkte men hello, vi andre går her, vi er veldig mange som går her.

Og da kommer vel spmet, lar du dine barn gå og tisse ute på en felles lekeplass? Jeg forstår jo om dere er på tur og ungen må på do, men de fleste jeg ser holder liksom ungen utti buskene eller litt utafor alfarvei, men det her var midt på da. Synes ikke det er så trivelig jeg :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...