Jump to content
Hundesonen.no

Jenter på tur.


Recommended Posts

Tuva, Bodil og jeg var en tur i Sunnmørsalpene forrige uke, og vi får vel legge ut noen bilder :D

Hytta, som kanskje er bittelitt større en soverommet mitt hjemme, uten strøm, vann eller mobildekning :DIMG_9506.jpg

Tror jentene funderer fælt på hvordan den kua smaker :lol:

IMG_9535.jpg

IMG_9543.jpg

Vi ble stoppa av et snøskred.

IMG_9556.jpg

IMG_9559.jpg

Jentene synes det var stas :D

IMG_9562.jpg

IMG_9568.jpg

IMG_9576.jpg

Nå kommer jeg og tar deg!

IMG_9582.jpg

IMG_9583.jpg

Fullstendig avslappning :wub:

IMG_9615.jpg

Verdens peneste Bodil!

IMG_9646.jpg

IMG_9617.jpg

IMG_9635.jpg

 • Like 3
Link to post
Share on other sites

Det så ut som en fin-fin tur, får meg til å glede meg til teltturen min på (i?) Gol neste neste uke :D

Nydelige hunder du har da :wub: Også så stor Bodil har blitt, hun er jo ikke valpete lengre, som på de forrige bildene jeg så av henne :P

Link to post
Share on other sites

Det var helt herlig, å være helt aleine med bare jentene :D Bodil er fortsatt mye valp, men hun blir mer og mer voksen for hver dag som går :cry: Hu er jo hele 8 mnd allerede, idag faktisk :no:

Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Egenerfaring eller bevis. Nei, men det er forskjell på å stole på hva andre har sagt, og det å gjenta det videre på et offentlig forum. En oppdretter er først og fremst en privatperson som driver med hobbyvirksomhet. Navnet er oppført sammen med kennelen, så du anklager en navngitt person for dyremishandling og den andre for svindel. Da skal man være sikker i sin sak ut i fra egenerfaringer eller bevis, spesielt siden oppdretter ikke er her for å forsvare seg. Nå går jeg ut i fra at det du sier er beviselig dersom det er mulig å gjenkjenne hundene på bildet (uten at jeg har sjekket.) Da er det igjen noe annet.
  • Hovawart er en stor vokter/gjeter og brukshund som absolutt bør brukes aktivt i hundesport. De kan ha vokt og passe på hus, bil, eier osv. Det er en liten rase i Norge. Selv om langhåret collie opprinnelig er en gjeterhund er det få (om noen) som brukes aktivt lengre, og de er mer avlet og egnet som familiehunder. De er gjerne med på det meste, men krevet ikke på langt nær like mye som hoffen. Det er en ganske stor rase i Norge med en del variasjon på størrelse, helse og gemytt innen rasen. Hvis du vurderer en av rasene så anbefaler jeg deg å sjekke nettsidene til raseklubbene og oppdrettere og få litt inntrykk av dem. Det er veldig stor forskjell på dem, så avhengig av hva du ønsker i en hund så vil nok den ene peke seg ut framfor den andre.
  • Hva er forskjellen mellom Hovawart og Langhåret collie?
  • Nei, men å si "har hørt" betyr så mye. Eller å påstå at noen er useriøse uten å si noe om hvorfor. Om man ikke kan vise til noe dokumenterbart eller egne erfaringer så har man ingen grunn til å tro at det er noe annet enn ondsinnede rykter. For det er definitivt folk som setter ut den type rykter og beskyldninger uten grunnlag, for å ødelegge for andre. Dessverre.
  • Så man skal altså bare stole på egenerfaringer mener du? Innehaver av kennel lønnelappen/pawforia ble 100% sikkert fratatt (nesten) alle hundene sine. Dette er hennes hunder, som begge er omplassert. Hunden til venstre heter Lønnelappen Bihto, han går det ikke an å ta feil av. https://www.nrk.no/rogaland/stadig-fleire-bekymrar-seg-for-andre-sine-kjaeledyr-1.14494559 hun har/hadde også en pågående sak hos mattilsynet i år, og hun fortsetter å avle og lure seg rundt NKKs smutthull. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...