Gå til innhold
Hundesonen.no

alisha

Medlemmer
  • Innholdsteller

    171
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av alisha

  1. Ny blogg med noen nye bilder:) http://vix.blogg.no/
  2. Ja det er en herlig gjeng
  3. Ja det ble et fint bilde
  4. En stund siden jeg har oppdatert her! Legger ved et par nye bilder Første bilde er av Santo, Alisha, Adela, Ebbi og Luna Og andre bilde av Alisha, hun har blitt 11 år nå
  5. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=37243302
  6. Det er 2 svart/tan i kullet, resten blir kalt for rød, fargen blir lysere etterhvert:)
  7. Jeg skal ikke ha noen av valpene, er noen i familien min sin hund som har fått valper, så er ofte der å koser med småttisene:D
  8. Se så stor og søt valpen har blitt :-D
  9. Hehe ja, og du fikk jo tatt et genialt bilde av det :-D Var skikkelig morsomt å ha bilde av det Alisha gjorde haha :-D Skjønne begge to, noen raringer :-)
  10. Helt enig! :-D Jeg liker også dachshunden i sånn farge :-) Når vi skulle registrere dem sto det svart/tan mener jeg, så du tok jo i grunn rett i å kalle det black/tan :-) Eneste forskjellen var at det sto på norsk i stamtavle osv ;-)
  11. Masse fine bilder av søte hunder! :-)
  12. Fant fram noen flere bilder jeg har av valpene:-)
  13. Skal prøve få tatt litt flere bilder:-) Neida, klørene hennes har vært sånn siden jeg fikk hun, nervene (blodkarene) går så langt ut, og man skal ikke klippe så langt inn at de begynner å blø, da kan de få betennelse eller noe sa dyrlegen, hun er en kraftig hund, som har kraftig kropp og bein/negler:-)
  14. Takk:-D Jepp, har bilde:-) Her er faren og moren til valpene:
  15. Luna er en langhåret dvergdachshund som har fått valper Hun fikk 6 stykker til sammen, et stort kull! Her er Luna og valpene: Tispe: Hann: Alle valpene:
  16. Alisha på svømmetur :-)
  17. Masse fine bilder av han!
  18. Nå er det laget en gruppe på facebook også, hunder i Åsane:-)
  19. Åh ja, det viste jeg ikke hehe, ja hun er en liten kose jente:D
  20. Ja det kan vi:D Hadde vært gøy å fått til noe:)
  21. Staffi, Lady, Zita, Nana, Tuva, Kiara...
  22. alisha

    Båndtvang?

    ida: Bikkja mi løp ikke på jordet hans, hun gikk på skogsveien sammen med meg, og når det er sauer er man jo mer obs, de fleste hunde-eieren pleier å ta ansvar heldigvis:) Jeg hadde aldri latt bikkja mi løpe etter en sau! Det skjer ikke, og jeg lar hun ikke få sjangsen heller... Lola Pagola: Nei båndtvang gjelder ikke dalmatinere, det er jo en sau med prikker haha:D Er veldig mange som bryter båndtvangen, jeg brøyt den igjen i går jeg heh:P Hadde med hun ene bikkja, skulle på en fotballbane, men så var det noen med hund der allerede, en løs schæferhund, ble litt skeptisk pga den bikkja jeg hadde med var en omplasseringshund, og hun er redd fremmede tisper pga hun ble flydd på, så gikk litt sagt for at eierene skulle se oss, det gjorde de, og når de da ikke tok bånd på bikkja så måtte jeg regne med de hadde kontroll på den da, bikkja så oss også, den løp faktisk ikke bort:) Så gikk vi forbi, etter en stund så stakk dem, da gikk jeg ned på banen, så slapp jeg hun løst å prøve trene litt med hun, så fikk hun løpe litt på banen etterpå Også gikk vi hjem, da hadde jeg hun i bånd altså Bare på banen hun fikk løpe litt fra seg, de andre med schæferhunden gjorde det samme:P Er heller ikke noen dyr på fotball banen, så vi forstyrret ingen dyr:)
×
×
  • Opprett ny...