Gå til innhold
Hundesonen.no

Cesars regler !


idaa
 Share

Recommended Posts

Noen andre her inne som har lest cesars regler ? Om ikke, anbefaler jeg denne boken på det sterkeste.. Den er så bra ! Han har et bra syn på hundetrening :-) Hvis noen har noen andre forslag til hundebøker så kom med det :-D hehe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neh, har lest litt i den, men på ingen måte imponert :)

Andre gode hundebøker, tja, Karen Pryor sin "Ikke skyt hunden" og Jean Donaldson sin "Kulturkollisjonen mellom hund og menneske" syns jeg er ålreite grunnleggende bøker om hundehold.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har nettop lånt den med meg hjem fra biblioteket faktisk, så tenkte jeg skulle lese den de nærmeste dagene :)

Synes egentlig ikke noe om Millan, men den meningen har jeg gjort meg opp gjennom å se han sparke og dytte hunder rundt på "Hundehviskeren", så tenkte jeg skulle sette meg ordentlig inn i hva det er han egentlig driver med før jeg kritiserer han videre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er midt i boken, ikke dum bok så langt. Ydmyk og lettfattelig skrevet. Innføring i enkel atferdslære, filosofi og prinsipper. Tror det er mange som kunne hatt nytte av denne, uansett hva man mener om Millan :)

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har faktisk lest en del av den :blink: Og henter inn mange mil på det tidligere inntrykket jeg har av mannen. Men noen store nyheter kommer han dog ikke med innen hundetrening. Men sikkert en grei bok for "mannen i gata" som ikke har snøring på hund i utgangspunktet :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm. Har ikke fått inntrykk av at han sparker og er ufin mot hundene i boken.. Har jo sett en del på hundeviskeren på tv og synes han er utrolig flink.. Men det er jo hundre forskjellige syn på hundetrening.. Og det er jo heller ingen fasit på hvordan man trener en hund..

Han sier jo selv at det er ikke hundene han trener..

Han rehabliterer hundene og trener eierene ..

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dogs: A New Understanding of Canine Origin, Behavior, and Evolution av Raymond og Lorna Coppinger. Har ikke lest hele ennå, men en kjempeinteressant bok. Er ikke enig i alt de skriver, men den gir noen tankevekkere. Leser gjerne mer av disse forfatterne. Kanskje greit med litt snøring på biologi for å få fullt utbytte av den? Men ellers ikke tunglest på noen måte.

Den er ikke om hundetrening på noen måte.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Kåre Lise

Han sier jo selv at det er ikke hundene han trener..

Han rehabliterer hundene og trener eierene ..

Ofte eierne som får gjennomgå langt mer enn hunden ja. Derfor er det nok mange som ikke liker han og benekter at han pirker under huden på dem selv. Det er noe dritt å ikke kunne skylde på bikkja som bare gjør det hunder flest gjør. :rofl:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ok lesning synes jeg! Det er jo nettopp dyrevelferd han er opptatt av i treningen og rehabiliteringen, og han gjør det enkelt for hvermansen å forstå seg på hunders behov, og å sette trening i system og få rutiner i hverdagen. Cesar driver ikke med privattimer for ringtrening og lydighets momenter, han rehabiliterer hunder som folk har gitt opp og lærer eierne hvordan de skal få det bedre i hverdagen. Når det gjelder hans treningsfilosofi som noen er i mot; det er forskjell på å trene inn kl 2 LP og å lære en hund til å ikke angripe andre hunder.

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...