Gå til innhold
Hundesonen.no

Dere produktutviklere


simira
 Share

Recommended Posts

Det har vært et par tråder tidligere fra folk som studerer en eller annen form for produktutvikling, med forespørsel om ting man "savner" i hverdagen.

Jeg finner ikke igjen tråden, men jeg har en ting. Jeg har begynt å spise frokostblanding, nærmere bestemt Special K, som er "flakes", ala cornflakes, all bran osv. Problemet er at når posen begynner å bli tom, så består de siste to porsjonene av 50% knust frokost-blanding-støv som bare blir til grøt. Æsj! Kan dere lage en fiks pls?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har vært et par tråder tidligere fra folk som studerer en eller annen form for produktutvikling, med forespørsel om ting man "savner" i hverdagen.

Jeg finner ikke igjen tråden, men jeg har en ting. Jeg har begynt å spise frokostblanding, nærmere bestemt Special K, som er "flakes", ala cornflakes, all bran osv. Problemet er at når posen begynner å bli tom, så består de siste to porsjonene av 50% knust frokost-blanding-støv som bare blir til grøt. Æsj! Kan dere lage en fiks pls?

Åpne posen på bunnen? Som regel er det vekta i seg selv som knuser de under transport, men om du åpner fra bunnen, vil støvet fordele seg i posen og ikke bli så innmari tydelig på slutten.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åpne posen på bunnen? Som regel er det vekta i seg selv som knuser de under transport, men om du åpner fra bunnen, vil støvet fordele seg i posen og ikke bli så innmari tydelig på slutten.

Men for å gjøre det enkelt for brukeren (for det er tross alt designerens oppgave å hjelpe brukeren...) kunne det kanskje vært greit med en boks som gjør det enklere å åpne boksen fra bunnen (og ikke minst: helle fra bunnen) enn å åpne/helle fra toppen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men for å gjøre det enkelt for brukeren (for det er tross alt designerens oppgave å hjelpe brukeren...) kunne det kanskje vært greit med en boks som gjør det enklere å åpne boksen fra bunnen (og ikke minst: helle fra bunnen) enn å åpne/helle fra toppen.

Ja jo, men da kan det bli et issue ved stabling i kasser siden den er svekket både i bunn og topp, og må derfor stables liggende. Da knuses det på langsiden, ergo vil mer knuse pga flaten, selv om vekta blir mindre..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åpne posen på bunnen? Som regel er det vekta i seg selv som knuser de under transport, men om du åpner fra bunnen, vil støvet fordele seg i posen og ikke bli så innmari tydelig på slutten.

Jeg kan godt åpne posen/boksen i bunnen, men da må jeg oppbevare den på en annen måte etter at den er åpnet, ellers vil jo alt falle ut. Eller støvet samle seg i det som blir den nye bunnen. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan godt åpne posen/boksen i bunnen, men da må jeg oppbevare den på en annen måte etter at den er åpnet, ellers vil jo alt falle ut. Eller støvet samle seg i det som blir den nye bunnen. :P

Åpne boksen på vanlig måte, ta ut posen og åpne den fra bunnen, og la toppen bli ny bunn. Støvet vil fordele seg jevnere på sin vei mot bunnen, enn om bunn får være bunn til pakken er tom. Det som kan hjelpe etter åpning er å la eska ligge på den smale langsiden med poseåpningen opp, isteden for den tradisjonelle toppen opp og bunnen ned.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åpne boksen på vanlig måte, ta ut posen og åpne den fra bunnen, og la toppen bli ny bunn. Støvet vil fordele seg jevnere på sin vei mot bunnen, enn om bunn får være bunn til pakken er tom. Det som kan hjelpe etter åpning er å la eska ligge på den smale langsiden med poseåpningen opp, isteden for den tradisjonelle toppen opp og bunnen ned.

Har forsåvidt prøvd å snu boksen, men det tar ikke mange forsyningene før støvet er i bånn igjen. :/ Kan såklart prøve å legge den på siden, det forsinker nok prossessen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Kåre Lise

Det er nok noe sånt du trenger, :D Denne kan du selvfølgelig oppbevare cornflakes i med en tilhørende bunn som plukker opp bøsset til bikkja og med ett lokk blir den tett.

6939029128_757d76b84e.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hæ? Den grøten er jo den beste! Jeg pleier å la all-bran'en ligge leengeee i melk slik at alt mosher seg sammen. Men det slipper jeg på siste asjetten, for da blir det mosha sammen med en gang! Send det hit, så kan jeg sende tilbake hele flak! :thumbs:

ÆSJ! Klarer ikke slik grøt. Får nesten brekninger av tanken :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk

Men for å gjøre det enkelt for brukeren (for det er tross alt designerens oppgave å hjelpe brukeren...) kunne det kanskje vært greit med en boks som gjør det enklere å åpne boksen fra bunnen (og ikke minst: helle fra bunnen) enn å åpne/helle fra toppen.

Eh eller brukern kan bare snu posen opp ned før den åpner den :P Eller tømme det over i en annen boks hihi trenger ikke gjøre ting så avanser :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Lyden av ordet diary..  Vurderte i går å oppdatere om suksessen med ris, havregrøt, gulrot og brokkoli mos, ren kyllingfilet og egg, med en gradvis reintrodusering av tørrfor. Etter 2x kakao kunstverk av perfekt konsistens, som bare var å plukke fra gresset uten any smear, så det ut som en suksess, og Ede fikk V&H blandet med litt gulrotmos til kvelds. I morges viste det seg at jeg var litt snar med å trekke konklusjoner i går, og min vurderingsevne før morgenkaffe er heller ikke noe å skryte av. Det første som kom ut var fint, så jeg avfeide den siste klatten med softis som ingenting. ..og jeg glemte å tenke på at Ede ikke har fått intimbarbering på en stund. Rævskjegget hadde rukket gro nok til å kunne forveksles med ansiktet på en nykonvertert islamist, noe jeg smertelig ble gjort oppmerksom på da jeg noen timer senere måtte tørke stumpen hans fra en ladning med viskositet lik brun kjøttkakesaus ved 278°K. Det som først så ut som en grei tørkejobb viste seg å være det verste tilfellet av danglebær jeg ikke har hørt om før. Ord kan vanskelig beskrive den følgende halvtimen.  Det ble tørket og vasket og lugget i det nyanlagte talibanskjegget uten antydning til å nærme seg måloppnåelse. Ede begynte bli sår i stumpen og protesterte mot behandlingen, men forstod alvoret i situasjonen og samarbeidet tålmodig for å la meg prøve fikse problemet med dobbel effileringssaks, noe som heller ikke var noen quick fix. Vurderer begynne kalle ham Harald nå, etter Harald Hårfagre. Etter at effileringssaksen hadde gjort hva den kunne, så var det fortsatt en absurd mengde småsmuler av brun sement stuck i fløyelen rundt kaviarstjerna på den heltemodige pompen. Å finne frem sjampoen hadde liknende effekt på Ede som på røverne i Kardemommeby. Den heltemodige roen og tålmodigheten slo over i engstelse og han ville ikke samarbeide mer. Fordi han er hjernevasket fra barnsben til å forbinde dusjen med mat, så gikk han allikevel med på å la meg lukke døren bak ham, i håp om lysere tider, men forstod han var fanget i en felle øyeblikket etter, da jeg skrudde på dusjen uten at det luktet mat der inne. Ikke tale om at han ville gå med på det der. Han er for stor til å kunne tvinges nå, så å få den stumpen der inn over kantene på dusjsonen var det bare å glemme. Løsningen ble å massere inn sjampoen midt på gulvet og omstendelig vaske den ut igjen med vaskekluter og håndklær i flertall, mens han benyttet anledningen til å styrketrene muskulaturen rundt halefestet for å være bedre rustet til fremtidige konflikter av samme art.  Da det begynte vibrere truende i halsbåndet var jobben heldigvis gjort.  Nå som veslefjeset er rent og pent og utenfor PSTs søkelys, så er neste oppgave på tapetet å overbevise Harald om at det å stå stille med halen hevet mens jeg romsterer rundt analåpningen hans med en oppladbar, vibrerende, rosa plastdings er nødvendig for å gjøre neste tømming av belgen til en mindre traumatisk opplevelse for oss begge. ..med gulrot- og havregrøt som "lokkemiddel". Godt han ikke kan skrive Finn-annonser for omplassering eller ringe Dyrebeskyttelsen selv. 
    • Jeg tror nok forslaget var å få ny hund umiddelbart etter du har mistet den du har, ikke før. Det er fordeler og ulemper. Og ikke minst, folk er forskjellige.  Nå kan ikke jeg få ny hund pga. sykdom, men selv om jeg hadde kunnet det hadde jeg nok brukt god tid før neste kom i hus. Nå er det to år(!) siden vi mistet våre, og jeg kjenner jeg er mentalt klar for en ny hund. Men for min del sier helsa nei da, så det blir ikke med det første. Uansett tenker jeg det viktigste er å sette pris på den tiden man har, og ta vare på minnene når de er borte.
    • Tankk. Skal sjekke Librela. Når det gjelder ny hund så har jeg faktisk fått det forslaget av en del. Men hu blir sjalu på andre hunder hvis jeg er for "overstrømmende" så det blir evt om lenge til.
    • Fin tradisjon! Har ikke pleid å sette noen spesielle mål for hundeholdet, men kanskje det kan hjelpe på motivasjonen for ulike ting. Så, her er mine ikke så ambisiøse mål for resten av 2025 (om enn litt sent, hehe): - Har en del hundebøker liggende som jeg gjerne vil komme gjennom. Jeg leser igrunn lite bøker generelt, så blir ganske fornøyd hvis jeg kommer gjennom 2 i løpet av de neste 5 månedene - Sydney har muligens ikke så altfor lenge igjen, så hovedmålet blir å gi henne en så god pensjonisttilværelse som mulig og gjøre mitt beste for å holde henne i god helse.
    • Ja, det ble tre dager av 2025 det... Så her må det oppdateres med nye mål for 2025 for frøken Lilje: Blodspor: - Starte AK Nosework: - LGT - Merkeprøve(r) Kurs: - Passering - Nesearbeid (spor/søk) - Apport for moro skyld?    
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...