Gå til innhold
Hundesonen.no

Jeg ønsker meg et tegnebrett.


Ia
 Share

Recommended Posts

Jeg ønsker meg veldig et tegnebrett! Og når jeg ønsker meg noe veldig, tenker jeg på det helt til jeg har klart å skaffe det. Men jeg vet jo ingen ting om tegnebrett.

Kriterier:

  • Det må være billig. Ganske, iallefall. Eller veldig, veldig går bra det og.
  • Det kan godt være litt (veldig) enkelt. Jeg liker å skjønne ting.
  • Jeg bruker photoshop. Har glemt hvilken versjon akkurat nå, men det er CS - et eller annet. Så tegnebrettet må like photoshop.
  • Det må være lite og nett. Ser for meg at A5 kanskje er passe?

Jeg har hørt om det som heter Wacom Bamboo. Men det er vel igrunnen det. Og jeg aner ikke hva som er bra. Vet ikke helt hvordan det funker en gang, jeg vil bare så fryktelig gjerne prøve.

Kjære, snille, sonen, vil dere hjelpe meg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har vel denne som er den billigste: http://www.komplett....aspx?sku=648562 bare i eldre modell. fungerer veldig fint om jeg bare zoomer nok inn på detj eg jobber med ol.

nei

jeg har small versjonen.

her ser du small/medium mot hverandre: http://www.komplett....8575&sku=648558

Den jeg har :P

Endret av AnetteH
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Wacom Intuos4 medium størrelse er helt fantastisk og vel verdt pengene. 2000 kr.

Ville igrunn hverken gått for noe som er mindre eller større enn medium.

Det så jo helt utrolig ut. Men spørsmålet er jo om jeg vil få bruk for noe så komplisert? Ser for meg å tegne enkle tegninger, tegneserietype. :)

Jeg ser også for meg medium.

jeg har vel denne som er den billigste: http://www.komplett...aspx?sku=648562 bare i eldre modell. fungerer veldig fint om jeg bare zoomer nok inn på detj eg jobber med ol.

nei

jeg har small versjonen.

her ser du small/medium mot hverandre: http://www.komplett...8575&sku=648558

Den jeg har :P

Ja, den har jeg sett på. Veldig enkel, uten så mye duppeditter. Er du fornøyd med small?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, den har jeg sett på. Veldig enkel, uten så mye duppeditter. Er du fornøyd med small?

ja,helt greit med small. jeg bare zoomer inn på pcen i photoshop ol når jeg trenger etc. Er snakk om et ganske greit hopp i penger fra small til medium også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja,helt greit med small. jeg bare zoomer inn på pcen i photoshop ol når jeg trenger etc. Er snakk om et ganske greit hopp i penger fra small til medium også.

Ja, det er akkurat det. Small er det jeg ser på som billig, medium er plutselig dyrt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fant denne på ebay.no for 269 kr inkludert frakt, toll kommer i tillegg så blir nok litt dyrere, men om det er en god tablet så er det kanskje vært det? Har veldig lite erfaring med tegnebrett, men ser utrolig gøy ut! Kanskje noen andre her inne kan si noe om den er god eller ikke :ahappy:

http://viewitem.eim.ebay.no/Wacom-CTT460-Bamboo-Touch-Graphic-Tablet-ComputerPCMacDrawingDigitizer/290646854827/item

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har tegnebrett (lurer på om det er det samme som Marion linker til), men bruker det knapt. For det ER ganske vanskelig! Jeg ville kjøpt et litt større enn A5 og heller investert i det. Er ikke så moro å tegne når det liksom ikke fungerer helt sånn som man vil. Men øvelse gjør mester, også på de minste typene :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser ut som det hun linker til er mer som en slags touchscreen, altså man kan bruke fingrene på det? Det kan jeg ikke på mitt brett hvertfall, er kun pennen som fungerer der.

Det jeg har fått er samme som dette (W. Intuos4) Man kan ikke bruke fingrene på det. Men man kan zoome og litt forskjellig med hjul og knapper. Og så er det forskjellige pennespisser, som gir ulik "følelse" + viskelær i andre enden. Nå har jeg jo bare såvidt prøvd dette, og ingen andre brett. Så vet ikke om dette kanskje er standardutstyr på tegnebrett..

red igjen: så jo nå at det var et annet brett som ble linket til. Ja ja. blingset litt da;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
    • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
    • Jeg har en eldre hund som ikke kan konkurre eller trene så mye lenger. Hun får lengere turer, masse bad og er mer på hengekøyetur. Hun blir også lånt ut til andre, hun er  med en som jogger korte strekninger , og elsker det. Får jo valp nå, og er utrolig fornøyd med den ordningen.
    • Ja, jo... Jeg får sikkert låne en turkamerat, men til konkurranser kreves det jo litt trening, og det hadde jo vært gøy med noen kurs innimellom. Det føles ikke som at jeg kan styre sånt selv når det ikke er min egen hund, men det kan jo hende det finnes en perfekt liten treningskamerat der ute.
    • Sikkert mange som sier ja takk til en sånn ordning så lenge man blir litt kjent først hvertfall. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...