Gå til innhold
Hundesonen.no

Bilde av hundens plass


Gjest
 Share

Recommended Posts

  • Svar 64
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

*Host*

Jeg beklager hvis jeg støter noen nå, men jeg skjønner ikke helt hvorfor hunden må ha egen plass. Aïda ligger hvor det måtte behage henne, og kommer det besøk er det ikke noe problem å be henne ligge

Ia og Kaja, hvor har dere kjøpt senger hen? Standard i Norge er 75 og 90 cm. Ikea har muligens noen få modeller i 80..

Ikea :)

Ønsket meg en seng som var 80, og kjøte madrassen først. Sengen fikk jeg aldri råd til, så nå sover jeg på to madrasser oppå hverandre :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Soveplassen i stua:

316074_10150366952917225_772132224_7894687_1965337656_n.jpg

Å herregud han er så SØØT! :heart::hug::heart:

Chicka får ligge akkurat hvor hun vil i leiligheten VÅR, men allikevel så liker jeg at hun har senger som hun vet er sin plass som hun kan trekke seg bort til dersom vi har besøk osv.

Allikevel har hun to senger (to dyner som er brettet i to, den ene har teppe og saueskinn over dynene, den andre har to magnetmadrasser over dynene), den ene med saueskinn er i stua og den andre med magnetmadrasser er på soverommet.

Chicka liker å ligge i sengen min på dagen, men om natten ligger hun i sengen sin på gulvet, hun får lov å ligge i sengen, men syntes det fort blir for varmt.

376361_10150502461640199_743665198_11004137_863904066_n.jpg

386489_10150505142815199_743665198_11011076_759844644_n.jpg

Sofakos

377159_10150505142935199_743665198_11011078_2110338965_n.jpg

Her mellom soverommet og badet liker hun veldig godt å ligge

254943_10150271469110199_743665198_9408209_7909905_n.jpg

På dynene med saueskinn som er i stua

269817_10150291221535199_743665198_9604725_6713720_n.jpg

Soverom sengen med magnetmadrassene (dårlig mobil bilde)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her har hundene tilgang til hele leiligheten,men er sjelden de gidder og være sammen med meg etter 21.00 på kvelden da er det nemmlig natta hvis det ikke skjer noe..De sover i sofaen,stolen,senga mi,kjøkknet,gulvet og de har 3 senger til sammen som de nesten aldri bruker..

Kaja: hvordan får du plass i en 80 seng med en Gd og en dverg pincher egentlig?

Jeg har dobbelt seng og med en collie,sheltie og lundehund blir det rimlig trangt noen ganger :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gidder ikke å bruke penger på egne hundemadrasser, dem har da stoler og soffaer til sånt :)

De legger seg egentlig hvorsomhelst. På natta er de på rommet mitt og da ser jeg klart at soffaen og stolen blir mest brukt, noen ganger senga mi, Frøken liker å ligge på puta mi med hodet på kinnet mitt :heart:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg for min del synes det er greit å ha et sted Mana kan henvises til når vi f.eks spiser og hun blir innpåsliten. Slemt er det ikke i det hele tatt, så vi setter grenser.. Hun er overalt og får velge hvor hun vil sove osv.. Skal lage en ny hundeseng snart fordi den gamle er skitten og hun har dratt ut litt fyll :P Som regel ligger hun i sofaen. Om natta også. Bilde kan dere få en gang jeg har lagd ny seng... :whistle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På dagtid har hundene tilgang til hele 1. etasje, minus vaskerom og pr nå et rotrom (som holder på å bli kontor). De har hver sin biabed på stua der de spiser maten sin og som de ligger når de får beskjed om det (når vi har besøk eller vi av en annen grunn ikke orker mas i sofaen, noe som er sjelden). Ellers er de sengene som regel opptatt av alt fra 1-6 katter ;)

De har også et bur stående på stua som hundene har brukt hele 2 ganger etter det ble kjøpt for 6 mnd siden. Men dette er også opptatt av katter mer eller mindre hele tiden.

Ellers ligger hundene der de vil, somregel i sofaen oppå oss. Evnt på beina våre ved sofaen. Er de slitne og ikke får lov å ligge i sofa, så er det rett ut på gulvet på stua som regel. Et eller annet sted.

På natta så har de hvert sitt bur på soverommet vårt der de ligger. (med stengt dør ja). Om de da ikke er så heldige å få ligge i senga sånn innimellom.

KAn ta bilder etterhvert. En dag jeg tusler rundt her med kamera ;) Men huset vårt er liksom tilegnet dyrene, i mer eller mindre grad. Og det er alltid en hund eller en katt i sofaen, og i hunde/kattesengene rundt om osv. Vi har lite begrensninger. Her får KATTENE sove på kjøkkenbenken om de vil liksom.

Begrensingene kommer på natta da vi gjerne vil sove selv også. Noe som ikke skjer om hunder har tilgang på seng hele tiden, eller de blir stengt oppe sammen med kattene. Natta er hundefri for kattepuser, rett og slett ;)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tulip!

Se denne da! Denne var svææææær, type plass til alle hundene våre!

388208_10150522753595586_632600585_11115192_2108181847_n.jpg

Hvis man tenker hvor stor den kurven er, så syns jeg prisen var overkommelig også, 1000,- :) Trekket kan tas av å vaskes. *skal gi H til jul*

Mjeh, bare stor nok til en grande, ergo måtte jeg hatt to, og så mye gulvplass har jeg ikke... Men jeg trives i stolen min jeg ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blondie har en pute hvor navnet hennes er brodert på :wub: Den har hun oppå en kiste i stuen oppe. Katten låner denne til tider også, men Blondie er dronningen over den :aww:

kD4rr.jpg

Også har hun saueskinn inne på rommet mitt som er hennes, her ligger hun om natten hvis jeg er for vill i sengen eller det er for varmt :P

qb3Sp.jpg

Også får hun selvfølgelig ligge i sengen, og i sofaen oppe. Nede har hun en av lene stolene som "seng". Det er godt å kunne gå litt i høyden med en piraya på gulvet! Gleder meg egentlig litt til å flytte ut å kaste henne ut av sengen :lol: Det er så mye hår! Men selvfølgelig er det koselig å kunne ha henne i sengen av og til og.

pymvM.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her i huset har vi bare en etasje. Hundene oppholder seg i samme rom som oss til daglig, men har egne soverom. Hver sitt. Sengen vil jeg helst ha for meg selv, men de får komme og kose litt om morgenen. Da er det to morraglade gutter som sniker seg under dobbeldyna. På stua ligger de på det fluffy teppet under salongbordet. Hundene får ikke komme opp i sofaen. Vi har bare en sofa og det blir forferdelig trangt om de bestemmer seg for å ligge sammen med oss i sofaen. De har også en tendens til å bli itt kranglete med hverandre om det er liten plass.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Et oppstillingsbilde.  Tempo 3 måneder. 8,7 kg og 36 cm høy.   
    • Få hunder krever pelsstell mer enn 2-3 ganger i uken, spørsmålet er mengden klipping og børsting. Med kravene dere har ville jeg vurdert en voksen omplasseringshund, der dere vet litt mer hva dere får. En valp er mye jobb, både å lære inn renslighet, hverdagslydigheten og det å lære inn å være alene hjemme. Ingen hunder er født trent til å være alene, og det kan ta mye tid. Selv med en omplasseringshund må dere regne med å bruke noen uker på tilvenning til å være alene hjemme en hel arbeidsdag i nytt hjem. Med valp må dere regne med å være hjemme de første 4 ukene eller så, og videre ha mulighet for tilpasning, ha med valp på jobb, korte dager eller hjelp fra andre, for å gradvis tilvenne lange dager alene hjemme. Vår forrige hund kunne ikke være alene en arbeidsdag før han var 6 måneder. I tillegg til daglig tur må dere huske at hunden må også ut innimellom for å gjøre fra seg, morgen og kveld. Den skal fôres, stelles, oppdras, og selvfølgelig ha kos og kvalitetstid. Det går mye tid på å ha hund utenom de 1-2 timene med tur. De fleste hunder setter også pris på mental stimulering i form av søk, triksetrening eller lignende. Jeg tenker umiddelbart at en collie kunne passet dere, enten kort- eller langhår. De krever litt børsting, røyter en del, men er relativt enkle hunder som ikke krever veldig mye. Men jeg vil også forslå at dere låner/passer en hund en ukes tid eller to, for å se om dette er et liv dere kan tenke dere. Det er ofte koslig med tanken på å ha en hund til selskap, men få er klar over hvor mye tid og fokus det faktisk tar i hverdagen.    
    • Jeg og min samboer ønsker oss veldig en pelskledd venn i vårt selskap, vi har følt oss klare til å skaffe oss en hund det siste halvåret. Vi har noen ønskelige krav når det kommer til hundens personlighet og atferd, men vi syntes det er vanskelig å finne den mest perfekte rasen for oss. Blant de kravene vi har er: - lite bjeffing. Dette er en grunn ved at vi bor i leilighet og ikke vil være til sjenanse for de andre beboerene.  - ikke en alt for aktiv hund. Vi har ikke hatt vår egen hund før, og er bekymret for om vi får gitt nok fysisk stimuli for rasen. Vi vil rett og slett ha en hund vi ikke er bundet til å måtte gå mer enn 2 timer om dagen med, fordi vi er usikre på vårt eget energinivå i denne sammenhengen.  - ikke et krav om å være mye ute i hagen. Vi bor i borettslag uten egen hage, men vi har et fellesområde med hage som vi kan benytte.  - vi trenger en hund som kan være alene hjemme. Vi er begge i 100% stilling i jobb på dagtid og hunden må være hjemme i opptil 8 timer alene på hverdagene. (utenom jobb er vi stort sett alltid hjemme). Som personer er vi veldig avslappet og rolige og ser etter en selskapshund som kan bli vår venn i hverdagen. Vi er ikke spesielt aktive av oss nå, men vi håper vi kan bli det med en hund i hus. Vi tar gjerne hunden med oss hvis vi skal bort, for å være mest mulig med hunden. Vi er i en familiekjær familie som vi er mye sammen med og ønsker å ha med oss hunden på besøk. Vi har ikke barn nå men vi ønsker oss det i fremtiden.    vi bor i en leilighet på 70 kvadratmeter på et boligfelt utenfor sentrum, med muligheter for både bading og skogsturer med voffsen.  selvom utseende på hunden ikke skal bestemme hvilken rase man skal velge så har vi noen ønsker til utseende. Vi ønsker en hund med en god pels å kose med, men som ikke krever noe særlig mer en pelsstell mer enn 2-3 ganger i uken. Vi har mest lyst på en hund mellom 7-25 kilo +/- som kan trives i leilighet.   vi har lenge vært inne på tanken på en golden retriver, men er usikker med tanke på aktivitetsnivået og størrelsen.
    • Jeg har heller ikke lov å gjerde inne utenfor, så jeg har en hau kompostgrinder stående som jeg drar ut og bruker som gjerde når jeg vil. Funker gull og ikke noen som kan si noe på det. 😊 Dog er egen hage et must når jeg en gang flytter, firte på det kravet her fordi jeg fikk så mye annet jeg ville ha og jeg kan gjøre som jeg gjør nå med grindene. 
    • Foreslår som Simira, langline. Da jeg bodde i Trondheim hadde jeg heller inne inngjerdet hage. Den lydige hunden gikk løs, den ikke så lydige var i langline. Haha, nei, si det. Man blir vandt med det etterhvert. Men det er mange ganger hvor jeg teller etasjene for å motivere meg  I tillegg har jeg drømt om å på en eller annen måte kunne gå rett ut fra 4.etasje og ned på gress. Vi koser oss ekstra mye når vi er på hytten hvor vi kan ta to skritt fra soverommet, også er vi ute.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...