Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvordan ser middagen din ut i dag?


soelvd
 Share

Recommended Posts

  • Svar 60
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Så en lignende tråd om det på et annet forum, ble ganske morsomt og mange fine oppskrifter å dele! Så jeg får begynne. Dagens middag tok jeg aldri bilde av, men gårsdagens middag var skinke og ost

Av et nytt måltid håper jeg, ikke maten når du ser den igjen.. Så utrolig godt ut! Så det like godt ut irl?

Må også jukse med bilde,et tatt fra google. Idag har jeg spist nachos,med salat (kinakål,tomat og agurk) guakamole og rømme

Posted Images

Av et nytt måltid håper jeg, ikke maten når du ser den igjen.. :D Så utrolig godt ut! Så det like godt ut irl?

Haha, ja! Nei, jeg svidde pølsene litt, eller ikke svidde da, men de ble veldig brune. Nå er kanskje disse på bildet kokt da. Også hadde jeg ikke like fint tilbehør til :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har jeg tatt bilde selv og greier! Men det var så vanskelig å holde tallerkenen og mobilen samtidig, så det ble veldig uklart.

I dag lagde jeg Pariserpizza! :D Baguette med kjøttdeig i pastasaus med paprika, skrivede tomater og ost! Jeg som til vanlig ikke liker tomater, slukte disse hel! :D

393699_10150513589170610_733890609_11159904_679495722_n.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

bilde-710132.JPG

Men uten paprika og med ekstra salami og jarlsberg - og du dæven hvor godt det smakte etter at de seks siste middagene har vært kokt spagetti og en boks mais.

Eller, Jeanettes ribbemiddag i går smakte udiskutabelt bedre, men av det jeg har laget selv i det siste vinner grandiosa.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

bilde-710132.JPG

Jupp, der var min middag i går òg. Godt var det vel eigentleg ikkje, men eg var pjusk og måtte ha mat :aww: .

Det tok forresten halvannan time å lage den forbaska pizzaen. Ein time og eit kvarter for å varme opp omnen, og eit kvarter for å varme opp pizzaen. Då var han òg full i masse svarte prikkar som eg ikkje har ei aning om kva var eller kvar kom frå. Vi må få oss ny steikjeomn, ja...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går lagde jeg pannekakerøre av pose, helte i en ildfast form smurt med olje, og stekte i 30 minutter på 225 grader. Delte opp i "kakestykker" og strødde sukker på. Og jeg spiste de kalde med sukker til kvelds, og kalde med jordbærsyltetøy til frokost i dag.

Jeg har igjen halvparten, og lurer på om det skal fryses eller spises.

Anyway, i dag har jeg tatt bilde av middagen min:

middag1312.jpg

Hjemmelaget kålrabistappe (uten å ha slik stappemosesak, litt imponert over meg selv), og elg i sjampinjong og traktkantarellstuing. Godt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går lagde jeg pannekakerøre av pose, helte i en ildfast form smurt med olje, og stekte i 30 minutter på 225 grader. Delte opp i "kakestykker" og strødde sukker på. Og jeg spiste de kalde med sukker til kvelds, og kalde med jordbærsyltetøy til frokost i dag.

Oi, dette hørtes spennende ut. Hvor stor er den ildfaste formen du bruker, kan jeg f.ex bruke langpanne?

*mmmnamnam*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi, dette hørtes spennende ut. Hvor stor er den ildfaste formen du bruker, kan jeg f.ex bruke langpanne?

*mmmnamnam*

Tja, det var den ildfaste formen jeg hadde i skapet til serviset mitt - men en kan sikkert bruke langpanne, da blir den jo bare litt tynnere.

Min var ikke helt gjennomstekt, og burde ha vært i ovnen lenger - så større ovn og lavere masse gir sikkert bedre resultat.

Jeg fant en oppskrift på nett som også foreslo å helle baconbiter i røra mens det steker. Jeg kan også tenke meg at stekt kjøttdeig oppi og ost når det har stivnet litt kan være godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Helst vil vi jo at de ikke skal oppleve noe vondt i det hele tatt, men det er vanskelig. Jeg tenker det viktigste er om hun, og du, kan leve med det ubehaget som blokkeringen gir. Hvis ikke tenker jeg at risikoen ved operasjon kan være verdt det. Det er ikke en sykdom å være gammel, men det gjør jo at alle plager blir verre og mer risikable både å ha og gjøre noe med, som oftest. Jeg håpet selv i det lengste at det skulle enten bli akutt alvorlig eller at de bare skulle sovne hos meg, men til slutt måtte jeg jo ta den vanskelige avgjørelsen for begge to. Likevel er jeg trygg på at det var riktig tidspunkt for begge. Jeg tror at du også har nok innsikt til at du vet når det er på tide, selv om det er en prosess på vei dit. Håper dere får litt mer avklaring denne uken.
    • Tusen takk Dette er første gang jeg har gammel hund, og jeg synes det er kjempevanskelig å vurdere livskvalitet. Hun er jo helt klart ikke den samme hunden hun var som ung, men jeg tror ikke hun har det så forferdelig at hun selv ville valgt døden over det livet hun lever nå. Samtidig er hun jo på et punkt der noe som egentlig bare er en bagatell potensielt kan bli en dødsdom, fordi hun ikke kan dopes ned. Man sitter jo her i en umulig situasjon der ingen av alternativene egentlig er noe alternativ... Vi skal tilbake til veterinæren på torsdag for å ta en ny ultralyd av hjertet, så får vi se hva dommen blir da.
    • Håper det gikk bra. Trist at hunder eldes og får helseplager. De skulle vart evig, sunne og friske. Folk har så ulike syn på hunders ubehag ifbm aldring. Noen mener det er dyremishandling å la en hund ha noen aldersdomsplager i det hele tatt, og avliver tidlig for å la hunden slippe. Andre mener det er grotesk å ikke la det (ofte) kjæreste familiemedlemmet få fullføre livsløpet naturlig. Jeg vet ikke hvor på den skalaen du befinner deg, så jeg vet ikke hva jeg skal si eller ikke si for comfort ang. evt. narkose.  Håper det går bra med dere ❤️
    • Kanskje på tiden med en oppdatering her også. Shero: Shero er nå 11 år og pensjonist. Han har vært pensjonert fra agility konkurranse siden 2022, men har fått gå blåbær med mamma, men etter at han begynte å halte i ett løp i sommer er han heltidspensjonist. Før han ble pensjonert rakk han å delta på ett NM, hvor vi kom igjennom 1. løp. Han har fått prøvd seg på nose work, men vi sliten med at han skal appotere luktboksne så det er lagt litt på hyllen til jeg finner en løsning. Eskene skal uansett enten stås på eller etes opp så... Han har også fått prøvd seg på svømming, han vet ikke om han er helt fan av å svømme hvor han ikke kan stå.M Mamma og Shero. Shero & Max er slitene etter NM  Max: Max er nå 6 1/2 år gammel (hvor tiden flyr). Han bommet på stigefelt i sommer og traff, så nå er vi klasse 3 på heltid. Stigefelt brenner vist, hilsen Max. Max er en fin storebror til Yoshi og er glad han endelig har fått noen å leke med. Jeg har vært instruktør i agility i høst, og Max stilte opp som lånehund siste gangen. Veldig moro at han er trygg nok til å gå, siden sist jeg prøve å få han til å gå med noen utenom familen løp han rett til meg. Vi har også vært innom Sheltie-VM i Kongsvinger hvor vi hadde mye fint, men ikke full klaff.  Max på Sheltie-VM Max og Yoshi
    • Dette har jeg aldri hørt om. Uff, lykke til, håper det går bra!
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...