Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvordan ser middagen din ut i dag?


soelvd
 Share

Recommended Posts

  • Svar 60
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Så en lignende tråd om det på et annet forum, ble ganske morsomt og mange fine oppskrifter å dele! Så jeg får begynne. Dagens middag tok jeg aldri bilde av, men gårsdagens middag var skinke og ost

Av et nytt måltid håper jeg, ikke maten når du ser den igjen.. Så utrolig godt ut! Så det like godt ut irl?

Må også jukse med bilde,et tatt fra google. Idag har jeg spist nachos,med salat (kinakål,tomat og agurk) guakamole og rømme

Posted Images

Av et nytt måltid håper jeg, ikke maten når du ser den igjen.. :D Så utrolig godt ut! Så det like godt ut irl?

Haha, ja! Nei, jeg svidde pølsene litt, eller ikke svidde da, men de ble veldig brune. Nå er kanskje disse på bildet kokt da. Også hadde jeg ikke like fint tilbehør til :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har jeg tatt bilde selv og greier! Men det var så vanskelig å holde tallerkenen og mobilen samtidig, så det ble veldig uklart.

I dag lagde jeg Pariserpizza! :D Baguette med kjøttdeig i pastasaus med paprika, skrivede tomater og ost! Jeg som til vanlig ikke liker tomater, slukte disse hel! :D

393699_10150513589170610_733890609_11159904_679495722_n.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

bilde-710132.JPG

Men uten paprika og med ekstra salami og jarlsberg - og du dæven hvor godt det smakte etter at de seks siste middagene har vært kokt spagetti og en boks mais.

Eller, Jeanettes ribbemiddag i går smakte udiskutabelt bedre, men av det jeg har laget selv i det siste vinner grandiosa.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

bilde-710132.JPG

Jupp, der var min middag i går òg. Godt var det vel eigentleg ikkje, men eg var pjusk og måtte ha mat :aww: .

Det tok forresten halvannan time å lage den forbaska pizzaen. Ein time og eit kvarter for å varme opp omnen, og eit kvarter for å varme opp pizzaen. Då var han òg full i masse svarte prikkar som eg ikkje har ei aning om kva var eller kvar kom frå. Vi må få oss ny steikjeomn, ja...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går lagde jeg pannekakerøre av pose, helte i en ildfast form smurt med olje, og stekte i 30 minutter på 225 grader. Delte opp i "kakestykker" og strødde sukker på. Og jeg spiste de kalde med sukker til kvelds, og kalde med jordbærsyltetøy til frokost i dag.

Jeg har igjen halvparten, og lurer på om det skal fryses eller spises.

Anyway, i dag har jeg tatt bilde av middagen min:

middag1312.jpg

Hjemmelaget kålrabistappe (uten å ha slik stappemosesak, litt imponert over meg selv), og elg i sjampinjong og traktkantarellstuing. Godt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går lagde jeg pannekakerøre av pose, helte i en ildfast form smurt med olje, og stekte i 30 minutter på 225 grader. Delte opp i "kakestykker" og strødde sukker på. Og jeg spiste de kalde med sukker til kvelds, og kalde med jordbærsyltetøy til frokost i dag.

Oi, dette hørtes spennende ut. Hvor stor er den ildfaste formen du bruker, kan jeg f.ex bruke langpanne?

*mmmnamnam*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi, dette hørtes spennende ut. Hvor stor er den ildfaste formen du bruker, kan jeg f.ex bruke langpanne?

*mmmnamnam*

Tja, det var den ildfaste formen jeg hadde i skapet til serviset mitt - men en kan sikkert bruke langpanne, da blir den jo bare litt tynnere.

Min var ikke helt gjennomstekt, og burde ha vært i ovnen lenger - så større ovn og lavere masse gir sikkert bedre resultat.

Jeg fant en oppskrift på nett som også foreslo å helle baconbiter i røra mens det steker. Jeg kan også tenke meg at stekt kjøttdeig oppi og ost når det har stivnet litt kan være godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
    • Er det noen som har kompetanse når det gjelder forvask av spisebestikk og servise før man setter det inn i maskin med kort vaskesyklus (steamer). Skal man vaske med håndoppvaskmiddel først, eller bare bruke rent vann? Finner ingen spesifikk beskrivelse hos mattilsynet. Har bare hørt at det kan ødelegge maskinen. Hvis noen har en link å vise til, helst fra produsent (Miele, Hobart el.lign.) hadde det vært fint.  
    • Huken multisele eller Troll nomesele. 
    • Avstand? Om hun kjefter, ta henne bort fra ham. Eller ham bort fra henne.  Dette er en prosess som tar mye tid, så jeg tenker at det kan være hun har større behov for rom og avstand en god stund til. Å ta igjen et par år med sosialisering som skulle skjedd fra valpestadiet vil ta lang tid og mye tålmodighet tror jeg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...