Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvordan ser middagen din ut i dag?


soelvd
 Share

Recommended Posts

  • Svar 60
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Så en lignende tråd om det på et annet forum, ble ganske morsomt og mange fine oppskrifter å dele! Så jeg får begynne. Dagens middag tok jeg aldri bilde av, men gårsdagens middag var skinke og ost

Av et nytt måltid håper jeg, ikke maten når du ser den igjen.. Så utrolig godt ut! Så det like godt ut irl?

Må også jukse med bilde,et tatt fra google. Idag har jeg spist nachos,med salat (kinakål,tomat og agurk) guakamole og rømme

Posted Images

Av et nytt måltid håper jeg, ikke maten når du ser den igjen.. :D Så utrolig godt ut! Så det like godt ut irl?

Haha, ja! Nei, jeg svidde pølsene litt, eller ikke svidde da, men de ble veldig brune. Nå er kanskje disse på bildet kokt da. Også hadde jeg ikke like fint tilbehør til :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har jeg tatt bilde selv og greier! Men det var så vanskelig å holde tallerkenen og mobilen samtidig, så det ble veldig uklart.

I dag lagde jeg Pariserpizza! :D Baguette med kjøttdeig i pastasaus med paprika, skrivede tomater og ost! Jeg som til vanlig ikke liker tomater, slukte disse hel! :D

393699_10150513589170610_733890609_11159904_679495722_n.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

bilde-710132.JPG

Men uten paprika og med ekstra salami og jarlsberg - og du dæven hvor godt det smakte etter at de seks siste middagene har vært kokt spagetti og en boks mais.

Eller, Jeanettes ribbemiddag i går smakte udiskutabelt bedre, men av det jeg har laget selv i det siste vinner grandiosa.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

bilde-710132.JPG

Jupp, der var min middag i går òg. Godt var det vel eigentleg ikkje, men eg var pjusk og måtte ha mat :aww: .

Det tok forresten halvannan time å lage den forbaska pizzaen. Ein time og eit kvarter for å varme opp omnen, og eit kvarter for å varme opp pizzaen. Då var han òg full i masse svarte prikkar som eg ikkje har ei aning om kva var eller kvar kom frå. Vi må få oss ny steikjeomn, ja...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går lagde jeg pannekakerøre av pose, helte i en ildfast form smurt med olje, og stekte i 30 minutter på 225 grader. Delte opp i "kakestykker" og strødde sukker på. Og jeg spiste de kalde med sukker til kvelds, og kalde med jordbærsyltetøy til frokost i dag.

Jeg har igjen halvparten, og lurer på om det skal fryses eller spises.

Anyway, i dag har jeg tatt bilde av middagen min:

middag1312.jpg

Hjemmelaget kålrabistappe (uten å ha slik stappemosesak, litt imponert over meg selv), og elg i sjampinjong og traktkantarellstuing. Godt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går lagde jeg pannekakerøre av pose, helte i en ildfast form smurt med olje, og stekte i 30 minutter på 225 grader. Delte opp i "kakestykker" og strødde sukker på. Og jeg spiste de kalde med sukker til kvelds, og kalde med jordbærsyltetøy til frokost i dag.

Oi, dette hørtes spennende ut. Hvor stor er den ildfaste formen du bruker, kan jeg f.ex bruke langpanne?

*mmmnamnam*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi, dette hørtes spennende ut. Hvor stor er den ildfaste formen du bruker, kan jeg f.ex bruke langpanne?

*mmmnamnam*

Tja, det var den ildfaste formen jeg hadde i skapet til serviset mitt - men en kan sikkert bruke langpanne, da blir den jo bare litt tynnere.

Min var ikke helt gjennomstekt, og burde ha vært i ovnen lenger - så større ovn og lavere masse gir sikkert bedre resultat.

Jeg fant en oppskrift på nett som også foreslo å helle baconbiter i røra mens det steker. Jeg kan også tenke meg at stekt kjøttdeig oppi og ost når det har stivnet litt kan være godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det er ingen grunn til å ikke bruke tørrfôr som godbiter ellers også, det er jo bare mat, så lenge hunden vil ha det. Og vær for all del ekstremt forsiktig med AI. De stiller ikke vesentlige spørsmål som en veterinær vet å spørre før man behandler en hund. Kildekritikk er fint, men det kommer helt an på hvilke kilder man bruker. Og har lov til å bruke. Så enten er AI-en trent på ulovlig materiale, eller så har den et begrenset spenn av kilder. I tillegg er det ekstremt stor forskjell på hundehold i ulike land, så selv forutsetninger for forskning og råd fra profesjonelle vil variere stort.
    • Altså hvorfor har ikke jeg tenkt på dette?!  Så genialt med AI altså👏🏻  Har snakket med vetrinær igjen i går, og vi skal forsøke med Hills sitt allergifor:) Vi startet overgang i går og lillemann ELSKET det og «sorterte» maten i skåla for han skulle spise Hills-bitene først🤣  Det som var et kjempepluss var at foret har godbiter med samme ingredienser, så de kunne han få 4 stk av om dagen, selv om han er på eliminasjonsdiett. Så GJETT om det ble fest hjemme i går. Første godbit på mer enn syv uker.  Fikk også sove natta gjennom uten magetrøbbel og i morres var avføring fast og fin!    Har skikkelig tro på at dette skal bli bra🫶🏻 OG når vi forhåpentligvis starter provokasjonsdiett om noen uker så skal vi starte med VOM fra taste!    Tusen takk for gode råd folkens👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Dere er helt supre som tar dere tid til å svare, og nå er vi såå lykkelige i heimen😍    
    • Takk! 🥰 Jeg glemte at det finnes en verden av små butikker utenom gigantene. Du reddet dagen og uka og måneden, og potensielt hele sommeren min. Nettopp vært på kurstime med råfor klabb og klæss og isj, og så ikke veldig lyst på fremtiden. Får hamstre.
    • Et enkelt nettsøk ga meg flere nettbutikker som har det? Ellers så er det flere som har lignende produkter, jeg kjøpte noen veldig gode for noen år siden, men husker ikke merke nå. Var ikke K9.
    • Fortviler, fordi det er tomt for nomnoms 😨 Det perfekte snæck. Smakelighet på høyde med favoritt råfor, men i en konsistens som kan skjæres med ostehøvel, til tynne, store skiver som dekker store deler av tunga og ganen og gir maks bæng for the bucks - verdi per kalori - som belønning. Rene råvarer av dyr, ikke noe vegetabilsk tull som fillere, i verdens mest tasty snæck av en konsistens som ikke klæsser til lomma eller hendene. ..og det er TOMT. Lå to pølser igjen i hylla på K9 Hundesenter i dag. Jeg kjøpte den ene. Tomt.  You don't know what you've got till it's gone. Det der er en uerstattelig belønning. Alt annet er enten for tørt og for lav verdi, og feil form, eller for klæssete og ekkelt og uhygienisk å fare rundt hjemmefra med.   K9 Nomnoms er (var? 💔) den P E R F E K T E treningsgodbit.    Gid noen med litt kundegrunnlag kan pushe på K9 for å få de til å produsere mer av det der. Finnes faktisk ikke andre belønninger av samme kvalitet. Enten må vi nå ned på belønningsverdi, eller jeg må begynne klæsse med å ha Vom og kjøleelementer i lommene K9 Nom Noms  produsert av K9 Hundesenter - Midt-Norsk Kompetansesenter for hund.  Please, please! Noen med litt kundegrunnlag og salgsvolum, push dem for å få produsert mer av det der 🥺    
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...