Gå til innhold
Hundesonen.no

Eg skal gifte meg! =) Lure tips


Akita
 Share

Recommended Posts

Lill: :lol: Vi brukte vel rundt 50 000, alt inkludert, og det var verkeleg draumebryllaupet, 60 gjestar, lokale med alt inkludert (utanom alkohyl, men vi hadde alkoholfritt uansett), innbakt indrefilet til middag osvosvosv. Du kjem LANGT med 100 000 ;) .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt å vite at det ikke var det som gikk galt iallefall :lol:

Niks, det var ikke bryllupsfesten, den var fin den, og det var ikke kort forlovelsestid, for vi var forlova i 7 år først ;)

En ting til jeg syns burde nevnes - spander på dere en natt på hotell. Vi gjorde ikke det (det var heller ikke grunnen til at ekteskapet ble kort, altså), og bryllupsnatta føltes ikke så veldig spesiell ut. Det mest spesielle med den var vel at vi brukte laaaaaaaang tid på å plukke ut hårnåler (det er plass til MANGE hårnåler i et brudeoppsatt hår :aww: ) og kneppe opp knapper (det er MANGE knapper i noen brudekjoler. Min f.eks.. Om jeg skal gifte meg igjen, skal jeg ha kjole med glidelås :aww: ). Spander på dere en skikkelig bryllupsreise, og tillat dere å bli forelska igjen. Hvis dere har barn, så skaff barnepass til både bryllupsnatta og bryllupsreisa :)

En annen ting som jeg gjorde, var å lage sang til brudgommen. Bruden får masse taler, brudgommen not so much (ikke min brudgom ihvertfall), så jeg syns han fortjente en sang. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk Sandra, du er flink til å si det rett! :) Det blir hverken gedigent eller råflott, men vi har det gøy med å planlegge alle små og store detaljer, bygge luftslott og rive dem ned, og sånt. Feks har jeg nå brukt en måned på å flikke på invitasjonene; jeg kunne sikkert lagd dem på 15 minutter men jeg har prøvd meg fram, testa ut forskjellige ideer og vi har tulla rundt med forskjellige fjollete ideer i ukesvis. Fullstendig bortkasta, sånn egentlig, i alle fall hvis man tenker på at alt bare er for å ha det gøy én dag, liksom - men vi har det gøy med samarbeidet om planleggingen akkurat nå! :D

Jeg synes det høres koselig ut - dere gjør det til en felles prosess, og ikke bare stress og jag for én dag i regi av bridezillaen - dere koser dere med bryllupet lenge, ikke bare den ene dagen.

Til trådstarter:

Husk at det ikke er noen fasit på hvordan et bryllup skal være - jeg har vært i mange forskjellige, og alle blir vellykket fordi brudeparet er glad, en hyller kjærligheten, maten smaker og brudekaker er alltid fancy og stilige.

Hvis dere har lang tid mellom vielse og middag, kan det være greit med litt ventemat. Gjestene spiste frokost i god tid før vielsen, før de skiftet og satte opp håret, så er det vielsen, og noen ganger går det tre timer før middagen pga fotografering og annet som tar tid. Og da er det greit med litt ventemat - ikke så en blir mett til middagen, men nok til at ikke gjestene leter opp nærmeste Statoil. For eksempel noen fine fruktfat og konfektesker, grønnsaker og dip - noe som fyller vomma og gjør at gjestene ikke blir fulle før forretten mens de bælmer av velkomstdrinken. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jammen, vi snakker om fire år frem i tid :lol: Har flere hundre tusen å spare først jooo. Blæ! Er ikke så mye å gjøre enda tror jeg :P

måtte redde thorstein fra å besvime nå :P

til TS:

Et bryllup jeg var i hadde de engangskameraer overalt på bordene så alle tok bilder, det var kjempekoselig og masse bra bilder man ikke får med seg "under" det hele kvelden.

En kamerat som giftet seg nylig satte opp speilrefleksen i et hjørne med knapp til å utløse og litt pent rundt. Så gikk folk inn der og tok morsomme "foto booth" bilder. VAr morsomt å se alle bildene i etterkant.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mitt beste tips, som ikke er helt det du har spurt om, er å planlegge for ekteskapet, ikke bare bryllupet :) Det fikk vi som tips da vi giftet oss for 11 år siden og vi er still going strong :wub:

Satt akkurat å tenkte på det. Husk at bryllupsdagen IKKE skal være den beste dagen i ditt liv! Tenk for en nedtur da! (å vite at den er forbi, altså)

Det kommer mange gode dager etterpå også! Og de beste kan man ikke planlegge.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...