Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Pudder'n er en omplassert mellompuddel på snaue 40 cm og drøye 8 kg. Familien hans fikk plutselig enda et tobeint tilskudd til familien og hadde rett og slett ikke tid grunnet mye pendling i jobben og unger hit og dit. Han er ingen problemhund, men et kurs eller to i lydighet må vi på uansett.

Han er født i januar 2010, aldri stilt ut og har ikke annen jobb enn å være kompisen min. Litt dårlig med bilder enda, men jeg får utvide etter hvert. Vi jobber litt med pelsen, men den krøller seg fort igjen. Nå blir det straks sommerskrell på han.

26062011_puddern08_small.jpg

26062011_puddern01_small.jpg

26062011_puddern06_small.jpg

26062011_puddern04_small.jpg

Link to post
Share on other sites

Jeg har gått fra dalmis til puddel, og selv om jeg virkelig savner dalmisen min og dalmisgliset, så er en liten puddeldans heller ikke å forakte altså. Morsom skapning med veldig godt humør, akkurat som dalmisen.

Link to post
Share on other sites

Han er kjempesøt! Jeg begynte litt for sent å vurdere mellompuddel skjønner jeg. Om jeg noensinne skal kjøpe hund igjen skal jeg absolutt sjekke ut mellompuddel!

Link to post
Share on other sites

Mye personlighet i liten, men hendig størrelse. I dag har jeg barbert/klippet han selv, men det ble faktisk ikke så værst. Mandag starter vi på et intensivkurs i lydighet, så kanskje han blir hakket mer veloppdratt også :ahappy:

Link to post
Share on other sites

Skulle akkurat spørre etter hvor du har kjøpt den kule genser'n henne, så kom linken til syne... :lol: Kjempefin var den! Hva ga du for den? Hunden din er på str med min sin voksne størrelse (men min er valp ennå), din er kanskje hakket høyere.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Heisannsveisann, liten stund siden nå det var noe lyd fra oss. Jeg tenker titt og ofte på det, men finner liksom ikke helt tiden altid til å skrive å være så aktiv. Er så mye som skjer i livet og merker at tiden med mye PC-sitting liksom er forbi, hehe. Siden sist har vi vært på sommerferie, roadtrip på Sørlandet. Da hadde vi med oss bare Kiska og Haru, og lot Logi være hjemme på pass. Det ble slik litt av ulike årsaker i år, ettersom det er begrenset med plass i bobilen, Haru som var valp og krevde en del samt at Kiska er en hund som rett og slett også krever en del. Neste år satser vi på at alle 3 kan være med! Men Logi led ingen nød og storkoste seg hos "besteforeldre". Ellers går mye av tiden til oppussing. Jeg bor i et gammelt hus og vi totalrenoverer stua, så det krever sitt (+ enkel oppussing ellers i huset), og jeg får ikke gjort så mye alene heller (noe selvsagt) så det tar litt ekstra tid fordi det må passe for de som hjelper og. Men ja, da er det ikke så mye tid å ta av igjen, haha. Jeg og Haru jobber med grunnleggende øvelser imellom slaga, samt det hverdagslige som må trenes på selvsagt. Han har rukket å bli 7 måneder nå, og tiden går fort! Blitt en real pøbel også, så er veldig spent på tenåringsfasen kjenner jeg, nå den kicker inn for fult.  Nå går det jo fort mot jul, men etter nyttår skal vi legge inn mer gir på treningen også, så 2024 tror jeg blir et bra hundeår - jeg gleder meg! Deler noen bilder fra den siste tiden: Haru på tur i sommer hvor han fikk smake på bringebær og blåbær:   Her er vi på tur i sommer og går Tømmerrenna i Vennesla: Også fra i sommer hvor vi gikk en relativt kort men noe småkrevende tur opp til et utsiktspunkt ved Månafossen. Kiska poserer! Haru og Logi går godt overens og deler gjerne plass: Haru med bestevennen sin Olli (Finsk Lapphund) som er 1,5 måned yngre enn han. Her fra da Olli var på overnattingsbesøk, til deres store glede! Har har også blitt så stor nå at han har arvet det gamle halsbåndet til Elvis, min gamle hund. Med sin egen navntag selvsagt. Litt for stort enda sånn sett, men nå drukner han ikke helt i den hehe. Han kler den veldig godt også! Og veldig fint å kunne la slikt gå i arv og kjenner jeg.
  • Okei da skal jeg prøve på det å se om det funker bedre 
  • Så lenge han ikke er tynn så får han i seg nok mat. Men da ville jeg heller redusert mengden han får til hvert måltid.
  • Små trolla nærmer seg to år med stormskritt ❤️ Ela, Jøss og Nano er alle 3 øyelyst fri som voksene ❤️ og med det håper vi at både Jøss og Ela kan gi meg valper senere ❤️
  • Nei han er ikke tynn. Akkurat passe vill jeg si. Vi mater han bare 2 ganger om dagen da 3 og 4 ble alt for ofte for hannes del så funket bedre med 2. kan vere at det er for mye mat men han skulle jo ha spist mere enn bare 2 tugger per måltid? Jeg bruker å ta bort maten etter ei stund åsså får han ikke før neste måltid på kvelden men da kan han også spise di to tuggene som han spiste på morgen, av og til rører han det ikke i det hele tatt 😅
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...