Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Guest Yellow

Hjemmelaget pizza i dag. Sheperd's pie i morgen, etter inspirasjon fra denne tråden :D

Åh, har mast på min mor om at neste gang vi kommer på besøk så må vi nesten få Shepherds pie servert! Hun lager den sikkert ikke lik originalen, men mammas er så god. :)

I dag blir det taco her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag skal vi ha til middag noe av det beste jeg vet: langtidsstekt oksestek!

Oksesteken stekes på lav varme, innslått i alu.folie, i ovnen i hele 12 timer og blir så mør og god at du kan pirke den fra hverandre med fingrene eller gaffelen.

Tilbehør i dag er grønne grønnsaker (brekkbønner, erter og brokkoli) samt fløtegratinerte poteter og rødvinssaus (som er det aller beste til oksekjøtt, etter min mening).

Steken har stått i ovnen siden kl 07:15 i morges og er klar om halvannen time...nammenam! :D :D :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, har mast på min mor at neste gang vi kommer på besøk så må vi nesten få Shepherds pie servert! Hun lager den sikkert ikke lik originalen, men mammas er så god. :)

I dag blir det taco her.

Er første gang jeg skal lage det i morgen, så er spent på hvordan det blir :D Aldri hørt om retten, før den ble nevnt i tråden her :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Yellow

Restemiddag for å få brukt opp en del som alt var i kjøleskapet:

Tacograteng med tacokrydret kjøttdeig, rødløk, mais, litt rømme innblandet, salsa, tacochips og ost på toppen.

Med crispisalat og agurk til.

Frozen yoghurt med jorbær til dessert (lenge etter den mektige middagen, hehe).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Igår hadde vi kyllingwok, og i dag skal vi ha marinerte kyllingstrimler i pitabrød, med salat til. Jeg hadde egentlig planer om ørret i dag, men så var jeg så godt i gang med å strimle opp kyllingfiletene at det blir det i dag også, i stedet for senere i uka. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Yellow

Grateng i dag igjen, men denne gangen pølsegrateng.

Kjøttpølser stekt sammen med purreløk, kjapt kokt makaroni sammen med amerikansk grønnsaksblanding (erter, gulrot og mais), blandet sammen i en form med urte- og ostesaus over og litt ost på toppen. Stekes til osten er blitt gylden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...