Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Skulle lage med laksepasta og hadde alt ferdiglaget.. Men så blir den hersens "fløtesausen" helt kornete. Tenkte som så at den sikkert smaker det samme når alt er rørt sammen, men fy flate - det gjorde det IKKE! Fulgte oppskriften til punkt og prikke: surret løk i olje, tilsatte 2 ss creme fraiche og 2 dl matfløte som skulle småkokte til væskemengden halverte. Men vips var den helt kornete og fæl.. Hva har jeg gjort galt??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle lage med laksepasta og hadde alt ferdiglaget.. Men så blir den hersens "fløtesausen" helt kornete. Tenkte som så at den sikkert smaker det samme når alt er rørt sammen, men fy flate - det gjorde det IKKE! Fulgte oppskriften til punkt og prikke: surret løk i olje, tilsatte 2 ss creme fraiche og 2 dl matfløte som skulle småkokte til væskemengden halverte. Men vips var den helt kornete og fæl.. Hva har jeg gjort galt??

Ikke bruk matfløte - den tåler ikke koking, den. Bruk vanlig kremfløte om ting skal kokes :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Say what? Er ikke det derfor det er laget en egen matfløte a.? Jaja, da tar jeg selvfølgelig kremfløte neste gang, takk for tipset :)

Hahhaa, jo, man skulle jo liksom tro det, men nei - den fungerer bare som jevning og sånt, den fløten :).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ER dødsenkelt! Prøv neste gang!

Ja skal prøve det ut, nå skal det sies at når jeg lager tomatsuppe til middag, da er jeg rimelig trøtt hehe og har ikke ork til annet:) Ikke ofte vi har det, barna var super happy. Jippi liksom, mens når en står å lager kjøttkaker fra bunnen så er det "like any other day" he he
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bakt kylling med panko, dyppesaus av soyasaus og appelsin, fullkornris og salat :)

edit: jeg veldig gjerne ha oppskrift på chop suey!

Sånn, tada!

http://tinasmat.wordpress.com/2013/08/14/oppskrift-chop-suey-chicken/

Ja skal prøve det ut, nå skal det sies at når jeg lager tomatsuppe til middag, da er jeg rimelig trøtt hehe og har ikke ork til annet:) Ikke ofte vi har det, barna var super happy. Jippi liksom, mens når en står å lager kjøttkaker fra bunnen så er det "like any other day" he he

Ser den altså, men jeg tenker at det må være ålreit når ungene synes tomatsuppe er ordentlig godt, og du kan diske opp med hjemmelaget suppe med god samvittighet! :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle lage med laksepasta og hadde alt ferdiglaget.. Men så blir den hersens "fløtesausen" helt kornete. Tenkte som så at den sikkert smaker det samme når alt er rørt sammen, men fy flate - det gjorde det IKKE! Fulgte oppskriften til punkt og prikke: surret løk i olje, tilsatte 2 ss creme fraiche og 2 dl matfløte som skulle småkokte til væskemengden halverte. Men vips var den helt kornete og fæl.. Hva har jeg gjort galt??

Hmm. Jeg lager pastalaks ofte med saus av en kartong matfløte og et beger med matyoghurt og det går veldig fint iallefall.

Steker da først purre, så tilsetter jeg fisken i biter, fløten, yoghurten og erter samtidig og lar det koke en stund (må ha masse krydder i forresten).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Goddamn, "dra og spise"... Hadde håpet på oppskrift jeg nå :lol:

:lol: Nei, jeg fikk litt take away i går. :)

I dag er det kikertburgere, ovnsbakt sopp med blåmuggost og salat.

Kikertburgere:

- 1 boks kikerter (skylles og tørkes)

- En nevne chasewnøtter

- ett fed hvitløk

- 1 egg

- chilikrydder, havsalt og pepper.

Blandes og formes til ca to store burgere. Bakses i ovnen på 200 grader ca 20-25 min

Nå har jeg puttet i litt mer hvitløk, jalapenopepper, ingefær og fersk chilli. Så blir spennende hvordan de smaker nå. Liker litt mer smak enn overskriften over...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...