Gå til innhold
Hundesonen.no

Recommended Posts

Skrevet

Restemiddag på tredje dagen... Elgkjøttdeig, ketchup/hermitiske tomater, løk, fløte - servert med spaghetti. Tror ikke jeg skal definere det som gourmet-kost :aww:.

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Skrevet

Har laget mat til mine foreldre; gryte med torsk, løk, sopp, paprika, purre, sitron, fersk basilikum og dill, hvitløk, kremost og fløte, servert med ris og salat. Enkelt og godt!

Skrevet

Ovnsbakt kyllingfilèt med pasta rosso krydder og hvitløk inni. Ovnsbakt tomat, paprika og løk. Med ris kokt i chilli explotion, litt karri, og koriander i! :)

Frukt med krem på til dessert :D

Skrevet

Man tar det man har :P

AnetteH kalte det smågodt i spysaus. Men det var ganske godt faktisk.

Også kalt hjemmelaget gryte :lol:

998578_10153080818995072_1272988519_n.jp

Guest Gråtass
Skrevet

eggehakk og strandaskinke..

Dere som lager så mye god og ordentlig mat, må gjerne invitere meg altså...

Skrevet

I dag ble det pannekaker med bacon, mmm...

I går sovnet jeg fra all mat.

Lørdag spiste jeg pai med ost og skinke fra frysedisken.

Torsdag og fredag spiste jeg kyllingfilet med poteter og grønnsaker i saus tilberedt i ildfast form, også veldig mmm...

Jeg kjenner at det er lenge siden jeg har spist fisk. Jeg burde spise fisk snart.

Guest Gråtass
Skrevet

I dag ble det pannekaker med bacon, mmm...

I går sovnet jeg fra all mat.

Lørdag spiste jeg pai med ost og skinke fra frysedisken.

Torsdag og fredag spiste jeg kyllingfilet med poteter og grønnsaker i saus tilberedt i ildfast form, også veldig mmm...

Jeg kjenner at det er lenge siden jeg har spist fisk. Jeg burde spise fisk snart.

Tips til fisk:

Rema 1000 har en foliepakke med fersk ørret uten skinn og bein til kr 69,- for fire stykker, det er to middager til meg ihvertfall. Tar av plasten slenger oppi litt olje legger de på grillen noen minutter, snur de og lar de grille videre i ca 5-6 min. En romslig bit folie: inni der smører med olje, putter i de grønnsakene jeg har, liker godt gulerot, paprika, sukkererter og sitron. Hiver på grillen samtidig som fisken og voila, sunn, god og superkjapp middag!!!

Skrevet

I dag hadde vi hjemmelaget pai med kyllingskinke, cottage cheese, rødløk og med piskede egg og ost på toppen. Supernam!! Pai er undervurdert <3

Skrevet

Tips til fisk:

Rema 1000 har en foliepakke med fersk ørret uten skinn og bein til kr 69,- for fire stykker, det er to middager til meg ihvertfall. Tar av plasten slenger oppi litt olje legger de på grillen noen minutter, snur de og lar de grille videre i ca 5-6 min. En romslig bit folie: inni der smører med olje, putter i de grønnsakene jeg har, liker godt gulerot, paprika, sukkererter og sitron. Hiver på grillen samtidig som fisken og voila, sunn, god og superkjapp middag!!

Når du sier grillen - mener du kulegrillen ute? For jeg er for lat til å fyre opp i den alene.

Og om du mener inne, så har jeg en meget gammel og simpel komfyr, men jeg kan vel tilberede det på det viset i en normal stekeovn?

Guest Gråtass
Skrevet

Når du sier grillen - mener du kulegrillen ute? For jeg er for lat til å fyre opp i den alene.

Og om du mener inne, så har jeg en meget gammel og simpel komfyr, men jeg kan vel tilberede det på det viset i en normal stekeovn?

Gassgrill ftw!!! Går fint å lage i stekeovn, men fa hadde jeg slengt alt i et ildfast fat også tar det litt lenger tid, men smaker like godt!

  • 2 weeks later...
Skrevet

Hjemmelagede kikertburgere og salat.

Tok ikke mange minuttene å lage burgerne, og prisen for to store burgere ble vel ca 15 kroner.

Skrevet

Skulle lage med laksepasta og hadde alt ferdiglaget.. Men så blir den hersens "fløtesausen" helt kornete. Tenkte som så at den sikkert smaker det samme når alt er rørt sammen, men fy flate - det gjorde det IKKE! Fulgte oppskriften til punkt og prikke: surret løk i olje, tilsatte 2 ss creme fraiche og 2 dl matfløte som skulle småkokte til væskemengden halverte. Men vips var den helt kornete og fæl.. Hva har jeg gjort galt??

Skrevet

Skulle lage med laksepasta og hadde alt ferdiglaget.. Men så blir den hersens "fløtesausen" helt kornete. Tenkte som så at den sikkert smaker det samme når alt er rørt sammen, men fy flate - det gjorde det IKKE! Fulgte oppskriften til punkt og prikke: surret løk i olje, tilsatte 2 ss creme fraiche og 2 dl matfløte som skulle småkokte til væskemengden halverte. Men vips var den helt kornete og fæl.. Hva har jeg gjort galt??

Ikke bruk matfløte - den tåler ikke koking, den. Bruk vanlig kremfløte om ting skal kokes :)

Skrevet

Bakt kylling med panko, dyppesaus av soyasaus og appelsin, fullkornris og salat :)

edit: jeg veldig gjerne ha oppskrift på chop suey!

Kommer på www.tinasmat.wordpress.com i løpet av kvelden!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...