Jump to content
Hundesonen.no

Bali og Elias nyter herregårdslivet


rottmaneier

Recommended Posts

Denne uken har jeg, samboer og bikkjene kost oss masse i sverige på mine foreldres herregård. Bali bodde her i 3 uker i sommer da vi var i USA, og hun hadde det som plommen i egget. Jeg måtte jo ta litt bilder av hvor fint de har det der :rolleyes2:

Elias og yndlingsleka si

minsket-31.jpg

minsket1-28.jpg

Bali og hennes yndlingsleke

minsket2-30.jpg

minsket3-28.jpg

minsket9-15.jpg

minsket4-27.jpg

minsket5-27.jpg

Litt av hagen de har å løpe på

minsket8-19.jpg

minsket11-13.jpg

perfekt å trene litt utstilling

minsket1-29.jpg

Pinner er gøy!

minsket2-31.jpg

minsket3-29.jpg

minsket6-26.jpg

to gode venner

minsket4-28.jpg

tre gode venner

minsket5-28.jpg

minsket5-29.jpg

Link to comment
Share on other sites

Bali elsker å ligge på denne trappen og sole seg og passe på

minsket-33.jpg

Og hun elsker å ligge i sofaen og kose med "onkel" og hans kjæreste

minsket1-30.jpg

Vi kjøpte kano, og Bali ville gjerne være med :whistle:

minsket3-30.jpg

minsket4-29.jpg

Når man er så liten, må man litt opp i høyden for å få ordentlig oversikt!

minsket8-20.jpg

minsket7-22.jpg

Bading er deilig

minsket6-27.jpg

Vi poserer på krakken

minsket11-14.jpg

og vi poserer på et stort tre som ligger på bakken

minsket13-12.jpg

minsket14-11.jpg

og selvfølgelig foran den fine blomsteroppsatsen i hagen

minsket2-32.jpg

Og etter en lang dag ute, koser vi oss med hvert vårt bein i senga til Elias

minsket17-11.jpg

Ett siste bilde som jeg syntes var litt fint :rolleyes2:

minsket16-12.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Vill var 12kg ved 17 uker/4mnd, og har endt opp på 19,5kg og rett over 50 cm😅 Roet seg betraktelig etter 5mnd😅
  • Tenkte det passet fint med en liten oppdatering, nå som jeg snuser litt innpå forumet igjen og Sydney har blitt en gæmlis Om tre dager har hun rund dag, og har vokst et ordentlig hvitt skjegg. En god gammel dame har hu altså blitt, men ennå sprek som bare det. Akkurat nå chiller vi etter å ha tatt oss en fin tur på fjellet Lett og deilig regn, og lite folk. Tok ikke med kamera, så blir mobilbilder! Hun ser så kompakt og rar ut her, haha Er igrunn spinkel.
  • 13-åringen min har også bare ett gir, og hun løper alle turer. Hun har i tillegg en del muskelsvinn, bilyd på hjertet og en skranglete skulder, så en frisk 13-åring tenker jeg i hvert fall det er uproblematisk å løpe med. Jeg har fått beskjed fra veterinæren om at jeg bare skal la min styre tempoet som hun vil.
  • Jeg har en eldre hannhund på 13 år, blandingshund, mor er husky. Han er et sportstype, bygd lett og rask. Veier 26-29 kg, varier i vekt, pga han fortsatt blir like surrete når nabotispene har løpetid 🙊 Han har alltid vært med på lange gåturer og sykling/løping/ski. Har redusert litt på turene som han er med på, men har han med på intervall løping, maks 4 km.  Han er usedvanlig sprek og holder koken på tur, dersom han sakker tempoet så følger jeg han. Veterinæren sier han er ekstremt sprek og frisk for alderen. Har minimalt med muskelsvinn og bevegelsesapparatet er som på en unghund. Ellers frisk med god hjerte/lunge helse. Hun mener han bare har godt av løpeturene, men jeg bekymrer meg alltid for at det blir for mye.. Han har aldri vist tegn til at det er for mye, han elsker å løpe, og vi går både før og etter løpingen. Han henter seg like fort inn som alltid etter løpeturene.  Har han aldri med på løpetur i solsteik eller over 20 varmegrader. Da holder vi oss til å gå.    Er det noen som har eldre senior hund som de løper med? Skjønner at jeg bare skal være veldig fornøyd med sprek og frisk gammelmann i hus, men jo eldre han blir, jo mer bekymret blir jeg for at noe skal skje han ❤️ 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...