Gå til innhold
Hundesonen.no

minimoo

Medlemmer
  • Innholdsteller

    174
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av minimoo

  1. Så bra Min terrier er ikke typen til å gå unna, det kan jeg aldri se for meg, dessverre. Men jeg ser veldig godt dempende signaler hos han. Ble heldigvis positivt overrasket da han knurret i en ekkel situasjon engang. Trodde ikke han kunne det
  2. Herlig Godt å høre at det har gått bra!
  3. Lurer på om noen har vært i samme situasjon og deres erfaringer? Mr. JRT er straks 5 år og har alltid vært skeptisk til fremmede mennesker, voksne som barn. Bare bjeffer truende hvis de vil hilse (hvilket han slipper i hverdagen, han har ikke behov for å hilse og vi sier nei til de som spør). Hans første erfaring med baby var for snart to år sidn da min lillesøster ble mor. Da tok jeg pelsen med et par ganger. Har var svææært skeptisk til dette nurket som lagde lyder. Hakket tenner og lagde snåle 'usikre' lyder. Så jeg holdt han unna. Og har egentlig skjermet de fra hverandre frem til nevøen min var godt over året. Nå går de for øvrig greit sammen. Pelsen syns ikke nevøen er så skummel lenger. han oppfører seg jo som et likte menneske nå. Til nyttår blir det familieforøkelse her. Noe jeg ikke engang hadde forestilt meg så lenge pelsen var i hus, men nå er jeg snart 30 og siden pelsen skal bli minst 20, er jeg jo 45 innen han er borte. Dessuten passer det jo aldri med barn, så vi kjører på nå. Men jeg blir jo litt tankefull og tenker det verste da, siden jeg har en terrier som er litt sær og usikker på ukjente. Jeg leser han jo som en åpen bok, og kjenner han ut og inn, men vet likevel ikke hva jeg skal forvente når babyen kommer. Jeg håper og tror innerst inne selv at det skal gå bra, siden det er vår baby, han garantert vet at den er på vei og han får være med fra dag 1. Og at han får delta så lenge han oppfører seg som folk/hund. Jeg kan jo nevne at de som står pelsen nær, som han kjenner eller har blitt kjent med, samt mennesker som kommer hjem til oss, er han svært kjærlig og god mot. Elsker lek og kos. Men det er litt annerledes med en baby som lager snåle lyder og rare bevegelser? Eller? Jeg kjenner pelsen ut og inn og vet nøyaktig hva han reagerer på i hverdagen, men når det kommer til pelsen + baby er jeg ganske blank på hva som venter oss. Noen andre som har hatt usikre hunder og fått baby i hus? Har det gått bra? Det er vel ingen fasit, må bare vente å se, men vil gjerne høre om noen har vært i samme båt.
  4. Vil gjerne ha følgende hundebøker hvis de ikke er solgt Kontakt Klikkertrening - dempende signaler Freestyle - danse med hunder
  5. Stod at løkken skulle strammes, så vri en gang og napp ut. Løkka falt av et par ganger. Gikk til slutt da. Skal dette bli en vanesak må jeg bli tøff nok til å dra de ut selv tror jeg. Men grøss da.
  6. Gikk tilslutt. Æsj, for et kryp. Og det skal litt til å vippe meg av pinnen. Blæ. Hadde ikke klart å ta den med neglene, gitt. Takk for tips :)
  7. Jeg fant bare den med løkke og kjøpte den, men får det **** ikke til. Den glepper når jeg drar.
  8. Da drar jeg å ser etter en slik en gaffel
  9. Bikkja har fått en flått på hodet. Fortsatt liten og rød kropp, så ser ikke ut som den har sittet lenge. Og jeg vil ha den bort ganske kjapt. Har aldri fjernet flått før, og bikkja er litt pyse med pirking i hud og pels, sår og skorper osv. Burde jeg ta en pinsett og satse på at jeg klarer det slik, eller er det bedre å kjøpe en av disse flåttfjernerne på apoteket?
  10. Jeg har hann, som er mongo uansett om det er løpetid, hunner eller hanner, så det skal nok gå bra. Vi får bruke langline
  11. Hun var jo right up his street også. Så koselig Må gjentas!!
  12. Noen som vet når grusbanen ikke brukes? Har lesedag i morgen hvis noen vil være med i løpet av dagen på tusling i bånd, evt slipp hvis dusten syns hunden 'din' er kul.
  13. Nå har jeg nett igjen, så vi er gjerne med. Som nevnt i annen tråd er ikke min alltid like glad i andre hunder, kommer veldig an på. Men om han ikke vil hilse, kan vi alltids gå tur og trene isteden for frislipp og hundelek Både han og jeg trenger det
  14. Ja! Jeg skal på en litt sen ferie til uka, så det må bli uka etter for min del Popper innom.
  15. Kult! Vi flytter dit på søndag
  16. Noen her som bor i Blystadlia og kanskje vil gå litt turer av og til i fremtiden
  17. Lurer på om noen har gode råd til oss. Vi skal nå starte opptrening etter prolapsen mr. JRT hadde for 6.5 uker siden. Han har ikke tydelige smerter lenger, begynner å bli rastløs etter så lang tid med ro, og leker og vil gjerne herje. Han er tydelig veldig stiv i muskulaturen i ryggen og går dermed også litt rart. Jeg vil gjerne ha tips om opptreningsmetoder, massasje e.l som vi kan bruke over hvertfall de neste to ukene, ting som rett og slett også hjelper på å bygge opp musklene hans igjen og også gjøre han mindre stiv i ryggen. Tar gjerne imot tips for kiropraktor e.l i Lørenskog-området. Dessverre vil ikke forsikringen dekke noe av dette, ettersom han ikke har vært forsikret i over ett år, dermed vil jeg i første omgang se hva jeg kan klare å få til selv.
  18. Blir også gjerne med Jeg kjenner ingen med hund, og mr JRT har ingen hundevenner etter vi flyttet fra England. Han er ikke alltid så veldig glad i andre hunder lenger (kommer seg veldig med tilvenning), og er også under opptrening etter prolaps (første langturen i dag), men de trenger vel ikke å løpe løse og herje og tulle? Vi går gjerne bli-kjent-turer og treningsturer, hvis vi får være med
  19. I gaar sov han til 12, og saa laa vi paa plenen hele ettermiddagen. Da jeg loftet han inn igjen, gikk han sjanglende til utgangsdora igjen. Var hos vet igjen igaar for sjekk (29 timer etter det skjedde). Viste henne at han kunne staa og gaa (med buet rygg) og hun var veldig fornoyd med fremgangen, Skal fortsette med metacam og kommer tilbake for sjekk neste uke med mindre han blir verre. I dag sov han til kl 13. og vi har vaert i hagen frem til kl 16. Han klarte da ikke gaa paa gresset, men tisset med min stottende haand under baken. Derimot ikveld, klarer han aa gaa paa gress. Bar han 200m til naermeste fotballbane hvor han fikk basjet for forste gang siden tirsdag, for jeg bar han hjem igjen. Krysser fingrene.
  20. Var hos veterinær nr. to. Klemte, tittet og tok røntgen. Viser seg at han har motorikk og føler smerte, endetarmsåpning slappere enn normalt. Står ikke på beina, sleper de etter seg om han prøver å gå. Fikk beroligende og muskelavslappende før røntgen. Røntgen viste ingenting unormalt enn at det mellom to av ryggvirvlene var noe mindre 'mellomrom' enn resten. Veterinær visste ikke om det hadde noe med tilstanden å gjøre. Ble sendt hjem med stuptrøtt hund som lekker, metacam og zoolac. Smerte/betennelsesdempende skal lindre og evt senke hevelser rundt skaden. Vet skulle ringe meg i morgen så tar vi det derfra. Vil fortsatt gjerne høre erfaringer og råd, gode som dårlige. Kan ikke fatte at dette har skjedd og at jeg har en hund som i skrivende stund ikke kan gå. Jeg er ganske fra meg.
  21. Skulle på morgentur med mr jrt på snart 4 år. Rigget oss til på en slette for å leke litt mot slutten. Da han begynte å løpe hylte han til flere ganger, havnet på ryggen og kom eg ikke opp. Løftet han opp og bar han hjem. Kunne ikke bruke bakbeina og sleper srg fremover hvis han prøver å gå. Ringte taxi og dro til vet. Hun klemte og bøyde sjekket reflekser og han reagerer på smerteklyp mellom tærne på bakbeina samt knereflekser. Hun trodde det var prolaps i ryggen og sendte oss hjem med beskjed om fullstendig ro og ny time om to dager. Ingen smertestillende. Noen som har opplevd dette? Har time hos lørenskog dyreklinikk halv fire for en second opinion.. vil gjerne høre fra folket her om erfaringer. Bør han ikke ha smertestillende? Nå ligger vi på plenen. Han sleper hvis han prøver å gå. Klarer ikke reise seg. Har spist litt. Tygger på lekene sine. Jeg er livredd og har ikke stoppet å gråte. Andre anbefalinger til veterinærer på romerike? Har ikke erfaring med deres kompetanse på hund.
  22. Den ser stort sett ut som den gjor paa de siste bildene jeg la ut. Stor i bredden naar den er fylt, og henger ikke saa langt ned som paa de forste bildene. Er storfornoyd med den, og hunden trives med den ogsaa. Ta noen bilder? Fyll den opp litt forst, saa er det lettere aa se.
  23. Vi bor i Lørenskog uten bil og kunne gjerne tenkt oss å bli med hvis det blir noe close-to-here.
×
×
  • Opprett ny...