Jump to content
Hundesonen.no

Camping nær Langedrag


laikamor

Recommended Posts

Vi skal til Langedrag om ikke så lenge, så derfor har mamma spurt om ikke jeg kan finne en grei campingplass som vi kan sove på. Den trenger ikke være helt nærme Langedrag, men vil helst ikke kjøre i mer enn 1,5 timer, eller noe slik. Vi skal ikke bestille noe hytte eller noe i forveien, vi skal bare se hvor langt vi kommer, også overnatte. Men, det er jo greit å ha litt peiling på hvilke campingplasser som er... Det kan hende vi overnatter på en campingplass langt føre Langedrag første natta, også heller overnatter nær Langedrag andre dagen...

Vi har ikke noe spesielle krav til noe som helst egentllig, tuenom at det må være greit å sove der, både i telt og hytte (om vi leier hytte). Hundene skal være hjemme med brødrene mine, så det trenger ikke være tillat med hund.

Link to comment
Share on other sites

Nå har jeg jobba og bodd på Langedrag i 4 uker, og har derfor fått litt tips og hørt litt fra folk. Det er greit å bo på Tunhovd, det er 15 min fra Langedrag. Det er også mange plasser på Nesbyen som er fine. Campingplass har dem der, og dem har også hoteller. Om dere er interessert i å overnatte på Langedrag er også dette en yppelig mulighet. Herlig plass! Kom hjem derfra i går :aww:

Om hotell er aktuelt er også Fagerhøy ikke langt unna.

Kos dere masse på Langedrag, og benytt sjansen til å se den nye lille Sanne, den nye elgkalven. Hun er aldeles fantastsik :lol:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...