Gå til innhold
Hundesonen.no

Eagerminds D-kull


Caroline

Recommended Posts

I natt kom de omsider, til termin og godt var det, for de var ikke spesielt store. Første valpen, ei tispe, var død og hadde nok vært det en stund. Hun veide bare 75 gram og var rimelig slapp (og helt grønn da hun lå uten pose). Hadde tidligere i drektigheten kjent liv 3 steder og det stemte jo, da det kom to etter den døde. En tispe og en hannhund, med veldig lite hvitt med tanke på hvor mye Villa selv har. Den døde valpen hadde selvsagt stor, hvit krage, men det er jo bare typisk :) Hannvalpen var først ute av de levende og kom kl. 02.00. Han var ikke stor med sine 110 gram, men er en livskraftig gutt, så det ser ut til å gå bra. Tispa kom en time etter (03.00) og veide nesten 150 g. Begge fikk spist rimelig godt før de sovnet, og nå har både jeg og Villa fått sovet litt. Hun er utrolig opptatt av de to små nurkene, og er veldig forsiktig med å ikke legge seg på dem.

Bilder og info om foreldrene finnes her, og som dere sikkert ser er valpene halvsøsken til Saeta :)

Bilder kommer straks!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 51
  • Created
  • Siste svar

Gratulerer med de to små! :)

De var jammen ikke store, det er jo på den størrelsen griffon-valpene pleier å være. Håper alt står bra til, og at de små vokser opp til å bli nye vakre Eagermind-stjerner :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flink jente Villa er :) Gratulerer så mye :)

Det ser ut til å bli mye sort eller kommer det mer hvitt frem etterhvert?

Takk :) Ja, hun er kjempeflink med dem! Hun er jo vanligvis SÅ pyse, men dette taklet hun godt! Det er mye svart på dem ja, den døde hadde selvfølgelig stor, hvit krage. Men heldigvis er ikke farge det viktigste :) Tispa blir nok ganske sjarmerende med en liten snipp, selv om den nok krymper en god del når hun vokser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...