Gå til innhold
Hundesonen.no

K9madness Damien


jma
 Share

Recommended Posts

Vi har fått en ny valp i hus. Han er nå 4 mnd gammel, og veier 21 kg. Vokser i rykk og napp.

Planen med denne lille karen er at han skal brukes i lydighet og weight-pulling først og fremst, også kanskje litt RIK og agility om han egner seg til det.

Så her kommer noen bilder av han :)

015.jpg

030-1.jpg

052.jpg

032-2.jpg

023.jpg

Han har allerede blitt kjempegla i "storebror" Ramos

135.jpg

095-1.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 364
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Skjønne vovva blei seks år gammel 4. november   Det har vært et veldig annderledes år for oss. Damien har alltid vært full av energi og tilsynelatende frisk som en fisk. Men i år har han hatt mye

Litt høstbilder av søtnosen. Har lagt på han litt, synes han var litt i tynneste laget på de forrige bildene. Han begynner også å få tilbake litt muskler, nå går vi jo vanlige turer hver dag 

Noen nye bilder av bebisen. Er så fornøyd med hvor godt han har tilpassa seg livet i byen kontra å vokse opp og å bo på landet. Her er det unger som skriker på andre siden av gjerdet, folk går forbi s

Posted Images

Takk :)

For noen nydelige hunder! Er det sant at de har "lite" aktivitetsbehov? Kan ikke helt se for meg at så store og "mektige" hunder har det.

Det er ikke så veldig mange år siden rasen ble rekonstruert, så rasen er fortsatt ganske ny og uhomogen. Dvs. at det fortsatt er ganske store forkjeller fra individ til individ både i mentalitet og utseende. Men en typisk presa har en grei av og på knapp, rolige inne, men kan godt jobbe og gå lange turer når man vil det.

Dette er jo vår tredje. Den første tispa vår, Leela, hadde veldig stort aktivitetsnivå, og ble stressa og destruktiv om hun var understimulert. og hun fungerte veldig bra i alle hundesporter jeg testa henne i. Ramos er mye mer rolig type. han må brukes litt hver dag, ellers blir han fryktelig klagete/pipete. men han krever mye mindre enn det Leela gjorde. Han funker også greit i de fleste hundesporter vi har prøvd, men har lavere tempo og mye lavere intensitet enn det Leela hadde, og blir fortere lei.

Damien er jo fortsatt liten, men jeg gjetter at han blir mer aktiv enn det Ramos er iallefall.

Så at de har lite aktivitets nivå ville jeg kanskje ikke sagt, men de fleste av dem har ikke noe høyt aktivitetsnivå heller. litt sånn midt på treet. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...
  • 3 months later...

en liten update på Damien. merker litt at han har begynt og komme i puberteten, men han er stort sett bare snill og grei. vi har akkurat begynt å trene litt grunnleggende lydighet igjen på hundeklubben, og det gikk veldig bra idag. merker at han begynner å finne andre ting, som lukter i gresset feks, mer interessant enn meg, men synes det over all går veldig bra.

han er blitt 9 mnd nå.

h.jpg

c.jpg

b.jpg

a.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

takk :blink:

nææh, når damien kom i "puberteten" så fikk de en mye mer stiv holdning mot hverandre. og vi hadde et par episoder hvor de begynte å knurre og småkrangle tilsynelatende helt uten grunn. så vi holder dem adskilt. bedre å holde dem adskilt og være på den sikre siden, enn at de ikke tåler trynet på hverandre.

men vi regnet ikke akkurat med at de kom til å bli perlevenner heller så :lol: men ramos var veldig flink med damien når han var valp, det skal han ha.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...