Gå til innhold
Hundesonen.no

Soppen lurer, du svarer!


SoppenCamilla

  

133 stemmer

  1. 1.

    • Med sjokoladen opp
      105
    • Med sjokoladen ned
      17
    • Om nom nom, jeg bryr meg ikke
      11
  2. 2.

    • Hullene opp!
      51
    • Hullene ned, flat side opp!
      82
  3. 3.

    • Mariesiden opp
      83
    • Mariesiden ned
      4
    • Om nom nom, jeg bryr meg ikke
      46
  4. 4.

    • På langsiden
      87
    • På kortsiden
      24
    • Begge veier for at det skal se finest ut
      22
  5. 5.

    • Graver ned i smørboksen
      29
    • Smører smøret på kniven så det ikke blir kratere nedi
      104
  6. 6.

    • Klemmer på midten
      49
    • Klemmer alltid bakerst
      84
  7. 7.

    • Med klumper
      75
    • På tube
      7
    • Samme, liker ingen av delene
      51
  8. 8.

    • Høyre
      27
    • Venstre
      26


Recommended Posts

Sjokoladen på kjeksen MÅ være opp, hvis ikke går det ikke ann å spise den :D

Knekkebrød spiser jeg aldri, det er så tørt, men hullene er uansett opp i så fall.

Mariekjeks spiser jeg heller aldri, men Marie-siden skal være opp!

Høvler osten på kortsiden så skivene er små. Av og til tar jeg lange skiver. Bare osten er rett!

Jeg smører smøret på kniven. Graving er no-no.

Jeg spiser aldri smørost og makrell i tomat, så jeg bryr meg ikke om det. Men skal jeg klemme ut noe klemmer jeg bakerst tror jeg?

Tror jeg tar på meg høyre sko først! :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 61
  • Created
  • Siste svar

Alle sånne type kjekser tar jeg av den ene delen og spiser, og sparer det beste til slutt. Er vel generelt litt sånn - sparer det beste. F.eks sjokoladekake, spiser "deigen" først, og sparer glasuren til slutt :D

Sånn er jeg også :P

Den spiser ikke jeg heller. Den er jo bare ekkel.

Den går til bikkjene her også, samme med litt tørre kanter.

Sjokolade og Marie opp, hull ned, klemmer bakerst og vil ha både pen ost og pent smør :D

Og klart man har klare rutiner på hvordan tacolefsa skal fylles. Først så skal tacosausen på, deretter salat, så tomat, mais, ananas og ev paprika. Løk har ikke noe i en tacolefse å gjøre (Ikke noe sted egentlig. Jeg får noia hvis jeg setter tennene i en løkbit, syns smaken som blir av løk er god med ikke søttan om jeg klarer å tygge løkbiter). Så kommer kjøttet og deretter ost. Det hele avsluttes med rømme. Og jeg må brette på en litt finurlig måte da jeg alltid klarer å ha på for mye. *ler*

Jeg har også system, men ikke likt! Rømme først, så salat, tomat og evt. bønner, agurk og mais (noen ganger avokado, ananas, løk, her varieres det litt) og deretter kjøttdeig, SÅ tacosaus og til slutt ost. Oh god, enda så mett jeg er fikk jeg lyst på det akkurat nå :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe denne var morsom :D

måtte jo bare svare jeg og :D

Jeg spiser jo med mariekjeks-skriften opp :P Sånn har det alltid vært, og sånn kommer det alltid til å være! :D

sjokoladen havner alltid ned, ellers smaker en jo ikke sjokoladen like godt! :D

Makrell i tomat er æsj! :o

Så vil jeg ikke masakrere smøret, man tar pent og pyntelig fra toppen, så ser det mer delikat ut. Er vel klin lik søstersen her... :D

Knekkebrød har jeg med hullene ned, ellers blir det store smørklumper i hullene :D

Osten blir skjært på langs, for da passer den akkurat til lengden på rundstykker o.l. :D

Og smøreost er jeg ikke no glad i, men trykker alltid "bakerst" på tannkremtuber o.l.

Sånn ellers så har jeg venstre tommel øverst når jeg folder hendene, noe annet hadde blitt rart! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gøye spørsmål, hehe..

Jeg må ha hullene på knekkebrød opp, da får en nemlig fylt dem.

Og jeg spiser alltid skorpa/første skiva på osten, det er godt..

Og hvor mange her inne er det som bare MÅ spise merkene etter lokket på leverposteien???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og hvor mange her inne er det som bare MÅ spise merkene etter lokket på leverposteien???

det har jeg gjort så lenge jeg kan huske :whistle:

Unnskyld men nå fikk jeg meg en god latter :whistle:

Også lar jeg være å tenke på mine finurligheter noe mer :whistle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

OOooh jeg satt å filosoferte over noe jeg håper soppen kan svare på for meg (selv om tråden er omvendt):

Om man går inn i en gang til toaletter, hvorfor ligger alltid dame toalettet til venstre?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...