Gå til innhold
Hundesonen.no

Soppen lurer, du svarer!


SoppenCamilla

  

133 stemmer

  1. 1.

    • Med sjokoladen opp
      105
    • Med sjokoladen ned
      17
    • Om nom nom, jeg bryr meg ikke
      11
  2. 2.

    • Hullene opp!
      51
    • Hullene ned, flat side opp!
      82
  3. 3.

    • Mariesiden opp
      83
    • Mariesiden ned
      4
    • Om nom nom, jeg bryr meg ikke
      46
  4. 4.

    • På langsiden
      87
    • På kortsiden
      24
    • Begge veier for at det skal se finest ut
      22
  5. 5.

    • Graver ned i smørboksen
      29
    • Smører smøret på kniven så det ikke blir kratere nedi
      104
  6. 6.

    • Klemmer på midten
      49
    • Klemmer alltid bakerst
      84
  7. 7.

    • Med klumper
      75
    • På tube
      7
    • Samme, liker ingen av delene
      51
  8. 8.

    • Høyre
      27
    • Venstre
      26


Recommended Posts

Skrevet

Forresten, hvordan spiser folk Ballerinakjeks og andre av den typen? Jeg har en stygg tendens til å dele kjeksen, og spise det kjedelige lyse på toppen først. Sparer det beste til sist, må vite!

Signerer denne :D

Jeg deler den også :wub: Først den lyse, så biter jeg av sjokoladen (eller "puppen" som den ene naboungen sa *flir*), den mørke delen trenger egentlig ikke å være der. Den er ikke noe god.

Ang. sko, så må man ta på høyre først. Det samme gjelder sokker :D

  • Svar 61
  • Created
  • Siste svar
Skrevet

Og det er en gåte for meg at noen i det hele tatt kan vurdere å smøre noe på hullsiden av knekkebrød.. :wub:

What?! Det er jo de som er det rette å gjøre, med hullene opp, altså rett vei! :D

Knekkebrød spiser jeg med hullene opp, for jeg vil ikke ha hullene på tunga! Det blir jo helt omvendt av det som er vanlig! ;)

Nettopp! ;)

Kjeks med sjokolade på den ene siden, hvilken vei spiser du de?

- Med sjokoladen opp. Selvfølgelig, det er jo den rette siden!

Knekkebrød, hvilken vei?

- Hullene opp! Den rette siden, igjen!

Mariekjeks?

- Mariesiden opp. Igjen, det nå være rett side opp! :D

Hvilken vei høvler du osten?

- På langsiden. Egentlig spiser jeg ikke så mye sånn ost, her går det mest i runde oster. Men når det er avlange oster er det bestandig på langsiden, ellers blir jo skivene så små :D

Hvordan forsyner du deg med smør?

- Smører smøret på kniven så det ikke blir kratere nedi. Kratere er ugh.

Hvordan får du smøreost ut av tuben?

- Nesten alltid klemmer fra bakerst. Ellers så klemmer jeg fra midten, men fikser det etterpå... ;)

Makrell i tomat?

- Med klumper.

Skrevet

Hvordan får du smøreost ut av tuben?

- Nesten alltid klemmer fra bakerst. Ellers så klemmer jeg fra midten, men fikser det etterpå... :wub:

Signeres!

Skrevet

Kjeks med sjokolade på den ene siden, hvilken vei spiser du de?

- Med sjokoladen opp. Det smaker nemlig best! :D

Knekkebrød, hvilken vei?

- Hullene opp! Da samler smøret seg nedi hullene og det smaker ekstra godt.

Mariekjeks?

- Mariesiden opp. Går ikke ann å spise Mariekjeks som er feil vei.... :wub::D

Hvilken vei høvler du osten?

- På langsiden. Det blir lengst osteskiver på den måten! ;)

Hvordan forsyner du deg med smør?

- Graver ned i smørboksen. Hvordan det ser ut nedi smøret er meg glitternde likegyldig. ;)

Hvordan får du smøreost ut av tuben?

- Klemmer alltid bakerst. Ellers blir det bare tull.

Makrell i tomat?

- Samme, liker ingen av delene. Makrell i tomat er vondt! :D

Skrevet

Morsom test! Men mariekjeksen skal spises med merkingen opp OG rundt og rundt! Ikke jafse i vei! Her er d strenge regler!! :wub:

Skrevet

Stønn.... det har jeg faktisk aldri tenkt på. Men nå serru, NÅ tenker jeg på det... *hrmnpf*

*fnise* Bare hyggelig :D

Jeg deler den også :wub: Først den lyse, så biter jeg av sjokoladen (eller "puppen" som den ene naboungen sa *flir*), den mørke delen trenger egentlig ikke å være der. Den er ikke noe god.

Ang. sko, så må man ta på høyre først. Det samme gjelder sokker :D

*signere den med høyre sko og sokk*

Skrevet

*fnise* Bare hyggelig :wub:

Tror søren meg at det er med høyre sko jeg starter først. Hvis ikke mister jeg liksom balansen *rødme*

Tror Sonen må være spekket med folk som har sånn eh... hva heter det? Sånn når man må gjøre ting i en viss rekkefølge osv osv? Ala filmen "As Good as it gets!"

Edit: Men hva med Kvikk-lunch? Folk driver vel ikke helligbrøde ved å spise den fra tuppen til tupp? Man skal jo selvsagt først gnafse på den ene langsidekanten, så den andre. Så kan man ta topplokk sjokoladen også bunnen. Tilslutt kjeksen :D (psyyyyyycho)

Skrevet

Kjeks med sjokolade på den ene siden, hvilken vei spiser du de?

- Sjokoladen opp ja.

Knekkebrød, hvilken vei?

- Hullene opp! Alltid!

Mariekjeks?

- Mariesiden opp.

Hvilken vei høvler du osten?

- På langsiden til osten er så tykk (enn tynn?) at det blir en ostehøvelbredde når jeg setter den på høykant og skjærer på kortsiden. Har da aldri problemer med ujevn ost av den grunn? Skjønner ikke åssen folk høvler over osten sin (høhø) for å få den så ujevn at de må snu på den for å rette på det. :wub:

Hvordan forsyner du deg med smør?

- Spiser ikke smør, men om jeg skulle smøre på for gubben eller besøkende, så ser det somregel pent ut etter meg ja :D

Hvordan får du smøreost ut av tuben?

- Klemmer på midten, men fikser det alltid opp ved å dra tuben over kanten på kjøkkenbenken etterpå og samle alt mot åpningen på tuben.

Makrell i tomat?

- Et fett i grunn. Spiser det maks 3 g i året uansett

Skospørsmålet

- Her burdet du hatt et "et fett" alternativ. ;) Blir det samme hvilket bein jeg har på først. Så det ene høyre svaret kan du glemme :D

Men ja? Hvilken vei spiser folk lompa? (evnt lefse) Med de brune flekkene opp eller ned? (evnt ut eller inn :D)

Skrevet

Lompa spises med de mørke flekkene ut! Det er liksom litt pynt det *fnis* Det samme med pannekaker, MEN der må den minst stekte siden opp etter at man har stekt dem (de legges på tallerken i stabler, og da må den pene siden opp, den med minst flekker)

Skoproblematik: ett fett *ler* Dere er rare!

Det går ikke an å spise ost om man høvler den på kortsiden, helt umulig. Like umulig som å klippe av snorene som er for lange på baller faktisk :D

Ellers har jeg ikke noen sære matvaner, tror jeg... Jeg har fast plass på tallerkenen til middagen da, er det sært? :wub:

Bryr man seg her om strømpebuksa går langt oppover på maven? Det gjør jeg, får fnatt av for lange strømpebukser!

Eller å ha noe i halsen? bah, det er grusomt! Føler jeg bli kvalt!

Tråd mellom tærne? :D

Edit:

Glemt jo kvikklunsh problemet *ler* Det må deles i en og en bit, herfra kan man gafle i seg.

Skrevet

Kjeks med sjokolade på den ene siden, hvilken vei spiser du de?

Sjokoladen må opp, ellers kunne en jo også spist brødskive med pålegget nederst?

Knekkebrød?

Det forsøker jeg å unngå å spise. Men når jeg gjør det en sjelden gang skal hullene ned, om det er noen der.

Mariekjeks?

Ah, dette er et tema jeg kan mye om etter at jeg var syk. Mariekjeks spises med bokstavene opp, og når matlysten er skikkelig, skikkelig dårlig er det mulig å få minst ti biter ut av en kjeks, og den kan vare en hel dag.

Hvilken vei høvler du osten?

Jeg tror ikke jeg høvler på verken langsiden eller kortsiden, slik jeg ser for meg osten.

Den er altså rektangulær, men bred om en tenker tredimensjonalt. Og kortsiden og langsiden blir jo sidene, mens jeg bruker høvelen på flatsiden - den flaten med størst areal. Altså den siden som er under plastikken med logo og info.

Hvordan forsyner du deg med smør?

Veldig sjelden, men når jeg gjør det så starter det fint øverst i boksen, også sklir det ut etter hvert som det blir vanskelig å få noe på kniven når den blir brukt elegant og rolig skrapende bortover.

Hvordan får du smøreost ut av tuben?

Klemmer på midten, men justerer etterpå.

Makrell i tomat?

Makrell i tomat skal kun spises fra boks, tuben er ekkel!

Hvilken sko tar du på deg først?

Den jeg først får tak i? Oj, må følge med hjemme og se om jeg har noe mønster. Jeg tror det kommer an på hvordan skoene står, og også hvilke sko det er (kan jeg kjippe nedi dem, eller må jeg hjelpe til?)

Angående kvikk lunsj så føler jeg meg sjelden så gærn som når jeg tar en jafs av en HEL plate, med fire strimler og alt! Bad to da bone!

Skrevet

Kjeks med sjokolade på den ene siden, hvilken vei spiser du de?

- Med sjokoladen opp, hvis ikke søler jeg så fælt!

Knekkebrød, hvilken vei?

- Hullene ned! Er ikke så glad i smør at jeg trenger de ekstra tonnene som havner nedi hullene..

Mariekjeks?

- Det går begge veier egentlig, tenker ikke spesielt over det :wub:

Hvilken vei høvler du osten?

- På langsiden som oftest, spørs hvilken type ost, blir skivene for lange bare rives de av, kan uansett ikke ha ost utenfor kantene så da blir det automatisk litt riving ;)

Hvordan forsyner du deg med smør?

- Tar litt og litt av gangen, så ingen kratere her i gården nei :D

Hvordan får du smøreost ut av tuben?

- Klemmer på midten om det er ny tube men ender opp med å ta fra enden om det er lite igjen ;)

Makrell i tomat?

- Jeg liker best den på sånn liten boks jeg, den på boks blir litt for mye fisk og den på tube blir litt for gørrete på en måte, funker fint som belønning til bikkjene da :D

Hvilken sko tar du på deg først?

- Tar somregel alltid på meg venstre sko først, tror jeg iallefall! Får rette på det om jeg finner ut at det er feil :D

Skrevet

Lompa spises med de mørke flekkene ut! Det er liksom litt pynt det *fnis* Det samme med pannekaker, MEN der må den minst stekte siden opp etter at man har stekt dem (de legges på tallerken i stabler, og da må den pene siden opp, den med minst flekker)

Nettopp! Helt enig med du :P

Like umulig som å klippe av snorene som er for lange på baller faktisk :D

Snorer på baller sier du? :D

Og hva da med rekkefølgen man kan ha på fyllet i en tacolefse??? Det finnes kun en, nemlig! :D

Skrevet

Og hva da med rekkefølgen man kan ha på fyllet i en tacolefse??? Det finnes kun en, nemlig! :P

Jepp - lefse, kjøtt, løk, paprika, mais, rømme, ost, salat. Og så rulles den sammen, ikke brettes som origami.

Mariekjeks spiser jeg forresten ikke, tørre greier.

Kvikklunsj skal deles selvsagt, og så brekker man av en tredjedels lengde og spiser toppen (med kjeks) og den tjukke bunnsjokoladen etterpå. Hvis man tar mer enn en tredjedel kommer ikke kjeksen av i en fin bit. :D

Skolebrød da? Jeg spiser fra den siden med minst melis først, inn til eggekremen i midten og spiser opp den og så siste halvmånen til slutt.

Høyre sko først! Som regel..

Og så har jeg alltid blitt litt irritert på trapper der jeg ikke kan starte og avslutte med venstre ben - og det er en sånn en ned til hagen her. Har kurert meg litt, heldigvis.

For dere som røyker - hva gjør dere med plasten og papiret fra den nye pakka? Jeg er blitt bedre, men før MÅTTE jeg rulle sammen plasten til en liten bit og pakke den pent inn i papiret før jeg kunne ta en røyk. Gjør det som regel enda, men ikke like panisk. :D

Tror vi har OCD alle sammen jeg.. :D

Skrevet

Lompa spises med de mørke flekkene ut! Det er liksom litt pynt det *fnis* Det samme med pannekaker, MEN der må den minst stekte siden opp etter at man har stekt dem (de legges på tallerken i stabler, og da må den pene siden opp, den med minst flekker)

Helt enig i dette :D

Snorer på baller, ehm kremt :P:D

ang. Tacofyll er det faste rutiner ja :D først kjøttdeig, så mais og til slutt ost, slik at ikke maisen detter så lett ut :D så brettes den fint sammen så ikke no detter ut :D

Skrevet

Jepp - lefse, kjøtt, løk, paprika, mais, rømme, ost, salat. Og så rulles den sammen, ikke brettes som origami.

:D

Neinei!

Creme fraiche, salat, annet "grønt", kjøttdeig, saus, ost... så det så :D Og den kan rulles om det er mye i den, men da må bunnen brettes opp litt når man løfter den opp så alt ikke faller ut. Er det litt mindre, så brettes begge sider inn, så bunnen opp :P

Skrevet

Mariekjeks har jeg ikke spist siden jeg var 5 eller noe. Tørt, søtt og ikke noe godt.

Hvilken vei sjokoladen er på kjeksen tror jeg ikke spiller noen trille for meg, har aldri tenkt over det. Er sjelden jeg spiser kjeks i grunn.

Knekkebrød må ha hullene ned, ellers blir det alt for mye smør på (de gangene jeg har på smør, ikke alle pålegg er kompatible med smør nemlig. :P ), og bare tull.

Jeg er og en av dem som høvler osten bein og fin. Det nest verste jeg vet er ost som det er laget hoppbakke på! Det verste er kratersmør med smuler i. Og det svarer smørspørsmålet, jeg stryker pent og pyntelig. Blir det for mye smør på kniven tørkes eller skyller jeg det av. Og jeg får fnatt om det er spor av smør i nugattiboksen, leverposteiboksen osv. Griseri!

Smøreost klemmer jeg på midten av tuben når den er full, når det minker i tuben klemmer jeg bak. Det samme gjelder tannkrem. Makrell i tomat er ikke spiselig, uansett om den kommer med klumper eller i tube.

Jeg tar som regel på meg skoene på venstrefoten først, det samme med sokker, men jeg er ikke konsekvent. Tar jeg tak i høyreskoen først så tar jeg den på meg på først. Enkelt og greit.

Og kvikklunsj må man da dele opp i fine strimler, og så bite av det underste laget sjokolade (den som har kanter, spiser jeg noe som har kanter må jeg tygge kantene vekk. :D ) før resten av biten kan spises. Æsj, nå fikk jeg lyst på kvikklunsj!

Og klart man har klare rutiner på hvordan tacolefsa skal fylles. Først så skal tacosausen på, deretter salat, så tomat, mais, ananas og ev paprika. Løk har ikke noe i en tacolefse å gjøre (Ikke noe sted egentlig. Jeg får noia hvis jeg setter tennene i en løkbit, syns smaken som blir av løk er god med ikke søttan om jeg klarer å tygge løkbiter). Så kommer kjøttet og deretter ost. Det hele avsluttes med rømme. Og jeg må brette på en litt finurlig måte da jeg alltid klarer å ha på for mye. *ler*

Skrevet

Jeg putter alle tacolefse-ingrediensene på tallerkenen og blander det sammen jeg, sånn at alle smakene er i fin symboise og harmoni. :P Jeg liker feks ikke bare Creme Fraiche, men når man blander det i alt det andre er det godt! Så når alt er blanda sammen, så putter jeg det i lefsa. :D

Skrevet

Jepp - lefse, kjøtt, løk, paprika, mais, rømme, ost, salat. Og så rulles den sammen, ikke brettes som origami.

:D Nei ærtlig talt! Det er jo helt feil! Jeg gjør som Marit og det er den eneste rett vei :D

Snorer på baller, ehm kremt :D:P

:D Jeg viste dere kom til å tulle med meg altså...

1600_188.jpg

Her kan man altså få kort og lange snorer, jeg MÅ ha de korte, det går ikke an å kjøpe med lange snorer og så klippe...

ceeme fraiche, salat, annet "grønt", kjøttdeig, saus, ost... så det så :D Og den kan rulles om det er mye i den, men da må bunnen brettes opp litt når man løfter den opp så alt ikke faller ut. Er det litt mindre, så brettes begge sider inn, så bunnen opp :D

Nemlig!

Skrevet
Her er det bare syting og klaging, ser jeg! :D Kan legge til et ostealternativ og et skospørsmål, men klageVala får IKKE sine ønsker oppfylt! :D

HEY! Jeg sutrer vel ikke! Poengterer jo bare at det finnes en smuuule flere alternativer å velge imellom. Og ønsker man en vitenskapelig (*host*) korrekt svarbase bør man da endre svaralternativene tilsvarende.. Så det SÅH!

Edit: Glemt jo kvikklunsh problemet *ler* Det må deles i en og en bit, herfra kan man gafle i seg.

Nei erru gæern!! *flire*

:P Nei ærtlig talt! Det er jo helt feil! Jeg gjør som Marit og det er den eneste rett vei :D

Hvilken vei var det igjen?

*inn på generelle tilbakemeldinger og SUTRE til Espen over at multiquote ikke funker på Chrome..*

Skrevet

Nei erru gæern! *flire*

Jepp og jeg har til og med papirer på det :D

Hvilken vei var det igjen?

Næmmen søte deg... Det sto jo i quoten min; creme fraiche, salat, annet "grønt", kjøttdeig, saus, ost

Skrevet

Jepp og jeg har til og med papirer på det :D

Den som bare hadde det :D

Næmmen søte deg... Det sto jo i quoten min; creme fraiche, salat, annet "grønt", kjøttdeig, saus, ost

Ups... tror jeg gikk i surr siden alle sitatene måtte limes inn i word under oppsamling før jeg fikk svart liksom. Beklager den der. Men når det er sagt, det der er jo fullstendig feil måte dah. Først rømme, så kjøtt/scampi osv osv, så tacosaus, grønt, rømme, mer av grønt tilbehør også ost om vi har husket å kjøpe det :D

For å være helt ærlig, greit at man slavisk følger eget oppsett på påfylling. Men samtidig, det smaker jo sinnsykt godt så jeg hadde nok aldri rynket på nesen dersom noen hadde gjort det feil og gitt meg den etterpå. Hadde bare spist jeg da :P Nammis!

Skrevet

Forresten, hvordan spiser folk Ballerinakjeks og andre av den typen? Jeg har en stygg tendens til å dele kjeksen, og spise det kjedelige lyse på toppen først. Sparer det beste til sist, må vite!

Jeg prøver alltid å dele ballerinakjeksen i tre jeg. Isåfall spiser jeg den mørke delen først, så den lyse delen og den myke til slutt. Men er ikke alltid jeg får løs den myke delen fra den mørke, så da spiser jeg den lyse først og så de to siste sammen.

Jeg er veggis, så har ikke kjøtt i tacoen, men jeg starter alltid med litt rømme som smøres utover lefsen, så litt tacosaus, salat, mais, løk, masse ost, enda litt mer rømme og til slutt tacosaus på toppen. Har jeg i soya"kjøtt", så kommer det som regel før osten. :D

Skrevet

Med taco hvor jeg har det i lefse, putter jeg på kjøttdeigen først, så kommer salat, mais, agurk, løk (spiller ingen rolle i hvilken rekkefølge), så tacosaus eller dressing, og evt ost til slutt. Så brettes bunnen inn og høyre og venstre side. Man må legge på fra toppen og ned til litt under midten, ellers blir det klin.

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Vi hadde en elghund som stod og ulte ved døra hvis det var løpetisper innen en mils radius (satt på spissen), og en annen elghund som ikke brydde seg i det hele tatt, så det er nok i alle fall til en viss grad individbetinget. Ellers har jeg bare hatt relativt små hunder (6-8 kg), men det har kun vært tisper, og de har vært veldig enkle mtp. løpetid (lite blod, ikke noe særlig hormonpåvirking mentalt utover at det skal markeres hver 5. meter på tur). simira nevner livmorbetennelse, jeg vet ikke om det er mer vanlig på småraser, men min forrige hund fikk i alle fall det. Men skal man ikke drive med avl eller andre raserelaterte aktiviteter er det jo ikke verre enn at man kastrerer.
    • Hvordan er rasene hunden er blanding av? Og ikke minst foreldrene? Det er jo ulempen med blanding, det er vanskelig å gjøre grundig research, men foreldrene og evt. tidligere kull kan jo gi indikasjoner. Hvis det er bevisst blandingsavl så ville jeg uansett håpet at de ikke ville avlet på en hannhund som er slik, men samtidig så ville de da kanskje ikke avlet på blanding heller, om de var opptatte av genetikk. Jeg kan ikke veldig mye om miniatyrhunder, jeg har kjent et par hannhunder som var slik du beskriver, og et par som er helt greie. Når det er sagt er jo tispene også "kjent" for mer gneldring og innbilte svangerskap og livmorbetennelse, så man velger jo litt sine onder. 
    • Hei! Jeg er helt ny i liten-hund-verden. Har tidligere hatt springer spaniel, boxer og schæfer, men skal nå få en liten blandingsrase.  Jeg er så usikker på valget av hannhund eller tispe! Personlig har jeg ikke en sterk preferanse, har hatt to tisper og en hannhund, og heller nok kanskje mer mot hannhunder. Men jeg hører fra mange med små hunder at hanner kan være veldig vanskelig å få stuerene, at de markerer inne og at de er så stressa rundt løpetid i nabolaget feks at de står og uler ved døra osv. Dette er ikke noe jeg har vært borti med store raser, verken min egen eller venner sine (vært aktiv i NRH og NBF-miljø i 15 år, så vært borti en del forskjellige raser) i det hele tatt, så er det en typisk type atferd for små hunder, eller er det mer individbetinget? Vi legger så klart til rette for rotrening og passe aktivitetsnivå osv osv.  Hadde vært fint å høre noe annet enn skrekkhistorier om små hunder, for akkurat nå lener jeg veldig mot tispe.
    • Vi har hittil foret vår valp på 13 uker med fire måltider om dagen og har planer om å gå ned til tre måltider om dagen. Ved fire måltider ga vi frokost ca 07-07.30, lunsj 12, middag 16 og kveldsmat 19.30.  hvilke tidspunkter forer dere valpene deres og hva har fungert for dere?
    • Hei @Betan, min erfaring strekker seg fra 2002 da jeg fikk min første bull-hund. Min første ambull ble født i 2007 og jeg har hatt mange verv i det norske raseklubbens styre, nå sitter jeg i den svenske klubbens styre. Jeg har som oftest hunder i par og jeg er utdannet innefor atferd men også jobbet som hundetrener i mange år. Nå for tiden konkurerer jeg med min ambull-tispe. Vi er i kl 3 i RL f.eks og har flere sporprøver bak oss, tatt i Sverige. Så erfaringen strekker seg fra egne hunder til mange av norges og sveriges ambuller. Holder det?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...