Gå til innhold
Hundesonen.no

Din favorittpizza


Nina

Recommended Posts

Skrevet

Hvordan ser din hjemmelagde favorittpizza ut, hva bruker du å ha på den? Kom gjerne med oppskrifter

Skrevet

Tja, det varierer litt. Men spekeskinke er utrolig godt på pizza :rolleyes2: Vi ble inspirerte av en vi spiste i Italia, med spekeskinke og brie. Det er også veldig godt, men da helst med bare det og tomatpure under, ikke så mye annet dilldall. Kjempegodt med frisk ruccola oppå også.

Skrevet

Jeg liker mye forskjellig. Lager deigen tjukk og luftig, også lager jeg hjemmelaget pizzasaus. Oppå der har jeg enten pølser og løk, kjøttdeig og skinke, eller skinke. Klassikerene som aldri dør. Nå skal det være sagt at etter lang tids jobbing på pizzabakeren, så er jeg lei av allverdens kjøtt på pizza.!:lol:

Skrevet

Min favorittpizza er i grunn ganske enkel og "kjedelig". Pizzadeig som kjevles tynt ut med masse, masse stekt kjøttdeig oppå med rødløk og vanvittige mengder ost. (Gjerne 1 kg ost på :aww: )Kjøttdeigen krydres gjerne godt under steking, spesielt med hvitløkskrydder! :whistle:

Skrevet

Pizzadeig, selvfølgelig - deretter tomatsaus (enten pastasaus eller blanding av tomatpuré og hakkede tomater), tynne tomatskiver, litt rødløk og champignon (skivet og fersk, ikke stekt på forhånd) under osten (helst mozzarella og Jarlsberg), og hakket squash, mais, oregano og fersk basilikum oppå. Yummy. :whistle:

Skrevet

Tynn og sprø deig med:

- kjøttdeig

- ananas

- paprika

- tomat

- masse løk

- mais

- oliven

- tomatpurè

- masse jarlsbergost på!

Skrevet
Pizzadeig, selvfølgelig - deretter tomatsaus (enten pastasaus eller blanding av tomatpuré og hakkede tomater), tynne tomatskiver, litt rødløk og champignon (skivet og fersk, ikke stekt på forhånd) under osten (helst mozzarella og Jarlsberg), og hakket squash, mais, oregano og fersk basilikum oppå. Yummy. :aww:

Åhh, helt enig. Minus rødløk :whistle:

Skrevet

Vi lager sånn deig med posepulver, og ferdig pizzasaus. Så slenger vi på veldig mye fyll: masse stekt og krydret kjøttdeig, mais, løk, pepperoni, strimlet skinke og masse ost! Også selvsagt pizzakrydder på toppen og rømmedressing til :whistle: Namnam!

Skrevet

lager peppes originale pizzadeig, den er knall!

jeg kjøper all verdens poser med fyll, forskjellig hver gang, men favoritten blant posene er nok mexicana.

men favoritten ser nok slik ut:

Peppes bunn, med tomatpure på

halvt kilo kjøttdeig, stekes

har i et stort glass med hot taco salsa

har kjøttdeig/salsaen på bunnen

dekker med nacho cheese chips

masse deilig ost på toppen

rømmedressing til. jummiiii :icon_redface:

Guest LeenaM
Skrevet

Det er mamma som lager den, da :D

Men det som er i den, er:

deig, pizzasaus, pølsebiter (er ikke så glad i kjøttdeig), ost, og krydder (oregano og paprikakrydder).

På toppen når den er stekt, så tar jeg på noe sånn krydder i en gul plastikkboks (husker ikke hva den heter) og ketsjup :icon_redface:

Skrevet

Min favorittpizza, oppskrift stjålet fra mor ;)

Pizzabunn

-Fyll laget av hakka tomat (på boks, dvs, uten boksen da :icon_redface: ) og blandet med litt salvie, cayennepepper og rosmarin.

-Oppskåret skinke

-Ananas eller sopp avhengig av smak og behag

Og plenty ost :D

Skrevet

Har fått helt dilla på hjemmelaget taco-pizza! :D hehe.. så det er det det går i her når vi skal lage pizza (det er ikke så ofte da).

Tar bare vanlig pizzasaus

Taco kryddermix

Mais

Tortillachips

Evt. litt salsa også

Ost

Og halve cherrytomater på toppen av osten

Serveres med rømme. Kjempegodt! Anbefales! :icon_redface:

Skrevet

Mamma sin pizza er den beste jeg vet :blink:

Kjøttdeig, ost, paprika og litt løk

Er veldig kresen på hva pizzaen er "fylt" med.

Ellers er pizzabunnen fyldig :whistle:

Skrevet

Jeg blander en deig med bare mel, vann og olje (for at bunnen ikke skal heve).

Og som fyll bruker jeg pesto(ikke mye, for ellers blir pestosmaken for dominerende,Skinke(den trengs egentlig ikke),mozarella og vanlig ost. Namnam! :banana:

Skrevet

Digg, amerikansk bunn laget av grov deig som hever til å bli stooore kanter! Som saus bruker jeg mammas oppskrift som er så god at jeg gjerne spiser den med skje (mmmmm). Tomatpuré, sukker (aldri tomatpuré uten sukker! blæ), chillisaus (heinz), suppebuljong pulver (av merket maggi), salt/pepper, basilikum, oregano og merian. Den er utrolig god! Som fyll elsker jeg bacon og kyllingfilet (gjerne marinert i noe snadder). Pizza laget med kun tomatpuré eller ketchup er skikkelig ikke-godt, for å si det på godt norsk! :)

Skrevet

Pitapizza!

Kjøper pitabrød og har på en blanding av tomatpure, paprika og pizzasaus i bunnen. Så tar jeg champignon, ost og krydder. Så varierer jeg litt hva jeg tar i tillegg. Enten skinke, pølse eller kylling. Når jeg laget til flere tar jeg på purreløk, tomat og eventuelt bacon til dem. Kjempegodt :D

Skrevet

Perfekt pizza:

- Myk bunn som ikke knaser!

- Stor kant rundt

- Mexicana (posekrydder) blandet med kjøttdeig

- Masse mais

- Skinke

- Evt. ananas

- Masse ost

- Rømme på etterpå

Skrevet

Bunn:

3 dl vann, hvete/spelt mel, 1/2 pose gjær, masse olje pluss salt..

Heves, kjevles/klemmes ut med fingrene til den blir så tynn at den nesten ikke henger sammen... Etterheves IKKE

Fyll:

Kjøttdeig, løk og championg stekes og legges i en gryte.. Kokes sammen med 1 boks hermetiske tomater, tomatpure, masse organo, timian, rosmarin, hvitløkspulver, salt, pepper og laubærblader og sukker .. Kokes til en tjukk "stuing" Bres så over den nykjevla pizzabunnen og masse ost over.. Grillkrydder på toppen og så inn i ovnen..

Resultatet blir en pizza med sprø, tynn bunn og med fyll som ikke detter av pizzaen (eller at fyllet blir ujevnt fordelt på bitene) .. og blir såpass tynn at man kan holde bitene i hånda uten å måtte bruke kniv og gaffel :D

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Vi hadde en elghund som stod og ulte ved døra hvis det var løpetisper innen en mils radius (satt på spissen), og en annen elghund som ikke brydde seg i det hele tatt, så det er nok i alle fall til en viss grad individbetinget. Ellers har jeg bare hatt relativt små hunder (6-8 kg), men det har kun vært tisper, og de har vært veldig enkle mtp. løpetid (lite blod, ikke noe særlig hormonpåvirking mentalt utover at det skal markeres hver 5. meter på tur). simira nevner livmorbetennelse, jeg vet ikke om det er mer vanlig på småraser, men min forrige hund fikk i alle fall det. Men skal man ikke drive med avl eller andre raserelaterte aktiviteter er det jo ikke verre enn at man kastrerer.
    • Hvordan er rasene hunden er blanding av? Og ikke minst foreldrene? Det er jo ulempen med blanding, det er vanskelig å gjøre grundig research, men foreldrene og evt. tidligere kull kan jo gi indikasjoner. Hvis det er bevisst blandingsavl så ville jeg uansett håpet at de ikke ville avlet på en hannhund som er slik, men samtidig så ville de da kanskje ikke avlet på blanding heller, om de var opptatte av genetikk. Jeg kan ikke veldig mye om miniatyrhunder, jeg har kjent et par hannhunder som var slik du beskriver, og et par som er helt greie. Når det er sagt er jo tispene også "kjent" for mer gneldring og innbilte svangerskap og livmorbetennelse, så man velger jo litt sine onder. 
    • Hei! Jeg er helt ny i liten-hund-verden. Har tidligere hatt springer spaniel, boxer og schæfer, men skal nå få en liten blandingsrase.  Jeg er så usikker på valget av hannhund eller tispe! Personlig har jeg ikke en sterk preferanse, har hatt to tisper og en hannhund, og heller nok kanskje mer mot hannhunder. Men jeg hører fra mange med små hunder at hanner kan være veldig vanskelig å få stuerene, at de markerer inne og at de er så stressa rundt løpetid i nabolaget feks at de står og uler ved døra osv. Dette er ikke noe jeg har vært borti med store raser, verken min egen eller venner sine (vært aktiv i NRH og NBF-miljø i 15 år, så vært borti en del forskjellige raser) i det hele tatt, så er det en typisk type atferd for små hunder, eller er det mer individbetinget? Vi legger så klart til rette for rotrening og passe aktivitetsnivå osv osv.  Hadde vært fint å høre noe annet enn skrekkhistorier om små hunder, for akkurat nå lener jeg veldig mot tispe.
    • Vi har hittil foret vår valp på 13 uker med fire måltider om dagen og har planer om å gå ned til tre måltider om dagen. Ved fire måltider ga vi frokost ca 07-07.30, lunsj 12, middag 16 og kveldsmat 19.30.  hvilke tidspunkter forer dere valpene deres og hva har fungert for dere?
    • Hei @Betan, min erfaring strekker seg fra 2002 da jeg fikk min første bull-hund. Min første ambull ble født i 2007 og jeg har hatt mange verv i det norske raseklubbens styre, nå sitter jeg i den svenske klubbens styre. Jeg har som oftest hunder i par og jeg er utdannet innefor atferd men også jobbet som hundetrener i mange år. Nå for tiden konkurerer jeg med min ambull-tispe. Vi er i kl 3 i RL f.eks og har flere sporprøver bak oss, tatt i Sverige. Så erfaringen strekker seg fra egne hunder til mange av norges og sveriges ambuller. Holder det?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...