Jump to content
Hundesonen.no

Leser du hele tråden...


Midas

Recommended Posts

Når du svarer på en tråd som har ligget ute en stund, og det har kommet noen sider med poster; leser du hele da, eller leser du bare de første før du svarer?

Hos meg kommer det an på hvilken tråd det er. Hvis det f.eks er bildetråd leser jeg ikke alle tilbakemeldingene før jeg poster et svar. På en diskusjon, så leser jeg alt før jeg svarer. Jeg tar meg i å ikke gidde å bli med i diskusjoner fordi jeg ikke orker/har tid til å lese igjennom alle de ørten sidene med poster.

Hva gjør du?

Link to comment
Share on other sites

For min del avhenger det veldig av tråden i seg selv. Hvis det er veldig mye sitater og avsporinger, skummer jeg ofte bare igjennom, for så å poste min mening om temaet til slutt. Hvis svarene som allerede ligger der er litt mer rett på sak, leser jeg nøye igjennom før jeg svarer selv...

Link to comment
Share on other sites

På bildeforum og hundepresentasjoner så ser jeg bare på den siste siden før jeg svarer.

På andre poster:

På korte (sder det er få som har svart) tråder så leser jeg hele.

På litt lengre tråder skumleserjeg.

Og på veldig lage tråder så gidder jeg verken å lese eller skrive. :ahappy:

EDIT: Og det avhenger jo en del på hva tråden handler om. Noen leser jeg bedre enn andre. :wub:

Link to comment
Share on other sites

Kommer ann på. Hvis det er en tråd jeg har veldig lyst til å svare på, les blir veldig engasjert, så svarer jeg gjerne bare startinnlegget, uten å ha lest alt. Så leser jeg kanskje hele tråden etter det, og redigerer posten min/siterer andre og.

Link to comment
Share on other sites

Jeg leser stort sett alt. Syns det ser kjempedumt ut om folk bare gjentar det andre har sagt femten ganger dersom det er en type faktaspm-tråd eller slikt.

Tråder som er sånn "post et bilde av XX" eller "hva er favorittsangen din" er det ikke alltid jeg leser alt før jeg poster.

Link to comment
Share on other sites

Hvis jeg har tenkt å svare på en diskusjon så leser jeg alt. Dumt å svare/spørre om noe som er svart/spurt på før.

Ellers, hvis jeg bare leser en tråd er det ikke sikkert jeg leser alt. Da siler jeg ut det som ser kjedelig ut :)

Leser heller ikke noe ofte innlegg med utrolig mye skrivefeil.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...