Jump to content
Hundesonen.no

første besøk hos dyrlegen


Linda=D

Recommended Posts

jeg og Mike var hos dyrlegen i dag for få tatt vaksine på Mike, sjekke om han hadde noen flått og få klippt klørne (var sinsykt lange) så han måtte dopes ned. etter det brukte han ett eller anna på potene/klørne hans hvor det kom røyk (vet dere hva det er?) jeg ble plutselig veldig varm og det begynte å komme en fryktelig ubehagelig piping i øra mine, så jeg hadde mest lyst til å spørre om e kunne få sette meg, men tenkte at det ikke var noe, så jeg ble ståendes å kose med Mike. plutselig detter jeg sammen å "besvimer" noen andre som har opplevd dette? ;) var utrolig flaut men etterpå sa han at det var ikke første gang det hadde skjedd der og at det var flere som reagerte...

ellers gikk det veldig bra med Mike og alt sto bra til ;) på vei hjem gikk det temmelig sakte pga. han var ikke kommet helt til seg selv ennå :whistle:

Link to comment
Share on other sites

Been there, done that. :whistle: Riktignok etter å ha fjernet en vortesak på poten, men såret ble brent, og der seg Raksha vakkert sammen - det stod heldigvis en stol bak meg, så slapp å svime helt av. Men guffen opplevelse.

Link to comment
Share on other sites

Uff da - sikkert ikke en hyggelig opplevelse.

Men neppe særlig uvanlig - man kan ofte se vet'en følge veldig godt med på eiere når de gjør noe "ekkelt", ja...

Bare de siste 5-6 årene jeg har orket å se på slike (sying, operasjoner, etc) ting med mine egne hunder - før det VET jeg at jeg haddde svimt av, ja.

Pass på å ha med hjelp hvis du noen gang skal til veterinær og skal gjøre noe "fælt" - så du har sjangsen å sette deg ned eller kanskje forlate rommet før du besvimer.

Lykke til!

Susanne

Link to comment
Share on other sites

Det er skikkelig flaut det!

Verste er at jeg aldri har hatt problemer med blod eller noe, jeg har jo vokst opp med Animal Planet og var regelmessig seer på programmer som Emergency Vets (før de begyne å sensurere programmet) og har vært svært opptatt av dyrevern. Dermed har jeg jo sett umennesklige ting blitt gjort mot forsøksdyr både på bilder og film. Jeg har også sett kaniner og hunder som har vært i min varetekt før bli dopet ned for "rutinebehandlinger" som tannklipp og div sårbehandling.

Men å se lillevalpen min bli dopet ned og få snuten skjært opp for å ta ut en vepsebrodd, det ble jaggu for sterk kost. Jeg tror det var det å se lilledyret ligge livløst foran meg mens jeg var i en veldig knyttet fase til henne (selvfølgelig er jeg det nå også, men det er noe med første hunden og valpetida) som var det verste. Måtte gå ut og ta en pust i bakken, før jeg kom inn igjen. Sus i ørene og lett svimmelhet, helt merkelig. :whistle:

Link to comment
Share on other sites

Ekkelt det der ja.

Sist vi var til dyrlegen (for en tannpuss) fikk vi tilbake hunden halvt neddopet og med blod på potene og rundt munnen. Jeg har hentet henne fra dyrlegen før og slikt, men det var sikkelig ille å se henne når hun så slik ut. Holdt på å besvime, når jeg begynte å tenke på hva hun hadde gått gjennom. Heldigvis besvimte jeg ikke.. Det viste seg at hun hadde måtte trekke noen tenner, og jeg har selv hatt utrolig mye trøbbel med tennene mine. Det ble på en måte værre da, når jeg hadde opplevd noe lignende selv... :P

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...