Jump to content
Hundesonen.no

Linda=D

Medlemmer
 • Content Count

  559
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Linda=D

 1. Fant noen flere bilder fra de siste årene ?
 2. Så gøy at du vil ha storpuddel og at du er i kontakt med oppdretter?? Tror du får det du er på jakt etter der? Hera fylte nettopp 3 år. Jeg har fått den brukshunden jeg ville ha. Ho er en liten frøken på bare 14,5 kilo, men det ho mangler i høyde og vekt tar ho igjen på alle andre måter.? Hera er en hund som går all in og gir alt i alle situasjoner. Jeg bruker ho i agility. Det er noe vi begge elsker. Har startet i en konkurranse, men vi kommer nok til å prøve oss mer. Bruker ho også til mye trekk både forran ski og kickbike sammen med huskyen min. Her gir ho jernet og er mer til lederhun
 3. Kameraet (og brukeren min) har ligget i dvale siden jeg mistet Mike. Tok frem kamera for noen dager siden. Får se om jeg får litt gnisten til å ta bilder igjen fremover?
 4. I helga har vi vært på fjelltur fra fredag til søndag. Det var spådd dårlig vær, men det endte opp med å få det fineste været vi har hatt der i sommer. Det var masse fine høstfarger overalt så jeg er glad jeg tok med kamerat. Jeg har ikke rukket å gå gjennom alle bildene enda, men her er noen av de foreløpige favorittene ?
 5. Da er Hera allerede 5 mnd gammel
 6. Mike og Hera på tur i dag?
 7. Afrofrøkna er 19 uker og vokser som ugress?
 8. Ja, det er noe eget ved storpuddlene ? Hera er jo bare 15 uker, men så langt har hun ikke skuffet? en veldig morsom og tøff frøken. De første ukene ville Mike helst legge ho ut på finn.no på gies bort, men nå går det veldig bra. Han aksepterer ho og det tullet ho finner på så nå har han blitt dumsnill og ser bare en annen vei om ho er pågående. De leker ikke sammen, men det virker som Mike har litt glede av at ho er her?
 9. Tiden går alt for fort? Hera er allerede blitt 15 uker og vokser som ugress. Hvor er det blitt av den lille valpen min? Her er noen bilder fra de siste ukene
 10. Hera møter stadig nye venner. I helga har bc/flat mixen Arko vært på besøk. Etter en vår med mye hundepass har jeg trappet ned nå som Hera er så liten, men onkel Arko får komme når som helst. Besøket i helga har gått veldig fint. Arko sier i fra når ho blir for innpåsliten, men samtidig er han veldig tålmodig med ho. I dag reiser han hjem igjen også kommer han tilbake neste helg.
 11. Lille Hera skal bli besøkshund når hun blir stor. Siden hun ikke kan være alene hjemme enda og jeg ikke vil hoppe over tid med de eldre så måtte Hera ta Mike sin jobb i dag. Hera kunne ikke vært mer fornøyd. Hun lå og sov mens jeg snakket med de eldre og hun elsket å få ligge i sengene å kose og tygge på tennisball. Mike skal få tilbake runden sin, men gøy å se at hun var så trygg og god i dag. Frøkna på 10 uker kunne ikke brydd seg mindre om rullestolen som kom forbi mens hun slappet av. I dag har vi også hatt vår første av mange "turer" sammen i regnet?
 12. Tusen takk? Ja, jeg er så sjarmert av frøkna?
 13. Så utrolig fin hun her ? Utrolig gøy for jeg hentet hjem storpuddel valpen min for snart en uke siden og jeg var fast bestemt på at hun skulle hete Nora. Jeg omtalte hun som Nora, men endret det rett før jeg hentet ho til Hera? Nå må jeg bare kosemose litt ekstra med lille frøkna når jeg ser hvor fort de vokser?
 14. Jeg er så betatt❤ Har hele tiden inbildt meg at det ikke spiller noen rolle om det er omplasseirngshund eller valp, men må innrømme at søtshetsfaktoren til valp er vanskelig å slå?? Tusen takk?? Foreløpig er hun drømmevalpen. Sover hele natta og ikke et uhell inne siden jeg hentet henne på torsdag? Tusen takk?? Ja, jeg vil så gjerne treffe Lotta? Må få til å møtes i løpet av sommeren. Du får rope ut om du noen gang er i nærheten av Moelv ? Jeg må si meg enig ? Tusen takk??
 15. Da er det på tide å lage en tråd til Hera! Jeg har lenge drømt om den perfekte storpuddelen og endelig er hun i hus. Planen var å overta unghund/voksen pga Mike er 10 år og ikke så glad i valper, men når sjansen dukket opp for å kjøpe valp fra favorittoppdretteren så måtte jeg bare kaste meg i det. Hils på Ars Nova's Hera Juliett 5 uker 7 uker Hentedag 9 uker
 16. Hentet Hera på torsdag ? Har prøvd å legge ut tidligere, men fikk ikke til å legge ved bildene. Jeg har aldri hatt valp før så har ingenting å sammenligne med. Enten så er ho drømmevalpen eller så er det veldig stille før stormen? Ho har sovet hele natta så jeg vekker henne kl 7 for lufting før vi sover videre. Det har ikke vært et eneste uhell inne enda og i går var det krise på jobb så jeg måtte kjøre blomster. Frøkna lå og sov i i buret ved siden av meg og kunne ikke brydd seg mindre når jeg gikk ut av bilen for å levere blomster. Ho elsker å leke og er så god og kosete og
 17. Å sitere innlegg var ikke min sterkeste side så nøyer meg med å si tusen takk for gode kommentarer om valpepøbelen jeg venter på? Jeg er betatt av frøkna! Har du lyst til å fortelle om hunden til foreldrene dine enten her eller på privat mld @soelvd??
 18. Det er stor? Hun kommer fra Ars Novas - Vivian Wahl
 19. I dag har jeg besøkt valpene igjen og fikk endelig vite hvem av dem som blir min. De første to bildene er fra forgje besøk da hun var 5 uker og det siste bildet er fra i dag 7 uker gammel. Henter henne 2. Juni?
 20. Planen var unghund/voksen, men det kommer en valpepøbel i begynnelsen av juni? Jeg har bare hatt omplasseringshunder før så dette blir min første valp.
 21. Rart å bla gjennom denne tråden nå og lese om treningen med Lasse og se bilder. Husker hver en tur med både oppturene hvor jeg var så stolt og glad som man kan få blitt og nedturene hvor tårene ikke var langt unna. 17 juni. Ca 2 år etter at Lasse kom til meg så fikk han slippe å være redd. Vi kom langt, men ikke langt nok til at han kunne fått en hverdag uten angst og redsel. På så mange måter var han min drømmehund, men det finnes desverre flere folk og hunder rundt oss enn de han kjente og likte. Veldig rart å bare ha Mike som nå er 10 år gammel. Det har vært vanskelig å motive
 22. 17. juni fikk Lasse slippe all angst og redsel ❤ Jeg håpet i det lengste på at vi skulle få 14 fantastiske år sammen og få redselen og utageringen hans under kontroll, men jeg kom til et punkt hvor nok var nok og han skulle ikke gå rundt å være redd mer. Vi fikk 2 år som jeg aldri ville vært uten ❤
 23. Såååå vanskelig å velge for jeg tar så mange bilder, men disse er jeg veldig glad i <3
 24. De gale har det godt:P
×
×
 • Create New...