Jump to content
Hundesonen.no

Hundepass i sommer


voluz

Recommended Posts

Hei!

Bor i Trondheim og har 2 whippet'er (begge tisper, den ene snart 2 år og den andre ca. 8 mnd.). Flotte, snille og friske hunder! :)

Men til sommeren skal vi 2 uker til syden (13.-27. juni), og har ingen til å passe hundene... :)

Noen som vet om noen bra kenneler eller andre muligheter i Trondheims-området? :shocked:

post-2402-1239966225_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jeg er meldt som krisehjem til sommeren. Kanskje det blir slik at jeg passer på de :) Hos charlottes altså.

Hehe.... høres bra ut. :)

Spørs om det blir Charlottes.. de var litt dyre.. 300 kr pr. påbegynte døgn. Hvis hun tar det pr. hund blir det 600 kr om dagen. Det har vi ikke råd til når Orkdal Hundepensjonat bare tar 260 kr dagen for 2 hunder...

Link to comment
Share on other sites

Charlottes tar 300,- i døgnet for hund nr. 1 og 250,- i døgnet for hund nr. 2. Blir 550,- i døgnet for oss da. Vi skal være borte i 14 dager, så det blir 7700,- - noe som er langt mer enn vi betaler for vår egen sydenferie...

Så Charlottes må utgå for oss pga. pris.

Orkdal Hundepensjonat AS tar 3640,- for samme periode, så da må det bli der...

Med mindre noen vet om andre hyggelige folk som passer for en billigere pris? :ahappy: Viktigste er jo at hundene får det bra, men "spa-opphold-pris" må dessverre utgå.

Oppdretteren vår hadde gledelig passet, men hun har dessverre akkurat flyttet 50 mil unna, så blir litt tungvindt.

Link to comment
Share on other sites

Heihei! Nå ble jeg jo veldig nysgjerrig her! Kan jeg spørre hvem disse frøknene er?

Jeg skulle gjerne ha passet de,men har to whippetgutter her,hvorav den ene er en unghund og ei skikkelig hormonbombe,så han hadde stresset fælt med to tisper i hus tror jeg.

Men har du prøvd å spørre på myndeforumet? Eller på sidene til myndeklubben avd.Trøndelag?

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Hei!

Bor i Trondheim og har 2 whippet'er (begge tisper, den ene snart 2 år og den andre ca. 8 mnd.). Flotte, snille og friske hunder! ;)

Men til sommeren skal vi 2 uker til syden (13.-27. juni), og har ingen til å passe hundene... :whistle:

Noen som vet om noen bra kenneler eller andre muligheter i Trondheims-området? :shocked:

Hei hei

har du funnet et sted å ha hundene dine? Jeg kan bistå men vet ikke hvordan du skal få dem til meg (Drammen)..

Link to comment
Share on other sites

Guest Stella

Hei hei

har du funnet et sted å ha hundene dine? Jeg kan bistå men vet ikke hvordan du skal få dem til meg (Drammen)..

Siden det er 28. juni i dag, altså at de kom HJEM fra ferien i går, så antar jeg at de ikke trenger pass til hundene sine lenger :whistle:

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Hei!

Bor i Trondheim og har 2 whippet'er (begge tisper, den ene snart 2 år og den andre ca. 8 mnd.). Flotte, snille og friske hunder! :icon_redface:

Men til sommeren skal vi 2 uker til syden (13.-27. juni), og har ingen til å passe hundene... :thumbsup:

Noen som vet om noen bra kenneler eller andre muligheter i Trondheims-området? :shocked:

Heisann! Ble jo litt sent denne gangen, men neste gang kan du eventuelt sjekke ut våre tilbud innen hundepass her.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
  • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
  • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...