Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvor lenge kan vom hundemat ligge i kjøleskap?


Baby

Recommended Posts

Superenkel spiselighetstest:

Er du i tvil, så la bikkjene avgjøre om maten fremdeles er spiselig. Eter de det, så er det spiselig. Eter de det ikke, så er det kastelig. :)

Lever alle hunder etter den regelen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Superenkel spiselighetstest:

Er du i tvil, så la bikkjene avgjøre om maten fremdeles er spiselig. Eter de det, så er det spiselig. Eter de det ikke, så er det kastelig. :)

Hva om man har hunder som spiser ALT uansett da? :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det hadde ikke fungert å la min avgjøre det iallefall. Huff, husker fortsatt ånden hans da han hadde funnet en muggen fetaostpakke i hagen (av alle ting). Ikke mye kresen der nei.

Nei, samme her. Har hatt en som elsket mat og jo mer råtten, jo bedre. En senvinter stakk han av når vi var hos mine foreldre. Langt om lenge kom han tilbake med ei gammel ribbe i munnen. Den hadde masse hvit makk på seg og vi holdt på å spy da vi kjente lukten. Var nødt å dra den ut av ham, fra langt ned i halsen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lever alle hunder etter den regelen?

Nja, her i huset lever mine tre hunder etter den regelen. Så når de ikke vil ha maten og det lukter rumpe av den, så gir jeg det hele til naboens hund. Han har en litt høyere terskel for hva som er etandes eller ei. I dag fikk han seg en deilig frokost bestående av cirka 1 kilo kyllinghalser. Hundene mine åt av dem i går kveld, men i morges var det i deres øyne slutt på spiseligheten. Naboens hund var derimot kjempefornøyd da han kom tuslende for å tigge litt frokost. Jeg dumpet kyllinghalsene i snøen i hagen, og lot ham ete av hjertens lyst.

Hunder er åtseletere. I naturen eter de sure, slimete kadavre som yrer av fluemakk og det som verre er. Bakterier er ikke noe stort problem for friske og sunne hunder som er vant til et variert kosthold. Men det kan føre til problemer hos hunder som aldri eter noe annet enn én type mat, dag ut og dag inn. Problemet skyldes ikke nødvendigvis bakteriene, men liksågodt at maten er uvant. Vi nordmenn får jo også ofte problemer når vi drar til utlandet og eter uvant mat (det behøver ikke å være sånn at maten er infisert av salmonella eller lignende!).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tatt fra hodet vil jeg tippe.

Innpakket i kjøleskap 6-7dager

Åpent i kjøleskap 3-4dager

???

Fakta :

Holdbarhet fra fabrikken er 1år fra produksjonsdato.

Gjelder ikke om produktet har vært tint / ute av fryselager...

Vært å hentet 200kg i dag, så når har vi mat en god stund... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...