Jump to content
Hundesonen.no

Buhunden Luna


Tuskelusken

Recommended Posts

Luna er en svart buhund født 16. september 2008 Luna er en skikkelig rampejente og ikke minst, en tøffing! Hun er utrolig pågående mot andre hunder. Hun vil bare leke da. Selvom de andre hundene hyler til henne av raseri bare hopper hun på de og slår lekent med labbene.

Luna er utrolig leken og hun vil leke med alt og alle. Kaniner, hunder, sko, klær, mennesker, ALT! Hun elsker å bite i tær og i buksebein og hun elsker å jakte på de andre dyrene våre. Av katten har hun fått seg noen klor, ja, så hun har litt respekt for katten, men bare litt. Kaninn og marsvina får hun ikke leke med for hun biter for hardt...

Men hun er en liten søtnos. Skikkelig søt rampejente. Hun er kullsvart med hvitt bryst og hvite tær. Jeg gleder meg til hun blir stor for da blir hun en skikkelig buhund! Jeg liker voksne hunder best jeg. Det er de som er finest, selvom valpene er utrolig søte.

Tussi er den forrige hunden vår. Hun var blakk og døde i sommer. 14 år gammel. Savner henne sårt.

292qrex.jpg

oksj28.jpg

Luna vil leke med alle, men ingen vil leke med Luna

v5liz8.jpg

2rokhgg.jpg

mw7gnl.jpg

Og her er et bilde av Tussi:

2ypmesy.jpg

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 68
 • Created
 • Last Reply
 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...

Luna har nå blitt større og litt roligere. Men enda så finner hun ting å tygge på. Alt mulig. Hun har også blitt rensligere. :D Jeg håper det ikke er så lenge til hun blir helt renslig!

Her er noen bilder fra turen i dag:

6fcmbn.jpg

2lz2gy.jpg

25phcpf.jpg

Må jo snuse litt...

11abf9e.jpg

Gøy på isen...

2i6knqh.jpg

2lig5kx.jpg

1q08e0.jpg

2myu3i8.jpg

28md648.jpg

9vd343.jpg

nowr5u.jpg

kevq4x.jpg

Ehm. flere bilder kommer senere. Akuratt nå tisset Luna i trappen, og dataen en under trappen, og hvor lander tisset, rett i hodet på meg sefølgelig. <_< Det er ikke første gang Luna har tisset i trappen, rett ned på tastauret, men det har aldri landen rett i hodet på meg... Så nå skal jeg bare ta meg en dusj jeg...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
  • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
  • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...