Jump to content
Hundesonen.no

BH Montmorenja's Elleville Chili


M.J

Recommended Posts

Jeg tenkte jeg kunne lage en egen tråd til Chili siden den andre tråden inneholder flest Veslabilder:)

Chili er en tervuerentispe som er født 02.02.06. Hun flyttet inn til meg da hun var 15 mnd.(mai 07), og her skal hun bli :P.

Her er noen bilder fra i dag:

IMG_2709.jpg

IMG_2713.jpg

IMG_2717.jpg

IMG_2726.jpg

IMG_2753.jpg

IMG_2757.jpg

IMG_2773.jpg

Chili har fått seg ny hobby - snødykking.

IMG_2784.jpg

IMG_2791.jpg

IMG_2797.jpg

IMG_2798.jpg

Lekker løpestil :P :

IMG_2816.jpg

IMG_2819.jpg

Viktig å passe på leken sin i tilfelle noen skulle komme og ta den...

IMG_2821.jpg

IMG_2825.jpg

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 51
 • Created
 • Last Reply
Hehe, snødykking er en av favoritt hobbyene til mine terver også, det kan skjule seg mye spennende i en snøhaug vet du :rolleyes:

Hehe... I bergen har vi sjelden nok til snødykking... men engler i snøen lager vi masse av :)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
  • Veie opp med et dl mål på en bakevekt? Hvis du ikke har fått med fôrkopp med mål fra forhandler. Det kan du spørre om å få, de har det ofte til utdeling.
  • Min valp skal ha 49 g av royal cannin puppy mini 2-10 måneder. Hvor mye er dette i dl?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...