Jump to content
Hundesonen.no

Enda en valpetråd :)


Ingidano

Recommended Posts

 • 2 weeks later...

Begynner å bli overbevist om at tispa holder igjen løpetida med vilje :rolleyes: Og mens eg fortsatt venter i spenning prøver eg desperat å unngå å gå bananas i nermeste dyrebutikk, trenger i grunnen ikkje mer utstyr, men det hadde jo vert kjekt med litt nytt.. Og det selv om eg ikkje vet hvilken størrelse en eurasier skal ha... :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ha ha ha kjenner til den :lol: Gikk banans i dyrebutikken dagen etter jeg hadde vært hos oppdretter jeg, måtte vente en måned til jeg kunne hente ham, pga mattilsynet. Så da gikk tiden med innkjøp av diverse unyttigheter. Ante ikke hvilken størrelse han skulle ha heller.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

næ så spennende:D er selv i samme båt:P venter på at den lille valpen min skal bli født;) heldigvis ikke lenge igjen nå.

blir født i løpet av en uke, har termin den 16.:lol: følger spent med på hjemmesiden til oppdretter for å se når temperaturen synker=)

dere må legge ut bilder av nurka deres når de blir født da!

Link to comment
Share on other sites

Eneste fordelen med å måtte vente så lenge er at eg rekker å spare opp igjen pengene eg hadde satt av til valp, men som plutselig måtte brukes på dyrlege på gamlehunden...

Spennende ja, hopper høyt i sofaen av forventning hver gang det kommer en mail fra oppdretteren :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lenge siden jeg målte henne, men 50 - 55 ish cm høy og ca 20kg.    og som simira nevner så er det nok værre med butikker og sånt ja. Du får nok sitte på uteservering da. ☺️
  • Jeg kjøpte meg leilighet med slitemerker etter dyr. Er det parkett der kan du nesten banne på at det blir merker etter klør etterhvert uansett. Jeg har også leid ut leilighet til noen som skaffet seg valp mens de bodde der og der så vi ingenting på gulvet, men der var det også linoleum som stort sett tåler mer.    Utleier vet hvilken risk de tar tenker jeg når de leier ut til noen med dyr, og uhell kan skje den beste. Det er derfor man har depositum. Som utleier kan man også ha utleieforsikring som også eventuelt dekker sånt.    Som leietager så hadde jeg nok lagt opp til suksess med valpebinge/bur når jeg ikke kan følge med/til hjemme alene bruk. Jeg husker vi hadde beaglen løs på badet når han var liten for der var det mest hardført og minst ting å ødelegge. (Gikk løs på innholdet i bosset noen ganger da 🤮 ) Dog må man jo da ta hensyn til eventuelt gulvvarme og sånt da.   Hamstre inn diverse tygg og leker som er lov for hunden å eventuelt ødelegge når det klør i tennene og har lopper i blodet. Fylt kong/toppl/sodapup/lickimat, eventuelt også fryse dem er fint tidsfordriv for dem. Gå valpekurs også så får du hjelp også om det er noe du sliter med. Og også husk å lære valpen ro, ikke alle som helt klarer å finne roen selv når de er alene uten søsknene sine lengre. 
  • Gleder meg så på dine vegne! Og spent på hva du ender opp med! 😁
  • Har med hensikt leid eldre leilighet med noe slitasje fra før av med valp, og passet godt på at det ikke ble unødvendig slitasje selvsagt. (Nå som vi eier nesten ny bolig og hatt valp ser man bruksmerker veldig mye lettere for å si det sånn.) Synes ikke det er helt god dyrevelferd å la en valp være mer i binge enn løs, så noe slitasje må man regne med selv om man passer godt på. 
  • Tispen hadde stådager, sto for andre hannhunder, men ikke den utvalgte. Ble inseminasjon.  Har det noe å si for valpene? og kullet sånn i helhet? Er det negativt??  Hadde dere kjøpt fra denne tispen?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...