Jump to content
Hundesonen.no

Nordisk vinner, Danmark


Benedicte

Recommended Posts

Noen som har resultater derfra?

Gratulerer så mye til X'en til Emma som ble Nordisk juniorvinner-08! Ikke værst med to juniorvinnertitler :wub:

Du fikk meldingen min ja, skjønner jeg? Hehe.

Grattis nok en gang, Emma! :)

Også halvtanten til X'en fikk ny tittel i dag! Dansk(og da også nordisk) champion!

Link to comment
Share on other sites

Min egen oppdretter som også driver oppdrett av leonberg fikk Nordisk vinner på sin Soldronningens Nasse! :wub:

Vi norsk heiagjeng-team heiet på henne! :)

Victoria fikk CERT, CACIB, bled NORDV med sin whippet. Ikke nok med det, BIR og BIG2 og jubel i taket :)

Link to comment
Share on other sites

Grattis herfra også til Emma og X. Pappa'n til Willy stod på den verst tenkelige plassen... 2. bhk med res. cacib, og gikk dermed glipp av både NORDV-tittel og championat (slått av en spansk hannhund som står i Sverige). Kennel-søster Li-Brie's Lady O'Lorien fikk dog både tittel og championat :wub:.

Link to comment
Share on other sites

For vår del gikk det ikke veien - Amigo vant åpen klasse men det ble ikke delt ut CK til noen av hannene. Kritikken var kjempegod men det var bevegelsene som hindret oss - dommeren fortalte meg etterpå at han var sitat: "ich bin ein bewegungsfanatiker" sitat slutt.

Kritikken:

"Sehr schön aufbebaut, in noch passende rahmen, gut geschnittene kopf, sehr gute tiefe und typisches hahrkleid. In der bewegung, vorne und hinten nicht paralel und etwas instabil"

(meget vakkert bygget, i passe størrelse, velskåret hode, meget gode poter og typisk hårlag. I bevegelser er han ikke parallell framme og bak og noe ustabil).

Men Millett - venninna til Amigo gjorde storeslem: CERT, CACIB, 1 BTK, BIM. Dermed fikk hun 2 titler med seg hjem - DK UCH og NORDV-08!

Link to comment
Share on other sites

120 mil senere, svimeslått og sliten, skal bare sjekke jobbmail før jeg skal på kurs i morgen tidlig, men klarer å taste meg inn hit i stedet... :)

Anyway, tusen takk for gratulasjoner! Kjempemoro å gjøre det bra for en berneroppdretter jeg har stor respekt for, kjempegøy å få full uttelling for turen, og litt tittel-sugne er en jo - hvorfor skulle jeg ellers dra? 16 i klassen, så det er ikke en dritt-tittel rekendes på ei fjøl, heller...

Gratulerer til alle andre som har gjort det bra!

Og stor medfølelse med Boss, Siri - X'ens far og halvbror fikk hver sin andreplass i respektive klasser, dritsurt! (Selv om det jo egentlig er bra resultat, det var 88 bernere påmeldt. Men en tredjeplass er bedre enn en andreplass, når det er cert og titler om å gjøre)

Nå skal jeg sove pittelitt, kjenner jeg...

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer til alle!

Selv om jeg ikke fikk dratt så var hunden jeg har stilt frem i 2år der, Rimabra's Ringleader, og hun ble nordisk vinner og BIM med cacib :P (er n og dk uch fra før..)

:) Cola... En av de vakreste cc`ne på jord.....

Gratulerer til alle sammen! ;)

Jeg kom selv hjem med Nordisk juniorvinner tittel på Armani.... :P

Link to comment
Share on other sites

Jeg er hjemme igjen med TO nye titler i bagasjen! Saeta kan nå smykke seg med det formelle navnet N Dk Uch NordV-08 Andvaka Solaris! :D Det var selvfølgelig utrooolig moro! Bilder kommer senere, må få dem fra hun som tok for oss der nede først.

Gratulerer SÅ mye Caroline :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg er hjemme igjen med TO nye titler i bagasjen! Saeta kan nå smykke seg med det formelle navnet N Dk Uch NordV-08 Andvaka Solaris! :P Det var selvfølgelig utrooolig moro! Bilder kommer senere, må få dem fra hun som tok for oss der nede først.

Jeg håpet det var deg Silje mente hun hadde gode nyheter fra :)

:PGratulerer så masse :D

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk begge to, er så fornøyd med frøkna :)

Må kanskje legge til at BIR og også NordV ble Multi Ch Edglonian The Real McCoy, han ble også BIG4. Hannhundcert gikk til Gb Ch N S Uch Japaro By Design som da fikk sin Nord Uch-tittel. Vakre hunder begge to :D Dessuten stilte jeg også N Uch NV-07 La-Min-So's Blue Silver Otto som ble nr. 3 i åpen hann med excellent, og hans far Felthorn Insider fikk også excellent i samme klasse. Det ble ikke delt ut noen juniorvinnertitler da ingen juniorer fikk excellent (som jeg forsto man måtte ha for å få tittel).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vi har måttet deale med en hel del mageproblemer oppigjennom. Er vel ca. en måned siden siste episode med diaré og litt nedsatt allmenntilstand, og løsningen ble Hills tørrfôr (og kun det; ingen godbiter eller annen mat) i tre uker, samt probiotika og kulltabletter. Kanskje det kan være lurt å ha et slikt "regime" i en periode med veiledning fra vet?
  • Her anbefalte også veterinæren Hill's i/d, helst boksmat men den er så dyr så jeg gikk for tørrfor. Min ble fin i magen etter to dager på i/d, i tillegg til Zoolac og Canikur. Går du for tørrfor er det viktig å bløte det opp først.
  • Høres ut som dere har det meste på stell! Kjør på tenker jeg 😁
  • Hill’s ID boksemat har vært redningen de gangene jeg har hatt erfaring med skikkelig mage-/tarminfeksjon hos hund, ikke vet jeg hvorfor denne maten er så effektiv sammenlignet med vanlig skånekost, men det er det. Burde brukes etpar dager lenger enn man tror er nødvendig, og gjerne også DiaTab eller medisinsk kull som tilskudd.
  • Vil gjerne høre deres erfaringer om hund og diare, om hvor langvarig en mage-/tarminfeksjon kan være:  Tispen min er snart 9 år gammel. For halvannen uke siden fikk hun løs mage/diare. Etter noen dager ga jeg henne probiotika, uten at det så ut til å hjelpe.  Tok kontakt med veterinærklinikken, der klinikksekretæren mente at det ikke var noen grunn til konsultasjon så lenge hun var pigg og hadde matlyst. Hun foreslo å bruke Webiotic.  Tispen fikk Webiotic i tre dager, og avføringen ble normal. Nå, tre dager etter avsluttet kur, har diareproblemet kommet tilbake (oppe to ganger i natt...). Jeg har gitt henne probiotika. Det er nå helg, og problemet er jo ikke akkurat akutt. Men har tenkt å ta kontakt med veterinæren igjen på mandag.  Jeg vet jo ikke om klinikken vil mene om tispen "kvalifiserer" til konsultasjon, siden dette ikke ser ut til å gi seg. Bør jeg insistere? I bakhodet lurer jo tanken på tarmkreft. Men altså, hunden virker pigg og spiser. Hadde blod i avføringen tidlig i sykdomsperioden, men ikke nå.  Noen som har noen erfaringer å komme med?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...