Jump to content
Hundesonen.no

tm active hundedekken


Recommended Posts

Tenker på å kjøpe dette, var veldig grei pris synes jeg iallefall, og ser greit ut og. Noen som har erfaringer?

Tar også gjerne imot andre tips, ikke over 300 kr. Helst vanntett, kommer sikkert til å bli mest brukt på sure kalde våte dager.

:lol:

http://www.hooks.se/Butik/docs/produkt.asp?pf_id=NO-045088%20%20%20%20%20%20%20%20%20&dept_id=NO-196

Link to comment
Share on other sites

Søk på nett etter dogman dekken :lol: Jeg har kjøpt et dogman-dekken på nett og det er jeg kjempe fornøyd med. Det andre jeg har er kjøpt hos veterinæren. Felleskjøpet skal også ha dogman-dekken men det er ikke alle som tar inn, så du må kanskje høre med butikken om de ev. kan bestille inn hvis de ikke har i butikken eller på lager.

Link to comment
Share on other sites

Har søkt på nettet etter dogmandekken nå, men finner ikke noe jeg...

Forreste, Casper er jo ca 60 cm i rygglengde, men det må da bli for stort hvis han skal ha samme størrelse som en amerikansk bulldog? Mye smalere mellom forbena og sånn tenker jeg...

Men finner jeg det kan jeg jo se på størrelsene selv da.

Hvis noen har andre tips om bra, rimelige dekken taes de imot med takk. Må være regntett.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Ja det så jo godt og varmt ut da :) Men så også litt klumpete ut da, tenker på om det er godt å løpe med og sånn, Casper er iallefall veldig activ ute.

Har litt lyst på det Josephine la ut over i tråden, men finner ikke noen nettbutikker som selger det :/ skal høre på felleskjøpet når jeg kommer hjem...

Finner plutselig så mye at jeg ikke vet hva jeg skal velge egentlig :/

Link to comment
Share on other sites

Betalte 300-350kr for dette dekkenet i strl 60cm(prisen stiger jo større du trenger) er merket dogman er kjøpt på felleskjøpet

*klipper*

Jeg har også dette dekkenet. Er veldig fornøyd med det! Bruker det mest i kald bil og jentene er varme og gode vinterstid.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har også et weatherbeta dekken til Dina, og jeg (og hun) synes kanskje det er litt stivt, men ellers er det et godt dekken som både har reflekser og som er varmt og godt. Hun hater det, men håper det er en tilvenningssak, for hun skjelver veldig når hun går uten teppe når det er kaldt. Noen som har noen tips om myke dekken som har mageflapp og er varme og vann/vind tette?

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Vi har dekken fra "Seleverkstedet." Aner ikke om de er vanntette eller hvor mye de koster ;) Når hundene er løse og springer i galopp som tullinger begrenser dekkenet beina litt ;) Men det er veldig greit å ta på og av, samtidig som det ikke detter av. Man fester det med MYE borrelås foran og bak ;) Vi fikk sydd på refleks også ;) Samme stoff inni som på utsiden.

Link to comment
Share on other sites

Har kjøpt det Josephine viste over i tråden her nå ;) Fornøyd med det, men bare fått brukt det en gang da, og da var det kanskje ikke kaldt nok ute, for han peste he he

Sitter bra iallefall, heldig at jeg fikk tak i det, for det går visst ut av sortimentet. Måtte bestille fra en butikk til en nærmere meg.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Har lest gjennom den ja, men som jeg nevnte ønsker jeg ferskere innvendinger siden selv de tidligste svarene der er noen år gamle. Ja gjør det ikke enkelt for meg selv. Diesel er absolutt ikke uaktuelt, blir nokk det om jeg går for en form for varebil! Bensin er bare det som hadde vært optimalt med mitt kjøremønster og hybrid hadde bare vært foretrukket mtp lavere utgifter. Hvorfor vil du bytte til Caddy? Hvilken modell hadde du og synes du det har funket bra?
  • Denne dukket opp i flyttelasset i dag, må le litt, det er noen år siden!
  • Skal du ha hybrid (ikke plug-in) og firehjulstrekk, er det ikke mye å velge i i den prisklassen og nyere enn 2017. Er diesel helt uaktuelt?  Selv har jeg SUV-varebil, hatt den i 10år. Plass til to store bur ++. Diesel og firehjulstrekk. Når den skal byttes ut blir det mest sannsynlig Caddy. 
  • Skrev en masse om god erfaring med Berlingo Multispace her, men den oppfyller ikke kravene etter at jeg leste innlegget ditt en gang til. Nå ser jeg det er mange tråder om hundebiler på forumet, men om du ikke har sett den allerede så ta en titt på denne, som tar for seg litt med ulike løsninger og innredninger:  
  • Hei! Jeg er på jakt etter en ny bil ila høsten/vinteren og sliter veldig med hva jeg skal gå for, da det er fordeler og ulemper med alle jeg finner. Jeg er heller ikke så god på bil selv og ombestemmer meg hele tiden😅 Så håper noen her har tips og andre synspunkter! Jeg har en gammel Rav4 som har bra med plass, men med alt utstyret jeg har er baksetene alltid fylt og veldig rotete. Så jeg ønsker bedre plass/et bedre system på innredningen. Kjører mest korte strekninger i hverdagen og kun lengre om sommeren, da til diverse konkurranser og kurs. Jeg har to cockere som skal ha plass i hvert sitt bur og det holder med kun 2 seter. Dette blir min hovedbil. Bor i Nord-Norge så den må takle litt vær og ymse veier. Mine krav: automat, firhjulstrekk, nyere modell (helst etter 2017), rundt 300k, helst hybrid(ikke full el-bil eller plug-in), selvfølgelig driftssikker og ikke alt for dyr i bruk. Vil helst kjøpe fra en merkeforhandler. Per nå står jeg mellom 3 typer biler: 1. Vanlig SUV. Mest sannsynlig en RAV4 hybrid med takboks og opphøyd gulv i bagasjerommet, evt andre modeller med stort bagasjerom om noen har tips. Positivt: hybrid, billig i drift, enkel å vedlikeholde, kommer ofte med lang garanti, vet jeg er fornøyd med denne typen bil. Minus: mindre plass og ganske dyr i innkjøp da jeg må ha en 2019 modell eller nyere for å få flatt bagasjerom. 2. SUV varebil. Positivt: Veldig god plass, en type bil jeg liker å kjøre og tror egentlig en slik en hadde vært perfekt. Minus: Ekstremt vanskelig å få tak i med mine ønsker, de få modellene jeg har funnet har kjente feil/kjørt veldig langt, dårligere komfort, og diesel er ikke optimalt for mitt kjøremønster. 3. Kassebil, typ Caddy. Positivt: Kanskje litt for god plass, mulighet til å lage soveløsning inni bilen(men usikker hvor mye dette blir brukt), lett å få tak i, og får en billigere og nyere bil enn de andre to alternativene. Negativt: Mye tilrettelegging som må til(isolering, bytting til gittervegg, mm), diesel, usikker hvor god de er å kjøre og må si det ikke er de fineste bilene, selvom det ikke burde ha noe å si😂 Kunne gjerne hatt en kassebil som bil nr. 2, men frister mindre som bil nr. 1. Noen som har noen tips eller innvendinger? Har sett litt i de andre trådene, men de er jo ganske gamle nå og finner ikke akkurat det jeg er ute etter ☺️
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...