Jump to content
Hundesonen.no

Annonse for renrasede valper- som helt klart ikke er renrasede


Lola Pagola

Recommended Posts

Så en annonse på finn nå, på chihuahua valper. Det reklameres om at disse er renrasede, men etter å ha sett på bildene, ser man helt klart at de ikke er det, faren er jo en terrier av noe slag! Og jeg har ikke sånn voldsomt greie på denne rasen altså, men en langhåret chihuahua ser da vel ikke ut som faren der vel?

Hva synes dere om dette? Skal man si i fra til enten finn.no eller eieren av annonsen, eller skal man bare la folk bli lurt?

En annen diskusjon er jo hvor utrolig lettlurte folk er som går på slike annonnser...

Link to comment
Share on other sites

Vi rapporterte flere da det en stund krydde av falske DP annonser på Finn.no. Raseklubben satte også inn en annonse der som viste hvordan en ekte DP så ut.

Nå har finn.no stoppet de som alltid la ut falske annonser, så er mye mindre falske DP annonser innpå finn enn det det var før.

men tror ikke det hjelper å sende inn klage bare en person, må være fler som bryr seg før de gjør noe.

Link to comment
Share on other sites

jeg sendte en melding til finn.no iallefall, det er jo helt sprøtt å ta 15.000 for blandingsvalper!

og gjør flere det, reagerer de kanskje. Synes det er så dårlig gjort av folk å ikke legge ut riktig informasjon i annonser jeg altså, og særlig når det kommre til dyr... tsk tsk

Link to comment
Share on other sites

Den siste tiden syns jeg det har blitt bare flere og flere annonser fra Sverige. Rasene som selges er ofte chihuahua, boston terrier, mops, pomerian og andre småhunder. Snart er over halvparten av annonsene svenske.

De fleste selger valper som kommer fra Europa. Tror dessverre mange av disse annonsene er useriøse på det vis at hundene ikke er renraset, det følger ikke stamtavle med osv.

Link to comment
Share on other sites

Helt ekstremt er det. Skremmende.

Jeg synes også det er litt trist med blandingsvalper som blir gitt bort jeg da, synes man skal kreve en symbolsk sum. Er endel av disse også. Skjønner jo at de er vanskeligere å "bli kvitt" da, men de er da fullverdige dyr de og.

Link to comment
Share on other sites

Vel,om dere synes det er så gale på finn så se på Blocket.se ! Det er helt sinnsykt at folk får lov å skrive som om hunden de selger er renraset når den ikke er det!

Mange eksempler på at folk skriver i overskriften at;Chinese Crested valper selges!

Og når man åpner og ser så står det helt i slutten av alt rotet 20% puddel eller noe dritt.Det gjelder så å si 60% av annonsene faktisk!Om ikke mer.

Det skulle vært påbudt å skrive MIX,blandis eller lignende i overskriften!

Noen skriver til og med renrasede og senere i annonsen legger de til at det er bare få prosenter med en annen rase inni der.. :P IDIOTER!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...