Jump to content
Hundesonen.no

23.-24. august i Drammen


SFX

Recommended Posts

Jeg fant ingen tråd om denne, så da starter jeg. Fristen er ute, hvem er påmeldt?

Jeg hadde ikke tenkt å dra, og er derfor ikke påmeldt lørdag. Men så oppdaget jeg at søndagens dommer hadde gitt X'ens søster i Finland CK for noen uker siden, så da satser jeg på at han liker den norske søstra også, og bråmeldte på et par timer før fristen gikk ut i går... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Fant du ikke tråd om Drammen :rolleyes: To tråder ned, ...

...så finner jeg tråd om NKK Drammen 16.-17. august.

Jeg beklager, jeg skulle ha spesifisert at det gjaldt helga etter - Norsk Leonberger Klubb og Klubben for Større Selskapshunder, men da ble tittelen så lang...

Link to comment
Share on other sites

Fant du ikke tråd om Drammen :rolleyes: To tråder ned, ...

Emma snakker om Drammens utstillingen arrangert av KSS og Leonbergerklubben :D

Vi skal hit. Sambo skal være plassjef, jeg skal stille 3 hunder begge dager. Egentlig FÅR vi hotell, men jeg lurer på om ikke camp. vogn er en bedre løsning pga. hundene.

Link to comment
Share on other sites

Emma snakker om Drammens utstillingen arrangert av KSS og Leonbergerklubben :P

Vi skal hit. Sambo skal være plassjef, jeg skal stille 3 hunder begge dager. Egentlig FÅR vi hotell, men jeg lurer på om ikke camp. vogn er en bedre løsning pga. hundene.

Da kan vel hundene bo i vogna, og dere på hotell? :P

Nemi skal, men jeg skal ikke. :P

Flinke dyret det, som kan stille seg selv! :D

Link to comment
Share on other sites

Wops, slikt skjer.. dumme meg :D Beklager!

Kjempeteit, var du! Den første og eneste som har gjort en slik feil! :P

Det går så bra så, det er litt for mange utstillinger i Drammen den måneden for de av oss som ikke har pugget hele terminlista. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Noen som vet når finsk lapphund skal stilles opp i hvilken ring? Jeg har ikke meldt på selv, men skal se på. Men finner ikke noe informasjon liggende på leonberger klubben sine sider :ahappy:

PM er forsinket pga dommerforfall, men ligger nå på nett. Her er lørdagen. Endelig har berner oppmøte sent på dagen, og vi er ikke påmeldt da...

Søndag finner jeg foreløpig ikke noe for.

hvor i drammen er dette ?

Travbanen.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...