Jump to content
Hundesonen.no

20 år !


12345

Recommended Posts

så gøy=) gleder meg til jeg blir 20 jeg også, iallfall 18. 15 er liksom en alder uten mening. 16 år og man kan øvelseskjøre o.l 13 kan man få seg jobb.. 14 og 15 er liksom ingenting det:P

Nei, men når du er 14 og 15 bor du hjemme og har ingen utgifter. Du kan bruke fritiden på hva du vil.

Du har ingen forpliktelser og inget ansvar. Nyt det du så lenge det varer :)

Kaisa: Gratulerer med dagen på forhånd jeg :P

Link to comment
Share on other sites

Det er egentlig ikkeno kult å bli 18 heller, okei, du kommer lovlig inn på (noen få) utesteder, men de få utestedene som har 18årsgrense er skikkelig kjipe, og alle de kule man ønsker å gå på er det 20 års ID på.

Sånn egentlig blir man vel aldri fornøyd med aldern tror jeg :)

Jeg ønsker jeg blir 21 snart, og der tror jeg jeg skal bli en stund :)

16-17år er en kul alder da!

Spenningen med å kjøpe og få tak i øl, drikke i smug og snike seg ut om nettene! :)

Link to comment
Share on other sites

Det er egentlig ikkeno kult å bli 18 heller, okei, du kommer lovlig inn på (noen få) utesteder, men de få utestedene som har 18årsgrense er skikkelig kjipe, og alle de kule man ønsker å gå på er det 20 års ID på.

Men man kan ta lappen, kjøpe røyk selv, og... ja :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...