Jump to content
Hundesonen.no

Hiro, min Hiro


Riz

Recommended Posts

Nå har han bodd hos i 2 uker, og innflyttingen har gått kjempe greit. Han var hjemme fra første stund, ikke noe syting over å ha flyttet fra foreldre og søsken, bare lek og morro hele tiden.

Ikke noe vondt i han, (der er nok kattene uenige) bare voldsom leking som kan gå over styr. Kattene har vell vendt seg til han, men de sittere ofterer litt høyere opp i høyden nå enn før. Er de på gulvet så blir de raskt overfalt av en overivrig, lekesyk kjempe (i forhold til de). Kan se Hiro av og til komme med munnen full av Ragdoll pels. Stakkar Palan, hun er at for mild og god, og tillater det meste.

Han sover i sengen vår om natten, og der sover han hele natten også. Sier til meg selv (og andre) at dette bare er i begynnelsen når han ikke er renslig enda, men kjenner jeg meg selv rett så må vi sikkert kjøpe større seng etterhvert :rolleyes:

Her kommer noen bilder av han.

KopiavDSC_0196.jpg

DSC_0023-4.jpg

DSC_0059-5.jpg

DSC_0057-4.jpg

DSC_0049-4.jpg

KopiavDSC_0100.jpg

DSC_0018-8.jpg

DSC_0061-2.jpg

DSC_0086-1.jpg

DSC_0089-3.jpg

DSC_0034-3.jpg

KopiavDSC_0127.jpg

DSC_0123-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

åhhh såååå utrolig nydelig han er... :) . gratulere såå masse med valp.. :wub: ..ikke sant det er herlig å ha en valp... :D

du tar utrolig nydelige bilder av han! kjempeflink er du!!

Gleder meg til å se masse bilder av han fremover!! :D

Link to comment
Share on other sites

Det er en Boerboel:)

..ikke sant det er herlig å ha en valp...

Det er utrolig herlig...Mesteparten av tiden, men gud det er slitsomt også. Innimellom så kan jeg føle at jeg ikke strekker til, for han krever jo ganske mye denne tiden:) Første gangen jeg skal oppfostre en valp selv, så man blir litt slik "gjør jeg ting rett nå?" Også må jeg begynne å bla i den boken igjen.

Om noen mndr kommer jeg sikkert til å le av meg selv, hvor hysterisk kan man bli liksom? :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

OMG, såååå søøøøøøt! Jeg har IKKE sansen for "slike raser" (for å bruke et godt brukt uttrykk :o) men denne tassen var jo bedårende i massevis! Awww faktor ja! Nydelig farge på han, tror aldri jeg har sett en boerboel i den fargen..

Og ang. det å føle seg utilstrekkelig, det tror jeg er helt normalt når man har valp! Jeg tror mange av de som har hatt valp mange ganger til og med vil dra seg litt i håret innimellom. :) Det er derfor valper er så søte tror jeg.. Så de skal ha noe å bruke etter alle rampestrekene sine for å mykne oss opp igjen.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Her kommer litt flere bilder av Hiro. Han har nå blitt litt over 6 mndr og 38 kg. Han er bare godheten selv, så rolig og snill.

Vi har blitt ubeskrivelig glad i han, er på jobb når jeg skriver dette og savnet etter han tynger som bare det! Kan noen få tiden til å gå fortere?

Dette er ikke av det nyeste av han, men han er så utrolig søt her han ligger med yndlingsleken sin:)

0604-08085.jpg

0504-08058.jpg

0504-08051.jpg

Verdens vakreste og snilleste øyne

1805-08113.jpg

2305-08180.jpg

1805-08128.jpg

2805-08112.jpg

2805-08126.jpg

2805-08099.jpg

2805-08129.jpg

2805-08159.jpg

Noen bilder fra da det var snø.

ute2803-08121.jpg

ute2803-08085.jpg

ute2803-08238.jpg

WOW, det ble mange bilder. Kanskje prøve å oppdatere litt oftere:)

Link to comment
Share on other sites

Sitter bare her og gliser, jeg! :lol: For en vanvittig vakker skapning! Og du tar virkelig flotte bilder - hvilket kamera har du, og hvilke instillinger benytter du helst?

Link to comment
Share on other sites

Takk alle sammen, Hiro er virkelig enig i rosen om hvor pen han er.

Han er fra Norboerboel:)

Jeg har et gammelt Nikon D50 som oftest står det på Auto, men de mørke bildene står på P (som jeg har ingen aning om hva betyr), i hvertfall så blir bildene mørkere:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...