Jump to content
Hundesonen.no

Vi har fått valp:) og nå har det kommet en til:)))


millis

Recommended Posts

I går dro jeg inn til Oslo å hentet hjem vårt nye familie medlem :)

Han er fra Spania, har vært i Norge i 1mnd. Han ble født 6oktober 07.

Han er blanding mellom Shitzu og noe?

Lille nydlingen har etter masse fundering fra han kom inn døra her fått navnet Dexter, kaller ham nok Dex :)

img1311xp7.jpg

img1317kp4.jpg

img13183bk1.jpg

img1325rrj5.jpg

img13061jx5.jpg

Vi har masse jobb forran oss. Han kan ingen kommandoer og har ikke lært å gå ut for å gjøre fra seg. Heller aldri gått med halsbånd.

Han er vant med katter og barn så det går veldig greit. Eldar var bare skummel de første 15-20minuttene:)

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 216
 • Created
 • Last Reply

Tuuusen takk :)

Jeg er så happy, svever rundt på en sky her jeg puppeh.gif

Så skjønn! Er det andre importregler for spanjoler enn for grekere? Eller har det noe med alder å gjøre?

Jeg aner ikke jeg, var ikke jeg som importerte ham. Snille damen i Oslo skulle hente sin egen hund og så da to valper hos Julie Rescue som hun tenkte at disse skulle hun klare å gi gode hjem her i Norge, så hun tok med seg begge to.

Her er Dexter`s søster

101373511978jr2.jpg

Dobbeltpost brug siteringsfunktionen mod. Einstein&Charlie

Link to comment
Share on other sites

Jeg aner ikke jeg, var ikke jeg som importerte ham. Snille damen i Oslo skulle hente sin egen hund og så da to valper hos Julie Rescue som hun tenkte at disse skulle hun klare å gi gode hjem her i Norge, så hun tok med seg begge to.

Her er Dexter`s søster

101373511978jr2.jpg

Oi, de var forskjellige!

Link to comment
Share on other sites

Takkertakker :ahappy:

Vi var ute i dag og da hadde jeg med meg kameraet, da fant Dexter ut at han ville leke med Lincoln (5mndr)

Jeg fikk meg en god latter av de to:

Nå sniker jeg meg innpå deg...

img1345hkq4.jpg

SE! Jeg er farlig!!

img13437ykq4.jpg

Oida... Hel tryn!

img1344kuw4.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
  • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...