Jump to content
Hundesonen.no

Hvor får jeg tak i blod i Oslo?


imsdal

Recommended Posts

Takk for kjappe svar.

Var innom slakteren i Operapassagen, men der sa dem at de ikke førte blod siden alle vanlige butikker har det.

Har også vært innom Ultra på Stovner. De hadde ikke blod der heller.

Angrer nå på at jeg ikke sparte mer på blodet fra i høst.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 years later...

Ica Maxi på Storo har (hvis ikke så bestiller de for deg), Jacobs pleier å ha. Har også fått bestilt på Røa (Meny??) Pleier aldri være noe problem for noen av butikkene å skaffe.

De ville ikke bestille for oss. :wub: "De hadde ingen PLU på varen"... :wub:

Link to comment
Share on other sites

jeg fant fryst matblod i frysedisken jeg (på Ica på mortensrud). det er sikkert bare å spørre de som jobber om de har det, eller tråle seg gjennom frysediskene.. Det var iallfall en liten rund hvit boks (så vet du hva du skal se etter)

Link to comment
Share on other sites

Nå bor ikke jeg i Oslo, men det kan være vanskelig (bestillingsvare) å få tak i her også. Enklere mot jul, når "alle" skal ha blodklubb, visstnok.... :wub: Uansett, så må da butikkene kunne bestille det opp, det må da være en grei sak? Kanskje lettere om du sier at du skal ha endel bokser, så de ikke må ha resten på lager eller no?

Link to comment
Share on other sites

 • 7 months later...
Guest Springthing

Strøm-Larsen på Torshov pleier å ha blod.

Skriver under på denne. De har hatt det når jeg har vært innom i alle fall. Ligger i krysset Vogts gate/Hegermanns gate, rett ved der 20-bussen og 11, 12 og 13-trikken stopper.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...