Jump to content
Hundesonen.no

Sosialisering av hund på karmøy


Gry83

Recommended Posts

hei hei :P jeg har en border collie blandingstispe på 9 år som absolutt kunne trengt sosialisering med andre hunder.

jeg vil ikke dra på hundetreff der det er mange hunder med henne,da hun blir svært stresset av dette,og jeg vil jo ikke på noen måte gjøre problemene hennes verre enn de allerede er.

hun går greit sammen med andre hunder så lenge hun får tid til å bli kjent med dem,og dem ikke er for "pågående" i lek. blir det for mye,blir det fort halen mellom beina,glefsing og hyling/piping,altså klar beskjed om at dette liker jeg IKKE.

i møtesituasjoner med fremmede hunder kan hun sette i gang å bjeffe ukontrollerbart,og hun tør ikke å hilse på i det hele tatt. dette er jo ikke noe koselig,folk tror sikkert hun er en agressiv hund som vil "spise opp" deres hund,og dem trekker seg fort unna. men olivia er IKKE agressiv,kun usikker,hun har ALDRI angrepet en annen hund el.l,hun kun bjeffer.

jeg vil altså derfor veldig gjerne sosialisere henne med en eller max 2 andre hunder av gangen. trygge,stødige hunder med godt hundespråk. :P er det noen på karmøy som kunne vert til hjelp...? ;)

Link to comment
Share on other sites

fins det hundeklubb på karmøy da....? jeg har ikke bil,så er ikke så lett å komme seg frem og tilbake til haugesund... :icon_redface:

aner liksom ikke hvordan jeg skal gå frem heller,hvem jeg skal kontakte, etc. :blink:

Link to comment
Share on other sites

Har en rolig og snill hund, som ikke leker så voldsom(han vil helst at noen skal springe etter ham) og bor på karmøy. Kan godt være med og sosialisere hunden din. Hvor på karmøy bor du? Er medlem i karmøy hundeklubb og der er de utrolig dyktige, kan appsolutt anbefale og melde seg inn der.

Link to comment
Share on other sites

jan: det høres supert ut! hadde vert veldig gøy å møtt dere. :hyper: jeg bor i skudeneshavn... hvor bor du? :lol:

vurderer å melde meg inn i karmøy hundeklubb etterhvert ja,hadde vert topp å få til det. :P litt greit å bli kjent med et medlem der først (deg :P),så jeg ikke føler meg så alene og ny i gjengen. :P hehe... trenger visst litt sosialisering selv også. ;p ler. :P

men altså,utrolig koselig om du + hunden har lyst å møte oss,å finne på et eller annet sammen med meg + hunden. :P fint for hunden min med litt forsiktig sosialisering med en hund først,så tar vi det derfra. :P

Link to comment
Share on other sites

Bor i åkrehamn. Det er jo ikke så langt unna. du får gi meg et vink om hva tid du vil treffes da :) Karmøy hundeklubb er en kjekk klubb. Det går faktisk noen ungdommer med hund der på 14-17 år, så jeg liker meg nå veldig godt :rolleyes: , siden det går folk på samme alder med samme interesse der. hvor gammel er du da? Er 16 selv, hadde jo vert kjekt hvis du var på rundt samme alder?

Link to comment
Share on other sites

skal gjøre det vettu. :heart: akkurat nå er hun "sykemeldt" da,klarte å brekke ene ulvekloa på tur i går. :/ så må nok ta det med ro i nermeste framtid... skal til vetrinæren på mandag,mulig det er best å bare operere bort hele greia. så får bare se når hun er klar til sprell igjen. :D

er litt eldre enn deg jeg da,er 24. :D

Link to comment
Share on other sites

jo,kloa begynner å se bra ut nå. :)) den "døde" delen av kloa er i ferd med å dette av,og resten av kloa har grodd fint. ser ikke ut til å være vond heller. :D men blir nok et par "hviledager" til,tar ikke sjansen på at hun skal rive opp såret igjen på noen måte. *hønemor* :wub:

Link to comment
Share on other sites

hei du! så koseliiig å se deg her da! :):o

hehe,jeg er sikker på at dina ser kjempeflott ut,jeg er imponert over hvor flink du er til å klippe,jeg! ser jo helt profft ut,hvertfall i mine øyne. :o)

Link to comment
Share on other sites

Flink og flink fru Blom! ;) Er begrenset hvor fint når man må klippe med saks på en hund som i utgangspunktet HATER å bli klippet! ;) Spesielt når man nærmer seg føttene... Da tror Dina det er verdens undergang og at jeg skal kappe av føttene hennes:) Men hun blei no ganske fin til slutt! :D

Link to comment
Share on other sites

hun ble jo kjempefiiin! :ahappy: synes du er flink,jeg. :drool:

nesten synd at olivia ikke er en klippe-rase,hun ELSKER å klippe seg! (klipper henne under potene samt noen lange,strie tuster som stikker ut her og der :lol:) hun blir helt hysterisk av lykke hver gang hun ser saksa.haha. :sleep:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...