Jump to content
Hundesonen.no

Hvilken rase bruker du i agility?


Kristiin

Recommended Posts

 • Replies 126
 • Created
 • Last Reply
Guest Christine
Skriv på hvilken rase du bruker i agility da:D

Og hvordan den er i agility !

Har en ES som jeg tror egener seg i agility ..

Det er bare å begynne å trene agility det. At du har ES stopper vel ingen? :icon_redface:

Jeg trente agility med ene ES'en min, og skal ta det opp igjen når jeg finner en annen klubb å trene med. Når minste ES'en min(8 mnd nå) og jeg har vært igjennom et lydighetskurs så starter vel vi også med å trene agility(og det har jeg planer om å holde på med, så lenge hofter og slike ting sier det går greit), så for å gjøre det kort:

Jeg trener agility med engelsk setter :)

Hvordan det er?

Morsomt!

Link to comment
Share on other sites

Jeg trener ikke "seriøst" ennå, men jeg trener mine to sheltier litt i ag, veldig på hobbybasis fortsatt, og det går mest i hopping over trær som har fallt ned og slike ting.

Har også gått et kurs med eldstemann.

Lillemann som er mitt nye håp på ag fronten(siden eldstemann bare er treg og dum :) ) tror jeg vil gjøre det veldig, veldig bra, han er liten, rask, og er ikke det minste redd for å teste ut nye ting, hoppe høyt, klatre på ting osv, så han vil nok lære fort og blir veldig god om jeg bare får rævva i gir og kommer meg på et ag kurs med ham :icon_redface:

Link to comment
Share on other sites

Forsøkte litt agility med blandingshunden min (irsk setter/bc/labbis) (som ikke fins mer), noe som gikk helt greit, bortsett fra vippa..

Nå trener og konkurrerer jeg med min engelsk springer spaniel.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har Papillon og vi har trent hjemme i hagen i 2 år og har faktisk i dag vært å blitt kjent med en hundeklubb og skal snart begynne der på Agility kurs. Vi har jo ikke konkurrert enda siden hun ikke kan alt, men hun elsker det og jeg tror hun kommer til å gjøre det bra også!

Jeg kjøpte henne egentlig for å bruke henne til Agility og jeg hadde planer om å være 12 år og være med på landslaget :icon_redface: hihi

Men så begynte jeg med alt annet før Agility når det var Agility vi skulle begynne med først av alt. Vi har begynt med Utstilling og er mest aktiv der. Vi har prøvd oss på Bronse merket en gang og Lydighet var vell egentlig det siste jeg trodde jeg kom til å konkurrere i. Eller Jakt kommer vell aller sist :blink: Hun er ikke akkuratt Jakt hund og jeg er ikke et Jakt mennesker heller.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
×
×
 • Create New...