Jump to content
Hundesonen.no

Treningstreff i Oslo?


Guest LilleSkrekk

Recommended Posts

Guest LilleSkrekk

Tittei..

Skulle ha fått trent Izzy noe sosalisering med andre hunder da hun begynner å hyle og skrike hver gang hun ser en løs hund. Enten treningsterff eller gå tur-treff?

Noen som har lyst å være med? Jeg bor selv på siden av slottsparken men er ikke noe must å måtte trene der. Ville helst trent en plass der det er gjerde rundt, da jeg ikke stoler på henne vis hun ser en annen hund ;) Da er hun nok borte

vekk.. ;) Noen som vet om plasser der det går ann å slippe hunden, uten å måtte tenke på at hun stikker av?

Og evt noen som har lyst å være med å sosialisere henne?

Alle dager passer for meg egentlig.. ;)

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 56
 • Created
 • Last Reply
Guest LilleSkrekk

Izzy elsker alle slags hunder. Hun er skikkelig sosial, og det er positivt, men når hun ser andre hunder springe løst og hun er i bånd, skriker å hyler hun som om hun skulle bli mishandlet.. Har fått endel blikk etter meg ja ;) Så hun trenger en skikkelig treningsrunde med mange andre hunder.

Kan jo se om vi får flere med før vi setter en fast dato og plass.

Hvilke dager/helger passer best for dere? Her kan jeg alle dagene. ;)

Link to comment
Share on other sites

For oss som er geografiske analfabeter - hvordan kommer man seg til birkelunden? enten fra oslo s eller ullevåll. Og hva trener dere? :icon_redface:

Du kan ta trikk 11, 12 og 13 og buss 30, ihvertfall. Du kan også ta buss 21 til Sannergata og gå derfra, det tar vel 5 min.

Link to comment
Share on other sites

Mulighet for å arrangere treff førstkommende søndag, eller? :) Hadde vært moro å være med.

Vi er med ihvertfall :)

Aysha har løpetid da, så jeg har bare med lille frosk. Kunne vi trent litt passering? Noen her trenger det :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan førstkommende søndag forsåvidt, men ikke før etter 15. Det blir kanskje for sent for resten?

Jeg vil også være med, men jeg er på en utstilling, så for min del må det også bli senere enn 12... Josie trenger å trene sammen med andre hunder, det har hun ikke gjort på flere måneder :lol:

Link to comment
Share on other sites

Jeg vil også være med, men jeg er på en utstilling, så for min del må det også bli senere enn 12... Josie trenger å trene sammen med andre hunder, det har hun ikke gjort på flere måneder :lol:

Samme her, begge mine har trent lite med andre i det siste.. Nå skal snart begge på kurs, så jeg vil gjerne stille litt forberedt :lol:

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan hele dagen :) Men ikke veldig sent, for jeg har nesten en times reisevei (hvis vi snakker om Skullerud da :)) Men Oscar er skikkelig glad i andre hunder, og vi skulle gjerne fått trent litt på passering (uten hopp og sprett og tjohei.) Så hvis vi kunne klemt inn kanskje 15 min med det hadde det vært veldig fint?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Synes jo det med en ny hund var en god ide, hvertfall med at de kan også være med.  Min har ingen hemninger her heller, så jeg må sette begrensninger- det driter ho hardt i.. Vi driver med nosework, men er ikke det beste miljøet her nede.. Synes også det er rart å ha gammel hund, det er mange begrensninger- men mye herlig også..
  • Ja, og stresser. Det er jo så mye som ikke er klart....
  • Åå så søt 🥰 Teller du ned dagene nå?
  • Det høres ut som en veldig fin ordning  Min senior kan ikke gå så lange turer lengre pga. en dårlig skulder, men samtidig har hun bare ett gir, og det går i hundre hver eneste tur. Så jeg må begrense henne veldig for at den skuldra ikke skal bli enda verre. Hun er jo en liten hund så jeg hadde håpet på å kunnen gå turer med henne i sekk, men det var hun i hvert fall ikke interessert i 🙈 Hun har også blitt fullstendig hemningsløs på sine gamle dager (et snev av demens?), så hvis jeg ikke følger med på henne hele tiden driver hun med de mest utrolige akrobatiske påfunn (som å kaste seg ned trappa), så her er det selvmordsforebygging på daglig basis... Heldigvis har vi Nosework da, som hun elsker. Det er virkelig en fantastisk aktivitet for gamle hunder, og ettersom, det er uoffisielt kan vi konkurrere selv om hun går på medisiner. Til helga skal vi på kurs i Nosework, og i juli er vi påmelding Nord-Norges første Nosework-konkurranse  Så helt dødt er det ikke her, men savner det livet vi hadde før utrolig mye. Dette er første gang jeg har gammel hund, så jeg er nok litt i sjokk over hvor begrensende det faktisk er.  Ellers luftet jeg så smått tanken på å kjøpe ny hund som kan bo hos min mor inntil videre, og hun var ikke helt fremmed for det. Den eneste innvendingen var "men hva gjør vi når jeg skal reise bort?" 😅 Hun og samboeren har hatt hund i "alle år", men nå som pensjonister ønsker de et litt friere liv uten hund. Men en hund som kan bo der, samtidig som jeg har det meste an ansvaret ellers, er kanskje ikke en helt fjern idé? 🤔
  • Hilse på Izuba. Henter i juni.)  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...