Jump to content
Hundesonen.no

Er freewebs stabilt?


Huldra

Recommended Posts

Jeg har brukt freewebs før, men det er lenge siden, så hukommelsen og freewebs kan ha forandret seg siden da.. :) Men jeg lurer altså på om freewebs er stabilt? Om det er oppe og går så å si hele tiden, og at det ikke er noe tull med det? Holder på å lage hjemmeside nå, men det følger ikke med gjestebok, og siden nuffe er så ustabilt (og dessuten utrolig stygg!) så vurderer jeg freewebs. Har hatt gjestebok der før, og kan ikke huske at den var ustabil. Det eneste jeg har merket meg er at man ikke kan forandre utseendet på gjesteboken (eller siden) uten at meldingene i gjesteboken slettes..

Men er freewebs stabilt nå for tiden?

En ting som irriterer meg gul og grønn, er en pop-up som kommer når jeg går inn på freewebssider. Jeg må jo for søren slå av hele nettet for å få den bort, er det sånn hver gang man går inn på enten freewebs eller freewebs-sider? Den jeg snakker om er et lite vindu som kaller seg systemdoktor, og lukker hele browseren. Når man trykker på det røde krysset, forsvinner pop-up'en og browseren åpnes, men i vinduet for freewebs, blir nå omdirigert til en annen side automatisk. Har gått i fella før, så nå (siden jeg sitter på laptop) kan jeg bare trykke på en knapp, så stopper prosessen, og så kan jeg gå tilbake til freewebssiden. Men i dag (akkurat nå) fungerer ikke det, dvs at selv om jeg går tilbake slik jeg har gjort før, så kommer pop-up'en igjen og igjen.. :D

Fins det andre gjestebøker jeg kan bruke, uten mye reklame og tull og tøys, og som fungerer, og som er fine, og helst hvor jeg kan legge inn noen alternativer selv?

Link to comment
Share on other sites

Siden min fungerer den.

Har ikke opplevd at den er nede, i så fall har jeg ikke merket det :)

Selv har jeg gjestebok fra cybertools.se

Syns den fungerer best, da jeg får slette/svare/endre på de innleggende jeg vil. (Jeg redigerer og sletter når noen poster en annen melding rett etter på, med noe de glemte å skrive i første omgang)

Med den gjesteboka kan man forandre farger, verktøy mm.

EDIT: Men jeg bruker ikke de malene som allerede er der. Bruker HTML koder

De malene fungerer ikke alltid like godt.. + at det er reklame nederst på alle sidene, og øverst.

Og en annen positiv ting (på min hjemmeside) er at når jeg får mange nok gjester på besøk, er ikke reklamen der lengre :D Det er jo bare positivt for meg det!

Link to comment
Share on other sites

Laget meg en konto der nå, men den ligner utrolig mye på nuffe, da.. Jeg syns jo nuffe er stygg, men så lenge aternativene mine ikke er enorme, får jeg vel ta til takke med dette da. :) Takk for hjelpen! :D

Link to comment
Share on other sites

Får opp den pop up tingen du snakker om heeele tiden jeg også. Må gå helt ut, lukke vinduet, åpne siden på nytt, og først DA får jeg se på siden uten problemer. (var redd det bare var meg).

Irriterende, og sånn var det ikke i "gode gamle dager". Så nå har jeg utelukket freewebs som gjestebok, selv om de er stabile.. <_<

Link to comment
Share on other sites

Guest Jonna
Irriterende, og sånn var det ikke i "gode gamle dager". Så nå har jeg utelukket freewebs som gjestebok, selv om de er stabile.. <_<

Det er noe som har kommet i det siste. Den siden jeg betaler for har jeg ingen problemer med. Og jeg er meget fornøyd med freewebs på min private side.

Men jeg har også en gratis side for en interessegruppe og jeg må si at det er forferdelig irriterenes å få den tingen opp hele tiden <_<

Link to comment
Share on other sites

Guest Jonna
Lurer bare - Kommer pop-upen og reklamen når dere klikker inn på min side? :unsure:

Hos alle jeg kjenner gjør den ikke det, men lurer litt likevel.

Jeg har selv problemer med å gå inn på andres freewebs sider..

Nei det gjør det ikke. men betaler du for siden?? Du har jo ikke noe reklame oppe heller.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lenge siden jeg målte henne, men 50 - 55 ish cm høy og ca 20kg.    og som simira nevner så er det nok værre med butikker og sånt ja. Du får nok sitte på uteservering da. ☺️
  • Jeg kjøpte meg leilighet med slitemerker etter dyr. Er det parkett der kan du nesten banne på at det blir merker etter klør etterhvert uansett. Jeg har også leid ut leilighet til noen som skaffet seg valp mens de bodde der og der så vi ingenting på gulvet, men der var det også linoleum som stort sett tåler mer.    Utleier vet hvilken risk de tar tenker jeg når de leier ut til noen med dyr, og uhell kan skje den beste. Det er derfor man har depositum. Som utleier kan man også ha utleieforsikring som også eventuelt dekker sånt.    Som leietager så hadde jeg nok lagt opp til suksess med valpebinge/bur når jeg ikke kan følge med/til hjemme alene bruk. Jeg husker vi hadde beaglen løs på badet når han var liten for der var det mest hardført og minst ting å ødelegge. (Gikk løs på innholdet i bosset noen ganger da 🤮 ) Dog må man jo da ta hensyn til eventuelt gulvvarme og sånt da.   Hamstre inn diverse tygg og leker som er lov for hunden å eventuelt ødelegge når det klør i tennene og har lopper i blodet. Fylt kong/toppl/sodapup/lickimat, eventuelt også fryse dem er fint tidsfordriv for dem. Gå valpekurs også så får du hjelp også om det er noe du sliter med. Og også husk å lære valpen ro, ikke alle som helt klarer å finne roen selv når de er alene uten søsknene sine lengre. 
  • Gleder meg så på dine vegne! Og spent på hva du ender opp med! 😁
  • Har med hensikt leid eldre leilighet med noe slitasje fra før av med valp, og passet godt på at det ikke ble unødvendig slitasje selvsagt. (Nå som vi eier nesten ny bolig og hatt valp ser man bruksmerker veldig mye lettere for å si det sånn.) Synes ikke det er helt god dyrevelferd å la en valp være mer i binge enn løs, så noe slitasje må man regne med selv om man passer godt på. 
  • Tispen hadde stådager, sto for andre hannhunder, men ikke den utvalgte. Ble inseminasjon.  Har det noe å si for valpene? og kullet sånn i helhet? Er det negativt??  Hadde dere kjøpt fra denne tispen?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...