Jump to content
Hundesonen.no

Hva er sommer for deg?


Aya

Recommended Posts

For meg.. Grilling, lette, kule sommerklær, lange turer i sommervarm skog med bading, kveldsturer med hunden når det ikke er så varmt lenger. Cider og sommerglad musikk. Gå på byen og kjenne at huden gløder etter en lang dag i solen. Bare jobbe, ikke skole- kjempedeilig! Danse, jogge, svømme og være med venner. Solbriller, solskjerm og rollerblades.. Ååh, jeg elsker sommeren ;)

Link to comment
Share on other sites

Sommer er; Hytta ved sjøen, natt bading med hundene, nkk bjerke, stranda, festing med gode venner, lette klær, skille (sånn når man er blitt brun) og i år blir det mest trolig valpepassing<3 hehe sommeren er såå mye mer også men dette er noe av hva sommer er for meg:P

Link to comment
Share on other sites

Guest Vicky

Lange skogturer. Agilitytreninger med verdens herligste treningsgjeng. Kurser og stevner. Sitte på verandaen å nyte kvelds-solen. Lange sommerkvelder med gode venner. Ingen skole-bekymringer. Lette klær.

Det er det jeg kommer på, men er en god del mer ;)

Link to comment
Share on other sites

Sommer er det å sole seg på svaberget og høre unger som skriker og leker i vannkanten ikke langt vekke, drikke hjemmelaget iste på terassen mens man spiser reker og slår etter innpåslitne veps.

Iskald hvitvin på terassen mens man ser på at solen går ned. Sitte en hel dag på terassen og bare lese,høre på radio og sole seg.

Krangle med en rusten solseng som har ligget i et skur hele vinteren.

Å være solbrent, smøre seg inn i solkrem som lukter deilig, spise vannmelon og is. Reise til nesbyen og sitte inni et telt til skygge for solen og drikke kald brus.

Og igjen: Ha grillkveld med venner på terassen og bare sitte ute til laaangt på natt pga det ikke er skole/jobb dagen etterpå ;)

Som dere ser ELSKER jeg terassen vår, jeg bor på den om sommeren :whistle:

Link to comment
Share on other sites

Grilling og late kvelder på verandaen, å dra på Nordbytjernet og bade, turer til seint på kvelden og det fortsatt er lyst! Utstillinger, reise til Askim, varm bil med alle vinduer åpne, klappe solvarm hund.. Gå i sandaler og knebukser.. Bli brun (nå som jeg kan sole meg igjen.. hehe) spise softice, drikke iste..

Gleder meg skikkelig til sommeren! :)

Link to comment
Share on other sites

Sommer: Grilling, bading, våt hund, solkrem, lukten av nyklipt gress, venninnetur i campingvogna, sol, is, gå barbeint, festing på stranda, kjøre båt, være på hytta, iskalde drinker, sene kvelder, bikini, digge gutter i bar overkopp :), sand mellom tærne...

Elsker sommeren ass :)

Link to comment
Share on other sites

Lukten av nyklippet gress, og bråket av gressklipperen, elsker den lyden :)

Myggstikk!!

Mate piggsvin i hagen sent om kvelden.

Lange turer om kvelden til stranden og bade med Mike.

Is

Sitte sent oppe om kvelden og det er like lyst ute!

Markjordbær

Gleder meg så veldig til sommeren!!

Link to comment
Share on other sites

Typiske gjengangerer er jo Drekking og Festing. (der skiller jeg meg ut :) )

Sommer for meg er grilling, bade, turer sent på kvelden, det slippe å kaste på seg mange klær bare for å hente posten, iiis, se hunden bade (og virkelig kose seg), NKK bjerke :)

Kommer sikkert på noe mer senere...!

Edit: Glemte det viktigster FERIE.

Link to comment
Share on other sites

sommer for meg er:

Sørlandet-båturer

Båtracet

gå barbeint.

lettkledde gutter

solbriller (elsker solbriler)

sitte ute til langt på natt å verandaen.

Grilling.

Bikini (har bikini fetish)

bursdagen min :)

hytteturer med masse mygg..

Spise Jordbær!

ligge på stranda å smugkikke på alle.

bade.

bade med hunden min

En gammel sjekte nedlasset med øl å gode venner..

Link to comment
Share on other sites

Jordbær, festing, roadtrips, bading og sol! Må vel også si at denne sommeren blir ulik alle de andre. I sommer vil jeg dra en del på utstillinger med Abby og trene med henne. + Masse kos med mine 2 tibber såklart! :)

Link to comment
Share on other sites

Åja, jordbær med fløte og sukker på, eller jordbær vi knuser og spiser med skje. :)

Det jeg hater med sommeren er fluer, :bug: mygg, veps, humler, knott, flott, hoggorm, osv osv.

Knott er SÅ fornermet

Link to comment
Share on other sites

Knott er SÅ fornermet

hihi, beklager virkelig, men du må nok forklare henne at dette er stygge dyr, som gjør deg vondt(gir kløe), dessuten er de ikke så søte som lille Knotten din :) De er rett og slett ikke søte i det heltatt.

Rex liker de ikke, men han hadde likt Knott :)

Link to comment
Share on other sites

Gleder meg til grilling, alt smaker bedre på grillen. Skal bli godt å spise melon, fersken og nektariner og jordbær. Bading og soling hører selvsagt med. Sommer betyr å ha masse overskudd til å gjøre alt jeg vil. Sommeren inneholder selvfølgelg en masse avisoppslag om været :)

Edit: Kan selvfølgelig ikke glemme alle gamle fine sommerslagerene da

Link to comment
Share on other sites

Grilling, soling, sol, bading, ferie, artige kvelder med venner, oppe hele natta i varmen, telturer, kalde drikker i solveggen, familien på tur (helst uten meg :) ) og syden (hver sommer drar vi til syden)

Det er myyyyye mer som er sommer for meg... kommer ikke på noen i forbifarten..

Link to comment
Share on other sites

Guest Snusmumrikk

Hehe, noe sier meg at du lengter etter sommern Ingvill :)

Sommer er å kunne gå ut uten å måtte kle på seg masse klær. Å rusle i skogen og kjenne bakken under beina og ikke snø (noe av det beste med våren). Å gå tur på fjellet og bade i et iskaldt fjellvann. Seilbåt. Å ligge på svaberget å lese en bok og bare må bade fordi det er så varmt at jeg nesten kreperer, og så opp i deilige varmen igjen. Hagen til bestemor med masse epletrær. Grille ute i hagen. Å gå tur med bikkja i skogen opp til et vann og ha med en god bok og mat og drikke og bare sitte deg å se på øyenstikkerne over vannet og kose meg. Og mye, mye mer!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...