Gå til innhold
Hundesonen.no

Regndress til wheaten


Recommended Posts

Jeg blir nødt til å kjøpe "regndress" til Pippin. Når det er sølete ute må han rett i dusjen når vi kommer hjem fra tur, og det er en smule slitsomt, for å si det sånn.

Er det noen som har forslag på gode dresser som ikke koster en formue?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk kjøpt disse på salg for 100kr. pr. stykk på vikingskipet, husker ikke helt hva butikken heter men kanskje noen kjenner igjen dressene, disse:

nenaregndress.jpg

oscarregndress.jpg

Hundene er ikke så stor fan av de, og de er vel 5cm. for lange i ryggen, hvertfall på Oscar, men men, før utstillinger er de greie å ha!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har lik som oscar har til vanilla, men den er i str. small.. Så ble vanilla litt større en forventet og den passer ikke lenger.. Du kan få min om bikkja di er litt mindre enn vanilla som er 49 høy og veier 18 kg ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har akkurat kjøpt regndress til Mira her http://petsupply.no/storefront.php?c1=122&c2=250

De var kjempekjappe på levering. Jeg hadde bestilt for liten strl (tror kanskje de er litt små?) sendte den tilbake og fikk en ny like etterpå ;)

Mira med dressen på; http://glefs.net/regndress.jpg

Kjekt med refeleks på hvertfall :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann!

Jeg har en Hurtta dress til Lotta; betalte vel 599kr... I helgen var vi på hyttetur på fjellet og fikk virkelig testet den ut.

Problemet med dressen var at "frambeina" gled opp og hun fikk store snøballer der, pluss at kanten nede på bena gnisset på pelsen og lagde store floker (ble skikkelig tupert).

snball.jpg

Etter at snøballene var tint var pelsen fullstendig tovet sammen <_< og umulig å få greidd ut. Man kan se det litt her:

Lottadress.jpg

Til tross for iherdige forsøk med kammen ble jeg nødt til å klippe ganske mye av pelsen på frambeina, noe som gjør at hun ser skikkelig skabbete ut :rolleyes:

lottadress2.jpg

Ellers beskyttet dressen godt mot snø og vann og jeg vil likevel anbefale denne. Man kan jo eventuelt sy på noen ekstra bånd rundt framlabbene slik at disse blir strammere. Da hadde den fungert supert :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, den der har jeg vurdert Gojjo, den er vel ganske billig også. Men hvordan er den under magen, helt åpen?

Den er åpen bakerst, om du ser på bildet så ser du pelsen til Mira stikker ut :ahappy: Der den ikke gjør det mere, er den lukket.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...